Προς το περιεχόμενο

Παζάρι

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε μια άδεια για το παζάρι, να βγείτε να πουλήσετε ό,τι θέλετε.

Τι θα βάζατε; Τι θα ήταν αυτό που πιστεύετε ότι θα έφευγε εύκολα;

Δεκτές και οι πλάκες αλλά οι σοβαρές προτάσεις ακόμα πιο δεκτές :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ----------

Καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.
Έχετε μια άδεια για το παζάρι, να βγείτε να πουλήσετε ό,τι θέλετε.

Τι θα βάζατε; Τι θα ήταν αυτό που πιστεύετε ότι θα έφευγε εύκολα;

Δεκτές και οι πλάκες αλλά οι σοβαρές προτάσεις ακόμα πιο δεκτές :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ----------

Καμιά ιδέα κανείς;

αυτη την εποχή καρπουζοϊδη, αν ψάχνεις κάτι πιο ψαγμένο αναρωτήσου τι μπορει να θέλει η θείτσα και η νοικοκυρα όταν βγαίνει για ψώνια στο παζάρι.

Δημοσ.

Οτιδήποτε Homemade...

Εγώ προσωπικά θα έβαζα τα γλυκά του κουταλιού που φτιάχνει η μάνα μου από τα δικά μας δέντρα (φιστίκι, νερατζάκι, grapefruit, σταφύλι, σύκο κλπ κλπ) όπως επίσης και δικές μας ελιές.....

Κοινώς οτιδήποτε homemade.....

Δημοσ.

ΡΟΥΧΑ...

βάλε και ταμπελίτσα από χαρτόνι και κόκκινο μαρκαδόρο.''BOUTIQUE BAZAAR''.

Δημοσ.

Καλές και οι 3 προτάσεις.

Μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή με τα homemade προϊόντα, κόστος σχεδόν μηδαμινό, οπότε καλό κέρδος. Και οι συσκευές -φιλικές προς το περιβάλλον- είναι πολύ καλή ιδέα, ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε που το περιβάλλον έχει γίνει "μόδα".

Και τα ρούχα είναι καλή ιδέα, το μόνο κακό είναι ότι ίσως οι περισσότεροι πάγκοι είναι με ρούχα.

Οι πελάτες ενός παζαριού είναι κυρίως νοικοκυρές και μετανάστες, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.
Οι πελάτες ενός παζαριού είναι κυρίως νοικοκυρές και μετανάστες, έτσι δεν είναι;

εξαρτάται πού είναι το παζάρι. Αν είναι σε καμία τουριστική περιοχή πλακώνουν και πολλοί τουρίστες, γιατί μόλις βλέπουν τις στοίβες με τα φρούτα (που στη χώρα τους τα βλέπουν με το κιάλι οι περισσότεροι) τους πιάνει παροξυσμός.

+1 για τα homemade, και σκέψου και το μέλι. Με το

κατάλληλο marketing κάνει θαύματα ;)

Δημοσ.
Καλές και οι 3 προτάσεις.

Μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή με τα homemade προϊόντα, κόστος σχεδόν μηδαμινό, οπότε καλό κέρδος. ......

Το κόστος δεν είναι καθόλου μηδαμινό.....

Φαντάσου για να φτιάξει τα καταπληκτικά γλυκά αυτά η μάνα μου, λιώνει όλο τον χρόνο να φροντίζει τα δέντρα της, και στο τέλος βγαίνουν 4-5 βαζάκια (από 2 δέντρα φυστικιάς).

Απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα

Δημοσ.
Το κόστος δεν είναι καθόλου μηδαμινό.....

Φαντάσου για να φτιάξει τα καταπληκτικά γλυκά αυτά η μάνα μου, λιώνει όλο τον χρόνο να φροντίζει τα δέντρα της, και στο τέλος βγαίνουν 4-5 βαζάκια (από 2 δέντρα φυστικιάς).

Απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα

Πολύ σωστό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...