Spiroslp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Έκανα 2 χρήστες για τα παιδιά.Ένας με δικαιώματα και ένα με με χωρίς. έκανα επαννεκίνηση και εμφανιζόταν μόνο τα δύο ονόματα.Είχε εξαφανιστεί ο Administrator.Τι πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω;
mihachris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Θα τρεξεις το cmd με δικαιωματα διαχειριστη και θα πληκτρολογησεις >administrator /active:yes Αυτη ειναι η διαδικασια που ακολουθω στα vista αλλα παρομοια πρεπει να ειναι και στα XP.
prdmtr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Θα αναφερθώ και εγώ σε αυτό το θέμα. Είδα τι πρέπει να κάνω αλλά που και πώς θα τρέξω το cmd (είμαι αρχάρια) Ευχαριστώ πολύ!
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Κρατάς πατημένο το πλήκτρο των windows και πατάς το R. Στο παραθυράκι που θ ανοίξει γράφεις cmd.
prdmtr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Κρατάς πατημένο το πλήκτρο των windows και πατάς το R. Στο παραθυράκι που θ ανοίξει γράφεις cmd. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το έκανα αλλά μου βγάζει: administrator is not recocnized as an internal or external command. Να εξηγεισω σύντομα τι έκανα. Ήθελα να ανοίξω ακόμη έναν λογιαριασμό. Απο κεκτημένη ταχύτητα δεν το πρόσεξα και ορίστηκε ο νέος λογ. σαν administrator account. Αλλά δέν νομίζω να σβήστηκαν ολα ( το ελπίζω δηλαδή) γιατί όταν πάω να βάλω στον τωρινό λογαριασμό την προηγούμενη ονομασία μου βγάζει οτι ηδη υπάρχει ένασ λογαρισμός με αυτήν την ονομασία. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να τον βρώ.
random Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 η εντολη ειναι >net user administrator /active:yes
prdmtr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Οκ. Το έκανα. Βγαζει το εξης [username [password:*][options]][/DOMAIN] username <password> *>/ADD[options] [/DOMAIN] username [/DELETE] [/DOMAIN] c: /Document and Settings/top agency>
random Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 δεν την εγραψες σωστα. κανε copy + paste οπως ειναι πάνω. ανάμεσα στο administrator ΚΑΙ ΤΟ /active να εχει ενα κενό (space)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.