xakerdo7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Καλή σας ημέρα παίδες!!Χθές καθώς έκανα format σε έναν φίλο είχα τον σκληρό μου πάνω στο pc του και όταν πήγα να περάσω κάτι εφαρμογές δεν μου αναγνώριζε καθόλου τον δίσκο,το δοκίμασα και στο δικο μου pc και τίποτα!!!!Ο σκληρός μου είναι Seagate 320Gb.Τι λέτε να παίχτηκε???Θα τρελαθώ αν χάσω ότι είχα μέσα στον δίσκο!!!!!
spyko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ένα πιθανό σενάριο είναι να τον έκανες format από λάθος. Αυτό μπορείς να το ελέγξεις από τα windows κάνε δεξί click στο my computer και επέλεξε Manage. Στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στο Storage και επέλεξε disk management. Αν απλά τον έκανες format θα πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα με τους σκληρούς δίσκους.
xakerdo7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ένα πιθανό σενάριο είναι να τον έκανες format από λάθος. Αυτό μπορείς να το ελέγξεις από τα windows κάνε δεξί click στο my computer και επέλεξε Manage. Στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στο Storage και επέλεξε disk management. Αν απλά τον έκανες format θα πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα με τους σκληρούς δίσκους. Δυστυχώς τον βγάζει,όχι στο πάνω παράθυρο αλλά στο κάτω και τον έχει unallocated!!!Τι σημαίνει αυτό??Μπορώ να επαναφέρω τα αρχειά μου????Πως θα τον κάνω να μου τον αναγνωρίσει??
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 πλεον μιλαμε για recover αρχειων θα σου πρώτινα το search and reacover 5 απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο φίλο μου που διέγραψε ολόκληρο σκληρό και τα βρήκε όλα!!! επίσης καποιο εργαλειο για ανακτηση αρχείου μου φένεται οτι εχει και το acronis suit
xakerdo7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 πλεον μιλαμε για recover αρχειων θα σου πρώτινα το search and reacover 5 απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο φίλο μου που διέγραψε ολόκληρο σκληρό και τα βρήκε όλα!!! επίσης καποιο εργαλειο για ανακτηση αρχείου μου φένεται οτι εχει και το acronis suit Θa το κοιτάξω και θα ενημερώσω...thanks...
xakerdo7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 πλεον μιλαμε για recover αρχειων θα σου πρώτινα το search and reacover 5 απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο φίλο μου που διέγραψε ολόκληρο σκληρό και τα βρήκε όλα!!! επίσης καποιο εργαλειο για ανακτηση αρχείου μου φένεται οτι εχει και το acronis suit Πως δουλεύει αυτό το πραγμά (search and reacover 5)??Το είχα 2 μέρες και έκανε αναζήτηση για διαγραμμένα αρχεία(σκάναρε 976,785,128 sectors!!!) και μόλις τέλειωσε μου έβγαλε κάτι βλακείες,αν μπορείς να με βοηθήσεις!
xakerdo7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Παιδιά βρήκα άκρη με το GetDataBack!!!Βλέπω όλα τα αρχεία μου αλλά ενώ τα κάνω copy δεν μου τα αντιγράφει,ξέρει κανείς πως γίνεται???
xakerdo7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Παιδιά βρήκα άκρη με το GetDataBack!!!Βλέπω όλα τα αρχεία μου αλλά ενώ τα κάνω copy δεν μου τα αντιγράφει,ξέρει κανείς πως γίνεται??? Κανείς δεν το ξέρει το πρόγραμμα να με βοηθήσει,please!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.