Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο nikestore

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εψαχνα στο web καταστημα της nike και εχω βρει ακετα ωραια πραγματακια που θα θελα να παρω!Εχει αγορασει κανεις απτην nike???Τι πρπεει να επιλεξω στο CHnagecountry γτ νομιζω το nikestore στην usa δε στελνει στην ευρωπη :/,,,Οι πληρωμες μπορουν να γινουν μεσω paypal????Αν ξερει κανεις κατι ας πει plx!!!Thanxx :-)

Δημοσ.

παλιοτερα εστελνε ελλαδα.τωρα δεν νομιζω.εχω ψωνισει απο εκει ολα καλα πληρωνεις με πιστωτικη.εγω βεβαια περιμενα ενα μηνα γιατι ηταν παραγγελια με το δικο μου γουστο (σχεδια και χρωματα και γραψιμο ονοματος ).τωρα αν βρεις καποιον να στα στειλει μπορεις να προχωρησεις αφοβα σε παραγγελια

Δημοσ.

Τωρα δεχεται και paypal ακομα καλυτερα!!Αλλα το θεμα ειναι δεν ξερω αν στελνει στην ελλαδα ολα τα προιοντα της!!!ΤΟυς εστειλα μαιλ αυριο μαλλον θα μου απαντησουν!Μηπως ξερεις αν στα φερνουν με courier στο σπιτι σου η τα πανε στο ταχυδρομειο της πολης σου??

Δημοσ.

Κι εγώ είχα ψωνίσει από nike.com στο nike_id ένα ζευγάρι παπούτσια. Ηταν customized από μένα μέσω του site και ήρθανε με κούριερ μετά από περίπου 15 μέρες. Πληρωμή μέσω πιστωτικής, κανένα πρόβλημα.

Τώρα που μπήκα στο ίδιο site, έκανα customize ένα ζευγάρι στο http://nikeid.nike.com κι από ό,τι είδα έχει στις χώρες που στέλνει, και την Ελλάδα.

Δημοσ.

Ναι στο Nikeid εχει την ελλαδα!!Αλλα αν εγω δε θελω να φτιαξω κατι απτο nikeid αλλα να ψωνησω κατι αλλο απτο nikestore γινεται??Στελνουν ελλαδα?Γιατι στο Nikestore(oxi sto nikeid)δεν εχει πουθενα ελλαδα...αλλα ειναι δυνατον να σου στελνουν πραματα που θες να φτιαξεις εσυ και μη στελνουν τα ετοιμα προιοντα τους???Ποιος ξερει να πει ?:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...