Προς το περιεχόμενο

Νυχτερινή διασκέδαση και πόσο κοστίζει

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λες ισχύει...

Περισσότερο περιποιημένες είναι οι γυναίκες παρά οι άντρες.

Πολλούς άντρες που ξέρω είναι κατά της μάρκας και κατά του ακριβού ρούχου. Ωστόσο γουστάρουν μια πολύ περιποιημένη γυναίκα και εντυπωσιάζονται. Θα πρέπει να επενδύσεις και εσύ λίγο κύριος...

Όταν λέω ακριβό εννοώ παντελόνι 100Ευρώ για παράδειγμα + κάποια ωραία αξεσουάρ. Αλυσίδες πορτοφολιού, κλπ...

(Πάντα ψωνίζω λίγα και ακριβά και η διαφορά είναι μεγάλη στην εφαρμογή, κατ' επέκταση και στην εμφάνισή μου)

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, δεν έχω πάει να σου πω την αλήθεια ποτέ. Από Αγία Παρασκευή πάω κάνα Play Play με κάνα φίλο μου και όταν βγαίνω με κάποια κοπέλα πάω στη North. Πάντα για ποτό, για καφέ σπάνια πάω.

Όποτε βγαίνω συνήθως πάω προς κέντρο. Συνήθως σε μπαράκια πάω ή σε Rock Clubs.

Δημοσ.
πάω στη North

α North εχω παει και εγω. ωραιο μερος μικρο καπως βεβαια full τσιγαρο ομως. βεβαια αυτα πριν τον νομο :P. θυμαμαι ειχε κατι τρελλα ξανθα κομματια....:-D

Δημοσ.

Ήταν πολύ καλό το Service και όποτε έχω πάει με έχουν κεράσει τα δεύτερα ποτά.

Είναι μάλλον πολιτική του μαγαζιού και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί φιλικό κλίμα.

Αν δεν μπορείς να καπνίσεις, δεν θα πάω για να πω την αλήθεια. Όταν πίνω καπνίζω...

Δημοσ.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν χρειάζεται να φτάνουμε και στο άλλο άκρο.

Δεν σημαίνει ότι όλες οι ξεβράκωτες είναι και τελειωμένες. Το ότι οι γυναίκες είναι φιλάρεσκες και ντύνονται κάποιες προκλητικά δεν είναι κακό. Μικρές κοπέλες είναι που θέλουν να διασκεδάσουν όπως όλοι μας. Υπάρχουν (και είναι περισσότερες επειδή είναι κομπλεξικές), πολλές που ντύνονται με "ζιβάγκο" και είναι πιο ξεβράκωτες και από τις "ξεβράκωτες".

Επίσης δεν θέλουν το χρήμα όλες...

Με λίγα λόγια, δεν είναι θέμα ντυσήματος και εμφάνισης, είναι θέμα νοοτροπίας.

Και... Αν καθόταν σε κάποιον αρνητικό με τις ξεβράκωτες μία ξεβράκωτη, θα έλεγε όχι???

Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, απλά στη προσπάθεια μας να δείξουμε την απαίχθεια μας στη κατάσταση με τις τιμές και τη κοροιδία, παίρνει και "αθώους" η μπάλα.

Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν σκεπτόμενα άτομα... Μου δίνει πραγματικά ελπίδα. Ρε φίλε μπράβο!

+1

Ναι ρε συ δεν το λεω για ολες, δεν ειναι δυνατον να τις βαλω ολες στο ιδιο τσουβαλι απλα πανω στην κουβεντα ετσι θα βγει. Απλα ειναι τοσες πολλες και ειναι τοσο συντριπτικο το ποσοστο αυτων των γυναικων που πραγματικα σε βγαζει απο τα ρουχα σου και δεν μπορεις καθε φορα που κανεις αυτην την κουβεντα να κλεινεις τη φραση με "δεν το λεω για ολες". Ενοειται οτι δεν το λεω για ολες, ειναι δεδομενο.

Δημοσ.
Όχι, δεν έχω πάει να σου πω την αλήθεια ποτέ. Από Αγία Παρασκευή πάω κάνα Play Play με κάνα φίλο μου και όταν βγαίνω με κάποια κοπέλα πάω στη North. Πάντα για ποτό, για καφέ σπάνια πάω.

Όποτε βγαίνω συνήθως πάω προς κέντρο. Συνήθως σε μπαράκια πάω ή σε Rock Clubs.

ΟΚ, σόρρυ για την ερώτηση-παγίδα, ήθελα απλώς να δω αν στο προηγούμενο ποστ τα έλεγες όπως είναι ή είσαι σαν την πλειοψηφία των συντοπιτών μας. =ρ

Δημοσ.

@ikaruga24

Το κατάλαβα ότι το είπες έτσι, απλά το τόνισα για να είναι πιο ξεκάθαρο. :-)

@Lucifer

ή είσαι σαν την πλειοψηφία των συντοπιτών μας.

Δηλαδή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...