Προς το περιεχόμενο

Νυχτερινή διασκέδαση και πόσο κοστίζει

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, αυτός στη κάβα σου έκανε τιμή που πουλάει στα μαγαζιά. Φαντάζομαι ότι το πάρτυ το έκανες πριν κάποιους μήνες και όχι πριν ένα μήνα για παράδειγμα μιας και τα ποτά το τελευταίο καιρό έχουν ανέβει.

Ναι, πριν από αρκετούς μήνες, βασικά πριν από περισσότερο από χρόνο... Το είπα ότι τα πήρα στην τιμή χονδρικής, απλά λέω ότι αν εγώ που είμαι άσχετος κατάφερα και τα πήρα τόσο, ο ιδιοκτήτης που κάνει μεγαλύτερες παραγγελίες, είναι της νύχτας/δικτυωμένος και τα περισσότερα είναι και μπόμπες του στοιχίζουν λιγότερο...

.......αλλά θεωρώ ότι για τα μαγαζιά που μιλάει, είναι όντος κυριλέ και όντος απευθύνονται σε πραγματικά πλούσιο κόσμο και όχι σε αυτούς που έχουν 680Ευρώ εισόδημα και πάνε να το παίξουν πλούσιοι πηγαίνοντας σε λίγο πιο ακριβά μαγαζιά από τα φθηνά....

Ναι, το ξεκαθάρισα και αυτό. Γενικά, ο τύπος του κόσμου που αναφέρεται σε μερικά από τα posts παραπάνω, δεν πηγαίνει σε αυτά, και ακόμα και αν πάει τρώει πόρτα... Δεν πάνε εκεί για να το παίξουν πλούσιοι στις γκόμενες κλπ, εκεί είναι πλούσιοι και αυτοί και οι γκόμενες.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και οι γυναίκες για τον "λούτσο". Να είμαστε δίκαιοι.

Από ανθρωπολογικής πλευράς πάντως αν το δεις εκείνη την ώρα, έχει τρομερό

ενδιαφέρον το πράγμα.

Γκόμενες που τα έχουν πετάξει όλα έξω και στέκονται σε μια γωνία ευχόμενες κάποιος να τις κεράσει ένα ποτό, κάγκουρες που έβαλαν το καλό πουκάμισο τους και ψήνονται να πάνε να μιλήσουν ή να μην πάνε γιατί και τα μούτρα τους δεν είναι τα καλύτερα, 3 πατσαβούρες παραπέρα που δεν αισθάνονται και τόσο άνετα αλλά προσπαθούν να μην το δείχνουν, ομογενείς, αλλοδαποί, ο τύπος που τον τράβηξε η γκόμενα και ήδη κλαίει το βδομαδιάτικο του,ο ασχημάκος που είναι κομπλαρισμένος με την όλη φάση και ιδρώνει αλλά το παίζει άνετος και κάνει πως χορεύει με ακόμη πιο τραγικά αποτελέσματα, η ξανθιά δίμετρη που προσπαθεί να πάρει το καλύτερο "τι μου λέτε εμένα τώρα, εγώ τα έχω φάει με το κουτάλι αυτά τα μαγαζιά" ύφος της και προσπαθεί να μην χασμουρηθεί μέχρι να τελειώσει τη βάρδια του ο μπάρμαν και να πάει να την γλεντήσει.

Καλή διάθεση να υπάρχει και βρίσκεις τρόπο να περάσεις την ώρα σου.

Γνώμη μου είναι πως κανείς δεν περνάει καλά σ'αυτά τα μαγαζιά, απλά όλοι έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό και είναι μερικοί άτυχοι που τους τράβηξαν και βλαστημάνε και κάνουν υπομονή.

Πρέπει να 'σαι ΤΕΛΕΙΩΣ ξανθιά και γιούχου για να καταφέρεις να περάσεις καλά σε τέτοιο μέρος και φυσικά με τα λεφτά κανενός κορόιδου.

Για άντρα, δε μπορώ να φανταστώ ποιος δεν θα περνούσε καλύτερα σε κάποιο άνετο μπαράκι πίνοντας μπύρες με τους κολλητούς του. Είναι καθαρά νυφοπάζαρα αυτά τα μαγαζιά, γι'αυτό και συνήθως δεν βλέπεις μεγάλες παρέες ή ζευγάρια, αλλά 2-2 καγκουρόμαγκες/κλώσσες.

Χαχα, +1. Ακριβως ετσι ειναι απλα θα διαφωνησω λιγο με το οτι οι γυναικες κανουν το ιδιο για τον "λουτσο". Το οτι ξεβρακωνονται δεν το κανουν για να προσελκησουν αντρα (εχει αποδειχθει περιτρανα αυτο ως τωρα) αλλα για να μπορει να ειναι αμεσα συγκρισιμη με την διπλανη της τσουλαρα και επισης να μην ξεχναμε οτι πολλες φορες το κανουν και για να ψαρεψουν 1-2 κοροιδα να τις κερασουν το ποτο/ σφηνακια τους και να τη βγαλουν και τζαμπα. Κλασικη τακτικη εξαλλου αυτων των μαγαζιων να φερνουν 70-80% γυναικες μεσα και 20-30% μαντραχαλους να τις κερνανε γιατι οι ιδιες οι γυναικες δεν κανουν και πολυ καταναλωση μονες τους.

Δημοσ.
Όταν στα πιο ακριβά clubs της Νέας Υόρκης το ποτό έχει 7 και 8 δολλάρια

One Oak, Club, Νέα Υόρκη, το ποτό (ένα απλό ουίσκι) $30.

Mao, Lounge-Bar, Νέα Υόρκη, το ποτό (ένα απλό ουίσκι) $25.

Αυτά τον Γενάρη του 2009.

Αντίθετα,

roof-bar με πιάτο το Colosseum στη Ρώμη ποτό ουίσκι σούπερ σπέσιαλ (Laphroaig) €6 (Απρίλιος 2007).

Δημοσ.

Αντίθετα,

roof-bar με πιάτο το Colosseum στη Ρώμη ποτό ουίσκι σούπερ σπέσιαλ (Laphroaig) €6 (Απρίλιος 2007).

Να κ ενας με αποψη...ξεκολλατε πια ολοι με το ποσο καλα ειναι εκει "εξω¨ αν δεν εχετε κανει βημα κ απλα υποθετετε απο εικασιες αλλων... ενδεικτικα...baccarat(club) st tropez 45eyro 1 ποτηρι jack μεζουρα απο πιστολι.

Δημοσ.

Κι αυτός ο όρος "Large"...Εμετικός :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:32 ----------

Αντίθετα,

Εμ κι εσύ στο One Oak πήγες; Πήγαινε στο Bar 54 που είναι τίγκα στην εϊτίλα B)

Δημοσ.
Να κ ενας με αποψη...ξεκολλατε πια ολοι με το ποσο καλα ειναι εκει "εξω¨ αν δεν εχετε κανει βημα κ απλα υποθετετε απο εικασιες αλλων... ενδεικτικα...baccarat(club) st tropez 45eyro 1 ποτηρι jack μεζουρα απο πιστολι.

Ναι αλλα αυτα τα μαγαζια θεωρουνται vip, οχι να παω στο Goldfish στη Θεσσαλονικη που ειναι τιγκα στους μαιντανους και τις ψαρογκομενες μεσα στο στενακι και να πληρωνεις την corona 8 euro.

Δημοσ.
Ναι αλλα αυτα τα μαγαζια θεωρουνται vip, οχι να παω στο Goldfish στη Θεσσαλονικη που ειναι τιγκα στους μαιντανους και τις ψαρογκομενες μεσα στο στενακι και να πληρωνεις την corona 8 euro.

Sorry κιόλας αλλα αμα πάς στο goldfish ή πρωτοετής απο το χωριό ή (πηγαία ρατσιστική λογοκρισία %$#%#@) πρέπει να είσαι πλέον :P

ΚΑΑΑΑΑΑΑΠΟΤΕ ήταν στις δόξες του..

Τώρα σε πολύ τυχαίες και drunk καταστάσεις μόνο :P

Δημοσ.
Sorry κιόλας αλλα αμα πάς στο goldfish ή πρωτοετής απο το χωριό ή (πηγαία ρατσιστική λογοκρισία %$#%#@) πρέπει να είσαι πλέον :P

ΚΑΑΑΑΑΑΑΠΟΤΕ ήταν στις δόξες του..

Τώρα σε πολύ τυχαίες και drunk καταστάσεις μόνο :P

Δεν παω προσωπικα εγω. Απεχω απο τετοια μαγαζια οπως ο διαολος το λιβανι. 1 φορα ετυχε να παω και να κατσω γιατι ηταν μια παρεα εκει αλλα πραγματικα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι αυτο το μαγαζι ηταν φισκα. Απλα λεω οτι καποια μαγαζια το χρεωνουν το ποτο δικαιολογημενα (λεμε τωρα) και καποια αλλα απλα στα παιρνουν χοντρα επειδη εσυ εισαι @$%#$%. Ε σε αυτην την περιπτωση σιγουρα καλα να παθεις και καλως σου τα παιρνουν αν το κανεις και επανειλλημενα.

Δημοσ.

Εμένα με προβληματίσει το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που πάνε σε τέτοια μέρη. Δεν έχουν ανησυχίες, δεν εκτιμούν το κόπο που κάνει κάποιος για να βγάλει ένα μεροκάματο και αυτά τα άτομα είναι δίπλα μου.

Η κοπέλα που πηγαίνει στο τάδε και καλά In - ακριβό μαγαζί χωρίς να το κάνει συνειδητά, απλά το κάνει όπως και η μουσική που ακούει η οποία είναι απλά επειδή αυτή βρίσκεται στα ηχεία ή στη TV της, μπορεί αύριο να είναι κοπέλα μου ή κάτι πολύ πιο σοβαρό. Θα μου πεις να προσέχεις που πηγαίνεις και που μπλέκεις.

Όταν το περισσότερο ποσοστό είναι σε τέτοιο mood, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολύ μικρότερο ποσοστό, το οποίο και αυτό με προβληματίζει.

Δημοσ.

Δυστυχώς στη ζωή η πλειονότητα των ατόμων που συναναστρεφόμαστε είναι ρηχοί ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν.

Δημοσ.
Δυστυχώς στη ζωή η πλειονότητα των ατόμων που συναναστρεφόμαστε είναι ρηχοί ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν.

συμφωνω μεχρι βλακειας...δυστυχως

Δημοσ.

ειναι ολοφανερο οτι πας και τους συναντας σε λαθος μερη. πλεον ολοι πανε να βρουν γκομενες και οχι σχεσεις. η διαφορα ειναι μεγαλη. στην πρωτη περιπτωση αυτο που σε νοιαζει ειναι να περασεις μια βραδυα με την αλλη και δεν σε ενδιαφερει ουτε το ονομα της. μπορει να νιωσεις αρχικα μια χαρα αλλα αυτη η χαρα κραταει λιγο...σε αντιθεση με την δευτερη περιπτωση οπου αρχικα μαθαινεις το ονομα, τον χαρακτηρα, επικοινωνεις, ανοιγεις την ψυχη σου τελοσπαντων και το τελευταιο που θα σε ενδιαφερει ειναι το σεξ.

Εχμ αυτες τις γυναικες φυσικα και δεν θα τις βρεις στα κλαμπακια και στα μπαρακια. υπαρχουν ανθρωποι που αξιζουν πραγματικα πολλα αλλα δυσκολο να τους βρεις. αυτο ειναι και το νοημα ;)

Δημοσ.

Πάντως δεν υπάρχουν και πολλές μυστικές συνταγές για να περάσεις καλά. Είτε πρόκειται για γκόμενα είτε για φίλους/παρέα, ή θα κάτσεις να τα πιείς και να παίξεις jenga/taboo στο ρημαδιακό σου, ή θα πας για ποτό σε club/μπουζούκια. Έχουμε καμία άλλη εναλλακτική;

Δημοσ.
Πάντως δεν υπάρχουν και πολλές μυστικές συνταγές για να περάσεις καλά. Είτε πρόκειται για γκόμενα είτε για φίλους/παρέα, ή θα κάτσεις να τα πιείς και να παίξεις jenga/taboo στο ρημαδιακό σου, ή θα πας για ποτό σε club/μπουζούκια. Έχουμε καμία άλλη εναλλακτική;

ντε και καλα η διασκεδαση πρεπει να πραγματιποιειται βραδυ ???

την μερα υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι για να περασεις καλα (και δεν εννοω τον φραπε που το ρουφας 2 ωρες)

Δημοσ.

Tη μέρα δουλεύω...

Δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα τελικά, αυτό έχω καταλάβει εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...