Προς το περιεχόμενο

Νυχτερινή διασκέδαση και πόσο κοστίζει

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα μπουκάλι σου βγάζει γύρω στα 12 ποτά. Σε ένα Club ή Bar ένα μπουκάλι Jack Daniels για παράδειγμα στοιχίζει το λιγότερο 18Ευρώ, όταν στη κάβα αν το αγοράσεις εσύ έχει γύρω στα 23Ευρώ. Σας μιλάω εκ των έσω.

Φίλε μου, αν όντως μιλάς εκ των έσω, είτε σε κοροιδεύουν, είτε σε κλέβουν. Επειδή έχει τύχει να διοργανώσω πάρτυ με αρκετά άτομα (300) σε άσχετο χώρο (μία άδεια αίθουσα ήταν χωρίς να έχει τίποτα μέσα που νοικιάσαμε), έκανα εγώ την παραγγελία με τα ποτά, οπότε όπως καταλαβαίνεις ούτε δικτυωμένος ήμουν, ούτε είχα καμία σχέση με την νύχτα, απλά η παραγγελία ήταν πολλά λεφτά (2000 ευρώ). Τα αγόρασα με τις στάνταρ τιμές χονδρικής από κάβα, και ξέρω και εγώ ότι οι τιμές του Jack Daniel's ήταν 16 ευρώ το μπουκάλι.

Αν εγώ που έκανα μία φορά στην ζωή μου πάρτυ, δεν είμαι της νύχτας και καμία σχέση δεν έχω με club/bar/μαφία/ποτά κ.λ.π. πλήρωσα 16 το Jack Daniel's, τα club που κάνουν παραγγελίες κάθε μέρα για 1000+ άτομα, και είναι δικτυωμένα (και πολλές φορές είναι και μπόμπες) λες να τα αγοράζουν ακριβότερα από μένα? Και ναι, ήταν γνωστός μου αυτός στην κάβα, γι αυτό μου τα πούλησε σε τιμές χονδρικής, όσο δηλαδή τα αγόρασε και εκείνος ακριβώς.

Με προβληματίζει η κατάσταση και η κρίση του κόσμου. Για παράδειγμα όταν ένα μαγαζί έχει βαρβάτη πόρτα και δύσκολα μπαίνεις, πολλοί θα πάνε εκεί για να λένε την άλλη μέρα, ότι πήγαμε στο τάδε μαγαζί και περάσαμε τέλεια. Με λίγα λόγια τους αρέσει για να καυχιούνται ότι μπήκαν σε μαγαζί πολύ κυριλέ.

Από την άλλη θα ήθελα να μάθω πιει είναι αυτοί και τη δουλειά κάνουν και έχουν τόσα λεφτά! Δεν μπορεί όλοι στην Αγία Παρασκευή να είναι πλούσιοι!!! Κάποια δουλειά θα κάνουν!

Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος πηγαίνει σε τέτοια μαγαζιά για να καυχιέται ότι κατάφερε να περάσει την βαρβάτη πόρτα (και όσοι το κάνουν αυτό είναι απλά μ@λ@κες). Απλά πηγαίνουν εκεί γιατί σε αυτά τα μαγαζιά είναι και διαφορετικές οι συναναστροφές από το να πας σε ένα απλό bar-άκι της γειτονιάς. Δεν είναι ότι πάνε για να καυχηθούνε, οι περισσότεροι που το κάνουν αυτό απλά τρώνε πόρτα. Είναι πολύ συγκεκριμένα μαγαζιά αυτά που λέτε και είναι και πολύ συγκεκριμένος ο κόσμος που πάει σε αυτά (και αυτό προσπαθεί να εξασφαλίσει και η πόρτα, ότι δεν θα μπαίνει μέσα ό,τι να ναι...)

Πάντως συνεχίσω να μη καταλαβαίνω πως γίνεται να μη πηγαίνει κανένας από το Forum σε ακριβά μαγαζιά! Θα ήθελα μια γνώμη από αυτά, χωρίς να πέσουμε να τον φάμε τον άνθρωπο.

Γνωρίζω αρκετό κόσμο που πηγαίνει στα 'καλά' και γνωστά μαγαζιά (για club μιλάς πάντα). Σε αυτά που λέω (δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, όλοι τα ξέρουν πάνω κάτω...) δεν μπορώ να πω ότι οι τιμές είναι συγκλονιστικά ψηλές. Δηλαδη ένα απλό ποτό μπορεί να κάνει 9-10 ευρώ, ένα κοκτειλ μπορεί να κάνει 15-16 ευρώ. Δεν λέω ότι είναι χαμηλές, προς θεού, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και τι κόσμος μαζεύεται σε αυτά τα μαγαζιά. Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις ο κόσμος αγοράζει μπουκάλια (γύρω στα 100-120 ευρώ το ένα, απλά αγοράζουν πολλά κλπ.) Αν αγοράσεις σπεσιαλ μπουκάλι, μπορεί να δώσεις και 160-180 ευρώ το μπουκάλι. Και οι σαμπάνιες κάπου τόσο πάνε. Απλά τα περισσότερα από αυτά είναι club-restaurants, που σημαίνει ότι πρώτα πρέπει και να φας για να κλείσεις τραπέζι, οπότε άλλα 40-50 ευρώ το άτομο, συν το ότι τα περισσότερα τραπέζια είναι στα prive, οπότε για να μην δυσκολευτείς να κάνεις κράτηση πρέπει είτε να γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ιδιοκτήτες κλπ, είτε να σκάσεις καμιά 50-100 άρα στον υπεύθυνο του καταστήματος (για λάδωματάκι μιλάω). Συνήθως, αυτά τα τραπέζια κλείνονται και από ψιλο-στάνταρ παρέες και γι αυτό δύσκολα γίνονται αλλαγές. Με βάση τα παραπάνω, καταλαβαίνεις ότι μια παρέα από 10 άτομα μπορεί και να ξοδέψει γύρω στο 1000άρικο για ένα βράδυ, κοινώς κανά 100άρικο το βράδυ...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω ειχα παει σε ενα cafe-bar κατα τις 1 το βραδυ και πηρα ενα ποτο.

στην αποδειξη εγραφε "ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ"!

ειναι νομιμο αυτο?

γιατι το εκανε ετσι ο τυπος??

Δημοσ.

Εγώ λογω της δουλειάς μου (jockey) είμαι συνέχεια σε τέτοια μαγαζιά αλλά δε τα γουστάρω μία.Πολύ δήθεν κόσμος,στριμόχνωνται σε 5 τ.μ 50 άτομα,πληρώνουν το ποτό 10 ευρώ και το service είναι ανύπαρκτο.

Χαρακτηρτιστικό παράδειγμα τα μπαρακια στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και τα μπαρ της Νικης στη θεσσαλονίκη

Δημοσ.

Το κλασικό:

"Πέντε μέρες στην δουλειά, για μια νύχτα γλαμουριά.Πέντε μέρες τρως αγγούρι,μα το Σάββατο είσαι μούρη.Είσαι Έλληνας...μπράβο"

Μέλος του forum το έχει στην υπογραφή του αν δέν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Ποιος ο λογος να παει καποιος σε ενα τετοιο μερος? Seriously, ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. Αν καποιου του περισευουν απο τα μπατζακια (του πατερα του), τοτε δικαιολογειται σαν πλουσιος ηλιθιος. Αν απο την αλλη ειναι απλος ανθρωπος σαν τους υπολοιπους, τοτε συγνωμη αλλα ειναι μονο ηλιθιος.

Στην τελικη χωρισε την κυριλε γκομενα που εχεις και ψαξε να βρεις μια πιο προσγειωμενη (πιστεψε με ακομα και στις πλατειες μεταναστων του κεντρου που θα πας μονο για να πιεις κανα τσιγαρο θα βρεις μαργαριταρια). Γιατι για να λεμε και του στραβου το δικιο, σε τετοια μαγαζια πας μονο για να ψαρεψεις καμια ψυλη μυτη γκομενας η να πουλησεις λιγο γκλαμουρικι και τρεντυλικι (μπλιαχ).

Βεβαια, αυτα τα λεει ενα εμπαθης τυπος που σιχαινεται αυτο το ειδος παραφυσικου τροπου υποτιθεμενης διασκεδασης σοου αινυγαιη.

Δημοσ.
Στα bars* και Clubs* που συχνάζω πίνω γύρω στα 4 με 5 ποτά θα κεράσω καμιά γύρα σφηνάκια και βεβαίως θα με κεράσουν ένα δύο ποτά ή σφηνάκια. Με 70Ευρώ το πολύ δηλαδή, εγώ με μια κοπέλα που συνοδεύω έχουμε περάσει πολύ καλά και έχουμε πιει αρκετά.

Στο Club* στην Αρτέμιδα που πηγαίνω καμιά φορά για να πιω 4 ποτά χρειάζομαι τουλάχιστον 40Ευρώ, με άλλα λόγια 80Ευρώ μαζί με μια κοπέλα που συνοδεύω δεν με φτάνουν σε καμία περίπτωση.

Ρε φιλαράκι sorry κιόλας, αλλά με 5 ποτά δικά σου + 2 που θα σε κεράσουν, σύνολο 7 και καμιά γύρα σφηνάκια, γίνεσαι κουρούμπελο. Αμα είναι να πηγαίνουμε να πίνουμε 1-2 ποτάκια και καταλήγουμε να πίνουμε τα κέρατα μας, το θεωρώ μεγάλη υπερβολή και άπο άποψη οικονομικού αλλά και διασκέδασης. Δηλαδή, οκ το δικό σου στομάχι αντέχει 10 και 'μενα 2. Δεκτό. Μη παραπονιέσαι όμως μετά γιατί σου 'φυγε το 'βδομαδιάτικο μέσα σε ένα Σάββατο. Σκέψου το. 80 ευρώ;;; Μα γιατί το κάνεις αυτό στη τσέπη σου; Όσο και βαθιά να είναι.

Δημοσ.
Αν το να βγεις για μια μπύρα είναι διασκέδαση πολυτελείας τότε ποια είναι η απλή διασκέδαση; Να κάτσω σε ένα παγκάκι και να τρώω σπόρια;

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν στα πιο ακριβά clubs της Νέας Υόρκης το ποτό έχει 7 και 8 δολλάρια και φαίνεται υπερβολικό σε πολλούς Αμερικανούς, ο Έλληνας ιδιοκτήτης μαγαζιού μπορεί πολύ άνετα να βάλει την μπύρα 5 ευρώ και να έχει κέρδος.

Ούτε ενοίκια, ούε υπάλληλοι, ούτε πάγια έξοδα, ούτε τίποτα δεν δικαιολογούν αυτές τις τιμές.

Απλά βρίσκουν και τα κάνουν.

Εγώ προσωπικά διασκεδάζω πολύ περισσότερο βλέποντας μία ταινία,ή παίζοντας playstation .Το προτιμώ 1000 φορές από το να τρώω τον κάθε τρέντουλα κ καγκουρογκόμενα στη μάπα...B)

Δημοσ.

10 ευρω για ενα ποτο ειναι πααρα πολλα για την μεση τσεπη. τα απεχθανομαι αυτα τα μερη γιαπολλους λογους που εχουν ειπωθει. καταρχην βγαινεις και εχεις χασει την ακοη σου λογω της δυνατης μουσικης, εχεις χασει ακομα την φωνη σου (μετα απο τοσα φωναχτα στον διπλανο γιανα ακουσει...), τριτον βρωμας τσιγαριλα απο πανω μεχρι κατω και εισαι και φουλ στον ιδρωτα μπλιαχ!

οπως ειπε και ο πιο πανω 1000 φορες να κατσω σπιτι παρα ολα αυτα.

παρεπιμπτοντος ευχαριστιεμαι πολυ περισσοτερο τις βολτες εξαλλου υπαρχουν πολλα μερη που μπορεις να πας (πχ απο θεσσαλονικη παμε συχνα αγιο νικολαο και ειναι τελεια-ανοιγει το ματι σου, αναπνεεις αερα)....

τωρα θυμηθηκα και το αλλο κολπο που κανουν μερικοι! τα πινουν απο τοσπιτι και οταν φτανουν στο μπαρ με ενα ποτο ακομα εχουν γινει ντιρλα! ελεος :D :D :D

Δημοσ.

Δεν απευθύνονται όλα τα μαγαζιά σε όλους...

Εγώ και εσύ δεν μπορούμε να μοιράζουμε 50ευρα τριγύρω.. κάποιοι άλλοι όμως μπορούν και σε αυτούς αναφέρονται τα μαγαζιά του "12,5 ευρώ το κοκτέηλ". Εφόσον ο επιχειρηματιάς μπορεί και μαζεύει και τον σχετικό κόσμο που τα σκάει.. πολύ καλά κάνει και μαγκιά του μεγάλη που βρίσκει νεόπλουτους με έφεση στα έξοδα.

Αλλά...

Ο παραπάνω επιχειρηματίας θα επωφεληθεί και απο μένα και απο σένα που θα πάμε καμια γκόμενα για εντυπωσιασμό ή θα πούμε μια μέρα να βγούμε "πιο καλα" (όρος τον οποίο απεχθάνομαι). Έτσι λοιπόν μεγαλώνει το κοινό του...

Επίσης θα επωφεληθεί και απο κανέναν πυροβολημένο που θα θέλει φωτογραφίες για να ανεβάσει στο fb για να δεί η μαιρούλα που την γούσταρε στο δημοτικό και να νομίζει οτι ο τάκης είναι πλέον large τύπος.

Γενικά ο παραπάνω επιχειρηματίας θα τους μαζέψει όλους στην τελική. Θα τα πάρει χοντρά απο αυτούς που τα έχουν.. θα γεμίσει όμως και το μαγαζί με αυτούς που δεν τα έχουν αλλα το κρύβουν... Και πάει λέγοντας..

Τώρα ο λογικός άνθρωπος τι κάνει...;

Αδιαφορεί και πάει εκεί που τον παίρνει και εκεί που θα γουστάρει να βγεί και δεν θα είναι σαν παράωρος απλά για να είναι..

Γενικά μετά απο μία καθόλα ανήσυχη φοιτητική ζωή και έχοντας δουλέψει σε πολλά μαγαζιά τέτοιου τύπου τα έχω απομυθοποιήσει σε εκνευριστικό βαθμό. Είναι τα πλέον κενά μαγαζιά.. Ο κόσμος που μαζεύουν είναι ο πλέον άκυρος και τυχάρπαστος και φυσικά για διασκέδαση ούτε λόγος. Πότο, στάντ, ακίνητοι σε ημιανάπαυση και ρυθμικό κούνημα της δεξιάς πατούσας.

Να μου λείπει.

Επιλογικά. Εφόσον μπορούν και συντηρούνται και κερδίζουν και με το παραπάνω πολύ καλά κάνουν και υπάρχουν τέτοια μαγαζιά : )

Δημοσ.
και φυσικά για διασκέδαση ούτε λόγος. Πότο, στάντ, ακίνητοι σε ημιανάπαυση και ρυθμικό κούνημα της δεξιάς πατούσας.

Να μου λείπει.

Aκριβως ετσι οπως το περιεγραψες. Αυτο εννοουσα οτι μονο λιγοι ξερουν τι πραγματικα σημαινει διασκεδαση διοτι δυστυχως αυτη η λεξη εχει αποκτησει λαθος νοημα. Καποιοι νομιζουν οτι διασκεδαζουν...η πραγματικη διασκεδαση δεν εξαγοραζεται με χρηματα. ;)

Δημοσ.
Aκριβως ετσι οπως το περιεγραψες. Αυτο εννοουσα οτι μονο λιγοι ξερουν τι πραγματικα σημαινει διασκεδαση διοτι δυστυχως αυτη η λεξη εχει αποκτησει λαθος νοημα. Καποιοι νομιζουν οτι διασκεδαζουν...η πραγματικη διασκεδαση δεν εξαγοραζεται με χρηματα. ;)

Όπως τη βρίσκει κανείς.. Σίγουρα και αρκετοί απο δαύτους διασκεδάζουν.. Απλά η δικιά μου διασκέδαση δεν συμβαδίζει με κάτι τέτοιο. Και εντάξει δεν λέω οτι δεν περνάω καλα ΚΑΙ σε τέτοια φάσεις. .Απλά δεν είναι και για υπερβολή ή για συνέχεια..

ΠΑΝΩ απο όλα ΟΠΟΥ και να πάς είναι η καλή παρέα. Το πού, λίγη σημασία έχει.

Δημοσ.

Αφου βρισκουν και κανουν τι το ψαχνεις? Εχει σημασια το -γιατι- απο τη στιγμη που τους βλεπεις οτι τα κανουν ολα οπως γουσταρουν και -συνεχιζουν- να κανουν τα ιδια και χειροτερα?

Αλλα τι να κανουμε, θελουμε να δειχνουμε "large" τυποι (δεν μιλαω για μενα, αποφευγω τετοια μαγαζια οπως ο διαολος το λιβανι), ψευτο-λεφταδες και φυσικα πολυ "cool" και "μεγιστοι" στα γυναια που απαρτιζουν τετοια μαγαζια. Τα κερασματα παν και ερχονται φυσικα (πως αλλιως θα αποδειξουμε οτι τα παραπανω ειναι αληθεια) και ας μην εχεις να φας για τις επομενες μερες.

Α ρε τι κανει ο ανθρωπος για το "νουνι" και τι περναει και δεν το μαρτυραει. Γι αυτο λατρευω το καλοκαιρι. Τουριστριες are just the best.

Δημοσ.

Α ρε τι κανει ο ανθρωπος για το "νουνι" και τι περναει και δεν το μαρτυραει.

Και οι γυναίκες για τον "λούτσο". Να είμαστε δίκαιοι.

Από ανθρωπολογικής πλευράς πάντως αν το δεις εκείνη την ώρα, έχει τρομερό

ενδιαφέρον το πράγμα.

Γκόμενες που τα έχουν πετάξει όλα έξω και στέκονται σε μια γωνία ευχόμενες κάποιος να τις κεράσει ένα ποτό, κάγκουρες που έβαλαν το καλό πουκάμισο τους και ψήνονται να πάνε να μιλήσουν ή να μην πάνε γιατί και τα μούτρα τους δεν είναι τα καλύτερα, 3 πατσαβούρες παραπέρα που δεν αισθάνονται και τόσο άνετα αλλά προσπαθούν να μην το δείχνουν, ομογενείς, αλλοδαποί, ο τύπος που τον τράβηξε η γκόμενα και ήδη κλαίει το βδομαδιάτικο του,ο ασχημάκος που είναι κομπλαρισμένος με την όλη φάση και ιδρώνει αλλά το παίζει άνετος και κάνει πως χορεύει με ακόμη πιο τραγικά αποτελέσματα, η ξανθιά δίμετρη που προσπαθεί να πάρει το καλύτερο "τι μου λέτε εμένα τώρα, εγώ τα έχω φάει με το κουτάλι αυτά τα μαγαζιά" ύφος της και προσπαθεί να μην χασμουρηθεί μέχρι να τελειώσει τη βάρδια του ο μπάρμαν και να πάει να την γλεντήσει.

Καλή διάθεση να υπάρχει και βρίσκεις τρόπο να περάσεις την ώρα σου.

Γνώμη μου είναι πως κανείς δεν περνάει καλά σ'αυτά τα μαγαζιά, απλά όλοι έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό και είναι μερικοί άτυχοι που τους τράβηξαν και βλαστημάνε και κάνουν υπομονή.

Πρέπει να 'σαι ΤΕΛΕΙΩΣ ξανθιά και γιούχου για να καταφέρεις να περάσεις καλά σε τέτοιο μέρος και φυσικά με τα λεφτά κανενός κορόιδου.

Για άντρα, δε μπορώ να φανταστώ ποιος δεν θα περνούσε καλύτερα σε κάποιο άνετο μπαράκι πίνοντας μπύρες με τους κολλητούς του. Είναι καθαρά νυφοπάζαρα αυτά τα μαγαζιά, γι'αυτό και συνήθως δεν βλέπεις μεγάλες παρέες ή ζευγάρια, αλλά 2-2 καγκουρόμαγκες/κλώσσες.

Δημοσ.
Τα αγόρασα με τις στάνταρ τιμές χονδρικής από κάβα, και ξέρω και εγώ ότι οι τιμές του Jack Daniel's ήταν 16 ευρώ το μπουκάλι.

Αν εγώ που έκανα μία φορά στην ζωή μου πάρτυ, δεν είμαι της νύχτας και καμία σχέση δεν έχω με club/bar/μαφία/ποτά κ.λ.π. πλήρωσα 16 το Jack Daniel's, τα club που κάνουν παραγγελίες κάθε μέρα για 1000+ άτομα, και είναι δικτυωμένα (και πολλές φορές είναι και μπόμπες) λες να τα αγοράζουν ακριβότερα από μένα? Και ναι, ήταν γνωστός μου αυτός στην κάβα, γι αυτό μου τα πούλησε σε τιμές χονδρικής, όσο δηλαδή τα αγόρασε και εκείνος ακριβώς.

Όταν είναι το ποτό νοθευμένο (μπόμπα), τότε έχει λίγο λιγότερο από τη μισή τιμή. Όπως καταλαβαίνεις σε μία παραγγελία ποτών που θα κάνεις αν πάρεις νοθευμένα ποτά και είναι να δώσεις 2000Ευρώ κάβα, θα δώσεις 900Ευρώ. Το πως θα το καταλάβεις σας πελάτης αν είναι νοθευμένο είναι μία άλλη κουβέντα, σίγουρα δεν θα το μάθεις αν ρωτήσεις αυτόν που δουλεύει σ' ένα μαγαζί όπως πολλές φορές κάνουν.

Ναι, αυτός στη κάβα σου έκανε τιμή που πουλάει στα μαγαζιά. Φαντάζομαι ότι το πάρτυ το έκανες πριν κάποιους μήνες και όχι πριν ένα μήνα για παράδειγμα μιας και τα ποτά το τελευταίο καιρό έχουν ανέβει.

Δεν έχει σημασία να ασχοληθούμε τώρα με το πόσο αγοράζει ένα μαγαζί τα ποτά, αλλά τι σου πουλάει και εσύ σαν πελάτης με τι μένεις ικανοποιημένος.

Ο φίλος DarkOrion μας ανέλυσε πολύ ωραία το τι συμβαίνει στα ακριβά μαγαζιά, αλλά θεωρώ ότι για τα μαγαζιά που μιλάει, είναι όντος κυριλέ και όντος απευθύνονται σε πραγματικά πλούσιο κόσμο και όχι σε αυτούς που έχουν 680Ευρώ εισόδημα και πάνε να το παίξουν πλούσιοι πηγαίνοντας σε λίγο πιο ακριβά μαγαζιά από τα φθηνά (6-8ευρώ το ποτό - χωρίς είσοδο) τα οποία τελευταία είναι και πάλι πολυτέλεια για τους περισσότερους.

Κι όμως δεν πηγαίνω γι αυτήν,τόσες πελάτισες έχει.

Οι οποίες πάνε εκεί λόγω των ωραίων αντρών που πηγαίνουν για τις όμορφες εργαζόμενες. Είναι ένα κύκλος αυτός που και πάλι δεν μας αφορά εμάς σαν πελάτες γιατί είναι θέμα του πως λειτουργεί η όλη φάση.

Αλλά έχω αυτά τα κριτήρια γιατί δούλευα κι εγώ νύχτα με πολύ όμορφες σερβιτότερες και μπαργούμαν αλλά άψογες στην εξυπηρέτηση

Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλές στην εξυπηρέτηση, αλλά μη ξεχνάς ότι οι περισσότεροι που δουλεύουν νύχτα, δεν το πάνε για καριέρα. Είναι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι που απλά θέλουν να βγάλουν ένα λίγο καλύτερο χαρτζιλίκι από το να δούλευαν σε μία δουλειά πρωινή.

εγω ειχα παει σε ενα cafe-bar κατα τις 1 το βραδυ και πηρα ενα ποτο.

στην αποδειξη εγραφε "ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ"!

ειναι νομιμο αυτο?

γιατι το εκανε ετσι ο τυπος??

Αν τον πιάσει η εφορία θα το κόψει τον κ@λο. Εκτός πια και αν πηγαίνει τόσο καλά το μαγαζί και έχει και λαδώνει. Γι' αυτό που λέω δεν είμαι σίγουρος, από αυτά που ακούω ότι παίζεται με τα λαδώματα.

Το κάνει για να πληρώνει λιγότερα στην εφορία φαντάζομαι (δεν τα ξέρω και πολύ καλά τα νομικά) μιας και η άδεια για Cafe bar είναι πιο ακριβή. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Ρε φιλαράκι sorry κιόλας, αλλά με 5 ποτά δικά σου + 2 που θα σε κεράσουν, σύνολο 7 και καμιά γύρα σφηνάκια, γίνεσαι κουρούμπελο. Αμα είναι να πηγαίνουμε να πίνουμε 1-2 ποτάκια και καταλήγουμε να πίνουμε τα κέρατα μας, το θεωρώ μεγάλη υπερβολή

Δεν βγαίνω και πολύ συχνά λόγω ότι δουλεύω σε bar, οπότε προτιμώ να αράξω σπίτι με τη κοπέλα μου, να δω κάνα blu ray (αμ τι παίζουμε?? :lol:) ή να παίξω κάνα Playstation... Όταν όμως βγω, μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε 4-5 μαγαζιά και να πίνω ένα ποτάκι στο κάθε ένα... Ξεκινάω ας πούμε από πλατεία Μαβίλη συνεχίζω Αλεξάνδρας και μπορεί αν πάω πιο κέντρο μετά. Να βγω για ένα ποτό ή δύο είναι πολύ σπάνιο. Ναι, ίσως την ακούσω πολύ, ίσως και λιγότερο, ανάλογα τα κέφια. :-)

Εγώ προσωπικά διασκεδάζω πολύ περισσότερο βλέποντας μία ταινία,ή παίζοντας playstation .Το προτιμώ 1000 φορές από το να τρώω τον κάθε τρέντουλα κ καγκουρογκόμενα στη μάπα...B)

καταρχην βγαινεις και εχεις χασει την ακοη σου λογω της δυνατης μουσικης, εχεις χασει ακομα την φωνη σου (μετα απο τοσα φωναχτα στον διπλανο γιανα ακουσει...), τριτον βρωμας τσιγαριλα απο πανω μεχρι κατω και εισαι και φουλ στον ιδρωτα μπλιαχ!

οπως ειπε και ο πιο πανω 1000 φορες να κατσω σπιτι παρα ολα αυτα.

παρεπιμπτοντος ευχαριστιεμαι πολυ περισσοτερο τις βολτες εξαλλου υπαρχουν πολλα μερη που μπορεις να πας (πχ απο θεσσαλονικη παμε συχνα αγιο νικολαο και ειναι τελεια-ανοιγει το ματι σου, αναπνεεις αερα)....

τωρα θυμηθηκα και το αλλο κολπο που κανουν μερικοι! τα πινουν απο τοσπιτι και οταν φτανουν στο μπαρ με ενα ποτο ακομα εχουν γινει ντιρλα! ελεος :D :D :D

Εσάς δεν σας αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης, οπότε λογικό είναι να μην πηγαίνετε σε τέτοια μέρη. Σε άλλους όμως αρέσει και σε κάποια μαγαζιά οι τιμές είναι απαγορευτικές και αυτό σχολιάζουμε.

Φιλικά. :-)

Δεν απευθύνονται όλα τα μαγαζιά σε όλους...

Εγώ και εσύ δεν μπορούμε να μοιράζουμε 50ευρα τριγύρω.. κάποιοι άλλοι όμως μπορούν και σε αυτούς αναφέρονται τα μαγαζιά του "12,5 ευρώ το κοκτέηλ". Εφόσον ο επιχειρηματιάς μπορεί και μαζεύει και τον σχετικό κόσμο που τα σκάει.. πολύ καλά κάνει και μαγκιά του μεγάλη που βρίσκει νεόπλουτους με έφεση στα έξοδα.

Αλλά...

Ο παραπάνω επιχειρηματίας θα επωφεληθεί και απο μένα και απο σένα που θα πάμε καμια γκόμενα για εντυπωσιασμό ή θα πούμε μια μέρα να βγούμε "πιο καλα" (όρος τον οποίο απεχθάνομαι). Έτσι λοιπόν μεγαλώνει το κοινό του...

Επίσης θα επωφεληθεί και απο κανέναν πυροβολημένο που θα θέλει φωτογραφίες για να ανεβάσει στο fb για να δεί η μαιρούλα που την γούσταρε στο δημοτικό και να νομίζει οτι ο τάκης είναι πλέον large τύπος.

Γενικά ο παραπάνω επιχειρηματίας θα τους μαζέψει όλους στην τελική. Θα τα πάρει χοντρά απο αυτούς που τα έχουν.. θα γεμίσει όμως και το μαγαζί με αυτούς που δεν τα έχουν αλλα το κρύβουν... Και πάει λέγοντας..

Τώρα ο λογικός άνθρωπος τι κάνει...;

Αδιαφορεί και πάει εκεί που τον παίρνει και εκεί που θα γουστάρει να βγεί και δεν θα είναι σαν παράωρος απλά για να είναι..

Γενικά μετά απο μία καθόλα ανήσυχη φοιτητική ζωή και έχοντας δουλέψει σε πολλά μαγαζιά τέτοιου τύπου τα έχω απομυθοποιήσει σε εκνευριστικό βαθμό. Είναι τα πλέον κενά μαγαζιά.. Ο κόσμος που μαζεύουν είναι ο πλέον άκυρος και τυχάρπαστος και φυσικά για διασκέδαση ούτε λόγος. Πότο, στάντ, ακίνητοι σε ημιανάπαυση και ρυθμικό κούνημα της δεξιάς πατούσας.

Να μου λείπει.

Επιλογικά. Εφόσον μπορούν και συντηρούνται και κερδίζουν και με το παραπάνω πολύ καλά κάνουν και υπάρχουν τέτοια μαγαζιά : )

Και οι γυναίκες για τον "λούτσο". Να είμαστε δίκαιοι.

Από ανθρωπολογικής πλευράς πάντως αν το δεις εκείνη την ώρα, έχει τρομερό

ενδιαφέρον το πράγμα.

Γκόμενες που τα έχουν πετάξει όλα έξω και στέκονται σε μια γωνία ευχόμενες κάποιος να τις κεράσει ένα ποτό, κάγκουρες που έβαλαν το καλό πουκάμισο τους και ψήνονται να πάνε να μιλήσουν ή να μην πάνε γιατί και τα μούτρα τους δεν είναι τα καλύτερα, 3 πατσαβούρες παραπέρα που δεν αισθάνονται και τόσο άνετα αλλά προσπαθούν να μην το δείχνουν, ομογενείς, αλλοδαποί, ο τύπος που τον τράβηξε η γκόμενα και ήδη κλαίει το βδομαδιάτικο του,ο ασχημάκος που είναι κομπλαρισμένος με την όλη φάση και ιδρώνει αλλά το παίζει άνετος και κάνει πως χορεύει με ακόμη πιο τραγικά αποτελέσματα, η ξανθιά δίμετρη που προσπαθεί να πάρει το καλύτερο "τι μου λέτε εμένα τώρα, εγώ τα έχω φάει με το κουτάλι αυτά τα μαγαζιά" ύφος της και προσπαθεί να μην χασμουρηθεί μέχρι να τελειώσει τη βάρδια του ο μπάρμαν και να πάει να την γλεντήσει.

Καλή διάθεση να υπάρχει και βρίσκεις τρόπο να περάσεις την ώρα σου.

Γνώμη μου είναι πως κανείς δεν περνάει καλά σ'αυτά τα μαγαζιά, απλά όλοι έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό και είναι μερικοί άτυχοι που τους τράβηξαν και βλαστημάνε και κάνουν υπομονή.

Πρέπει να 'σαι ΤΕΛΕΙΩΣ ξανθιά και γιούχου για να καταφέρεις να περάσεις καλά σε τέτοιο μέρος και φυσικά με τα λεφτά κανενός κορόιδου.

Για άντρα, δε μπορώ να φανταστώ ποιος δεν θα περνούσε καλύτερα σε κάποιο άνετο μπαράκι πίνοντας μπύρες με τους κολλητούς του. Είναι καθαρά νυφοπάζαρα αυτά τα μαγαζιά, γι'αυτό και συνήθως δεν βλέπεις μεγάλες παρέες ή ζευγάρια, αλλά 2-2 καγκουρόμαγκες/κλώσσες.

Πραγματικά δύο Posts που τσούζουν λίγο... Αλήθειες 100%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...