Προς το περιεχόμενο

"κλειδωμενο" δωρεαν ιντερνετ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο καιρο ανακοινωσαν οτι ο δημος μας 8α παρεχει δωρεαν ασυρματο ιντερνετ.

Πηγα και γω πηρα τους κωδικους μου και συνδεθηκα. Μετα ανακαλυψα ομως οτι ειναι καπως "περιορισμενο", εννοω οτι δεν ειναι δυνατη η προσβαση σε καποια site τα οποια χρησιμοποιω π.χ myspace,mininova κ.α μου βγαζει αυτο τη μηνυμα:

Η πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα έχει απαγορευτεί από τον διαχειριστή του συστήματος

και μετα εχει και μια ιστοσελιδα "www.yourpoint.gr"

Υπαρχει μηπως κανενας τροπος για να παρακαμψουμε αυτους τους περιορισμους? κατι μου ειπαν φιλοι οτι "πειραζεις" το dns αλλα δεν πολυκαταλαβα. καμμια ιδεα κανεις???

ευχαριστω.

Δημοσ.

αν αρχισεις εσυ και αλλοι δεκα να κατεβαζετε απο το mininova τοτε καταλαβαινεις οτι δεν θα εχει κανενας ιντερνετ ετσι? Προφανως σου παρεχει συνδεση για τα βασικα...

Δημοσ.
αν αρχισεις εσυ και αλλοι δεκα να κατεβαζετε απο το mininova τοτε καταλαβαινεις οτι δεν θα εχει κανενας ιντερνετ ετσι? Προφανως σου παρεχει συνδεση για τα βασικα...

κοιτα εγω βοηθεια ζητησα και δεν εχω σκοπο να κατεβαζω torrent, συνεπως ζητησα για βοηθεια και οχι για σχολια...

Επισης να αναφερω οτι δεν μπορω να συνδεθω στα online games p.x lineage,counterstrike

αλλα ουτε και στο windows update

Δημοσ.

H βοήθεια πάει πακέτο με τα σχόλια.

Τέτοιου είδους υπηρεσίες έχουν περιορισμούς διότι ο χαρακτήρας τους είναι συμβολικός.

Σου παρέχουν πρόσβαση στα βασικά surf & mail δλδ και όχι δυνατότητα downloading/uploading μεγάλου όγκου δεδομένων.

Γι αυτά υπάρχουν οι ISPs

Δημοσ.
κοιτα εγω βοηθεια ζητησα και δεν εχω σκοπο να κατεβαζω torrent, συνεπως ζητησα για βοηθεια και οχι για σχολια...

Επισης να αναφερω οτι δεν μπορω να συνδεθω στα online games p.x lineage,counterstrike

αλλα ουτε και στο windows update

Δηλαδή, το θεωρείς σωστό να έχεις πρόσβαση σε όλα αυτά και να σέρνονται όλοι οι άλλοι που θέλουν να ελέγχουν το mail τους και να σερφάρουν απλά; Επίσης, με τις τιμές της adsl που πλέον είναι πολύ χαμηλές, γιατί δεν βάζεις adsl στο σπίτι σου; Το τσάμπα δεν είναι ποτέ καλό αγαπητέ μου, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις. 4 καφέδες να πιείς έξω, θα σου κοστίσουν περισσότερο από μια adsl σύνδεση.

Και μη μου πεις ότι δεν σου απάντησα με βοήθεια σ' αυτό που ζητάς, γιατί πρώτον ζητάς κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται, και δεύτερον κοιτάς την πάρτη σου, όταν οι περισσότεροι από εμάς εδώ μέσα, πληρώνουμε για να έχουμε πρόσβαση στο web.

Δημοσ.

BritGreek, μην το κράζεις το παιδί. Δεν απάντησες σε ποιο δήμο είσαι.

Λοιπόν όσο αφορά το πρόβλημα σου, είχα κάτι παρόμοιο με το facebook και αλλά site. Αυτο που μπορεις να κάνεις εύκολα είναι:

translate.google.com

βάζεις το λινκ της σελίδας και στο ανόγει μέσα από το google!! γαμάτο;!

Αλλα εφόσον είσαι σε δωρεαν host καλήτερα να μην κατεβάζεις, παρα μόνο βασικά πραγματάκια και εάν είναι ανάγκη, και αν το κάνεις κατα προτίμηση το βράδυ που λογικά δεν πρέπει να έχει κίνηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...