-Morpheus- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Λογο πολυ ανεβασμενης θερμοκρασιας ειπα να αγορασω ενα μεγαλο fan για την μπροστα μερια του κουτιου,το τοποθετω,το συνδεω στη μητρικη αλλα ειχε αλλες 2 επαφες που κουμπωνε σε ενα διακοπτακι και ηταν για κατι led φωτακια...ελα που αυτες οι 2 επαφες οταν ακουμπησανε πανω στο μεταλικο μερος του κουτιου καταλαθος,ακουστηκε ενα 'τσ τσ' και ξαφνικα σκοταδι...ουτε η οθονη ανοιγε ουτε το πληκτρολογιο δουλευε ουτε τα led στο power και στο reset,τπτ!!! υπαρχει περιπτωση να εχω καψει και τιποτα αλλο περαν της μητρικης???? επεξεργαστη π.χ.???
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Πιστεύω πως όχι. Μόνο η μητρική πρέπει να παρέδωσε πνεύμα. Καλού κακού τσέκαρε άμα μπορείς και τα υπόλοιπα κομμάτια του υπολογιστή ένα ένα μήπως έχει καεί και τίποτα άλλο.
-Morpheus- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Eχω δοκιμασει και τις ram και την καρτα γραφικων εκτος απο τον επεξεργαστη που δεν εχω αλλη μητρικη με το ιδιο socket παιζει να ειναι και ο επεξεργαστης?. Η εγγυηση θα μου την καλυψει???
esthetegr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Καλησπερα. Επεξεργαστης συμφωνω παιζει να ΜΗΝ ειναι. Οσο για την εγγυηση, νομιζω πως δεν καλυπτεται.
coreygaylas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 μια χαρα καλυπτεται αρκει να τους πεις οτι ενω εγραφες κατι στο Word εκανε ενα ΤΣΑΦ και δεν ξαναανοιξε το pc πεξτο ιστορια βρε, κριμα ειναι 100 ευρα για μητρικη... 50 σουβλακια
Nikosgiann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 μια χαρα καλυπτεται αρκει να τους πεις οτι ενω εγραφες κατι στο Word εκανε ενα ΤΣΑΦ και δεν ξαναανοιξε το pc πεξτο ιστορια βρε, κριμα ειναι 100 ευρα για μητρικη... 50 σουβλακια LOL!!!:lol::lol::lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Πριν κανεις οτιδηποτε δοκιμασε (αν και θα το εχεις ηδη κανει)να βγαλεις απτο PC το καλωδιο τροφοδοσιας και να το ξαναβαλεις μετα απο 1 λεπτο. Δοκιμασε να το ανοιξεις. Αν αρνηθει λυπαμαι χασατε. Και παρολο που οι παραπανω λενε οτι το πιθανοτερο ειναι να σου καψε μονο μητρικη, εγω ειμαι της αποψης οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να σου χει καψει κ αλλα μερη του υπολογιστη σου (υποψηφια ειναι αυτα που εχουν αμεση επαφη με το μεταλο του υπολογιστη, δηλαδη καρτες και ενδεχομενως σκληροι δισκοι αν το κουτι σου τουσ φερνει σε αμεση επαφη με το μεταλο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.