kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 κανουν iq test στο στρατο?!! δεν το χω ακουσει απο κανεναν... anyway αν οντως ειναι Real ta ποστ σου κακως πηγες στρατο...ειναι η χειροτερη κατασταση που θα μπορει να βρεθει καποιος με οποιοδηποτε προβλημα. ειμαι σιγουρος καποιος μαλακας γιατρος θα τους ειπε να πας στρατο για να ενσωματωθεις κ αλλα τετοια... αν εισαι ακομη στρατο,θα παει καποιος απο τους γονεις σου στο διοικητη κτλ κτλ και θα εξηγησει το θεμα και θα σου δωσει αδεια μεχρι να απολυθεις αν δεν θες ι5... μετα απλα ξεχνα την εποχη αυτη και προχωρα παρακατω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Και κατι ασχετο, πως γινεται το παιδι που αρχισε το τοπικ να εχει κανει τοσα ποστ και να βγαζει κατω απο το ψευδωνυμο του πως εχει 0 μηνυματα? δεν μετράνε στον counter τα posts που γίνονται στο section του Μπλα Μπλα
dimiman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 βασικα αφου εχεις αποδεικτικα οτι εισαι μια χαρα γιατι δεν τα δειχνεις σε αυτους?
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 το πιο σημαντικο ειναι να αλλαξω το προφιλ μου Πίνακας ελέγχου ->Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων/εικόνας προφίλ =p Andreas2 Υπηρετείς ακόμα; Όχι λέει σε κάποιο πόστ οτι έχει απολυθεί. Το πρόβλημα τώρα το έχει στο κολλέγιο ορ σάμθινγκ.
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Όχι λέει σε κάποιο πόστ οτι έχει απολυθεί. Το πρόβλημα τώρα το έχει στο κολλέγιο ορ σάμθινγκ. Κάπου αλλού πάλι έλεγε για απαλλαγή...
Andreas2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 απαλλαγη θα πιασω απο ΕΦΕΔΡΟΣ, δεν θελω να ξαναπαω σε αυτο το στρατοπαιδο ζητησε ο διοικητης για iq για να δει αν κανω για ειδικοτητα σε αρμα εγω νυσταζα ομως εχω μαρτυρα τον Θεο το θεμα ειναι οτι στο στρατο δεν με πολυενοιαζε γιατι καποτε θα εφευγα αλλα τωρα ειναι κολαση η ζωη να σου συμπεριφερονται σαν κατι που δεν εισαι
DrLo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 - Αν νομίζεις ότι ο ΕΣ είναι τόσο οργανωμένος ή ενδιαφέρεται τόσο πολύ να πληροφορήσει κανέναν για το πόσο έξυπνος/χαζός είναι ο καθένας τότε μάλλον ... ναι καθστερηένος πρέπει να είσαι. Το πιθανότερο είναι το χαρτί αυτό την από τότε που "βαθμολογήθηκε" να σαπιζει σε κάποια ντουλάπα/αποθήκη (αν δεν έχει γίνει προσάναμα σε καμιά φωτιά) - Μου ακούγεσαι σαν να θες να είσαι καθυστερημένος, σαν να θες να έχεις πρόβλημα. Όταν όλοι σου λένε ότι δεν υπάρχει μία σο εκατομμύριο να έχει την παραμικρή αξία αυτό το χαρτί δε καταλαβαίνω γιατί δε το πιστεύεις. Έδωσα το ίδιο τεστ ως ΥΕΑ, δε θυμάμαι τα αποτελέσματά του, ποτέ δεν έπαιξαν ρόλο ούτε στη δική μου ζωή ούτε σε κάποιου γνωστού μου, και δεν είναι όλοι οι γνωστοί μου διάννοιες. - Στον ΕΣ ξέρουν ότι οι μισοί γράφουν επίτηδες χάλια στα iq τεστ και φυσικά δε τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους αυτά τα χαρτιά.
Andreas2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 - Αν νομίζεις ότι ο ΕΣ είναι τόσο οργανωμένος ή ενδιαφέρεται τόσο πολύ να πληροφορήσει κανέναν για το πόσο έξυπνος/χαζός είναι ο καθένας τότε μάλλον ... ναι καθστερηένος πρέπει να είσαι. Το πιθανότερο είναι το χαρτί αυτό την από τότε που "βαθμολογήθηκε" να σαπιζει σε κάποια ντουλάπα/αποθήκη (αν δεν έχει γίνει προσάναμα σε καμιά φωτιά) - Μου ακούγεσαι σαν να θες να είσαι καθυστερημένος, σαν να θες να έχεις πρόβλημα. Όταν όλοι σου λένε ότι δεν υπάρχει μία σο εκατομμύριο να έχει την παραμικρή αξία αυτό το χαρτί δε καταλαβαίνω γιατί δε το πιστεύεις. Έδωσα το ίδιο τεστ ως ΥΕΑ, δε θυμάμαι τα αποτελέσματά του, ποτέ δεν έπαιξαν ρόλο ούτε στη δική μου ζωή ούτε σε κάποιου γνωστού μου, και δεν είναι όλοι οι γνωστοί μου διάννοιες. - Στον ΕΣ ξέρουν ότι οι μισοί γράφουν επίτηδες χάλια στα iq τεστ και φυσικά δε τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους αυτά τα χαρτιά. εμενα προς το παρων παιζει ρολο,στο μελλον οταν παω αμερικη ποιος θα με ξερει;;;;(θα κανω και στην αμερικη iq tests)... φυσικα οι βλακες δεν το σκεφτηκαν οτι επιτηδες μπορει να αποτυχα στο τεστ iq,κατι που δεν εκανα φυσικα αλλα μπορουσα....εμενα παιζει ρολο στη ζωη μου...μου φερονται σαν να ειμαι καθυστερημενος,κατι που δεν ειμαι.... και κατι αλλο, ολοι παραξενευονται που γραφω καλα σε μερικα διαγωνισματα και βαθμολογουμαι καλα.... τι τεστ εδωσες εγω εδωσα αυτο στο iqtest.dk
Septum Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 απλα μην ασχολεισαι....ξεχνα το....μην το ξανααναφερεις ποτε..και μην προσπαθεις να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι εισαι φυσιολογικος.μια χαρα εισαι..ξεχνα το γεγονος και σε 2βδομαδες θα εισαι παλι οπως πριν..
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μα την Παναγία ρε συ Andreas2, τόσες μερες σε βλέπω να κάνεις σαν την χήρα στο κρεββάτι. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Αν θέλεις να σε περνάνε οι άλλοι για ηλίθιο, μαγκιά σου. Αν θέλεις να σε περνάνε οι άλλοι για έξυπνο παλι μαγκιά σου. Τι πάει να πει "με έβγαλε ενα iq τεστ καθυστερημένο και εχω πρόβλημα". Είναι στο χέρι σου να τους αποδείξεις, οτι εισαι ξουράφι. Ξέρεις πόσοι βλαμμένοι ειναι εκει εξω με διδακτορικά?
deminho11 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 θελεις αποδειξη φωτογραφιες με στοιχεια του αυτισμου που εχω;;;; να και ενα ποστ μου απο το account μου στο wrongplanet http://www.wrongplanet.net/postt96283.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ---------- κοιτα φιλε μου οι αυτιστικοι γνωριζουν για την κατασταση τους στο εξωτερικο τουλαχιστον δεν ξερω κατα ποσο στην ελλαδα και στην κυπρο...εγω ειμαι κυπριος... Με αυτό εξηγούνται όλα!!!
Andreas2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μα την Παναγία ρε συ Andreas2, τόσες μερες σε βλέπω να κάνεις σαν την χήρα στο κρεββάτι. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Αν θέλεις να σε περνάνε οι άλλοι για ηλίθιο, μαγκιά σου. Αν θέλεις να σε περνάνε οι άλλοι για έξυπνο παλι μαγκιά σου. Τι πάει να πει "με έβγαλε ενα iq τεστ καθυστερημένο και εχω πρόβλημα". Είναι στο χέρι σου να τους αποδείξεις, οτι εισαι ξουράφι. Ξέρεις πόσοι βλαμμένοι ειναι εκει εξω με διδακτορικά? βασικα οριακης νοημοσυνης με εβγαλε αλλα εκεινη ζουν 40 χρονια πισω
Finn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Εμένα πάντως μ έπεισες με τα γραφομενά σου ότι το χαρτί που πήρες έχει κάποια εγκυρότητα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Το παρόν θέμα έχει εξαντλήσει προ πολλού την (όποια) χρησιμότητά του. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.