Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Αντρέα, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι σου συμβαίνει, αλλά σου συστήνω να επισκεφθείς έναν ψυχίατρο και να το συζητήσεις. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς την αρνητική (και λανθασμένη όπως λες) εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα και σε επηρεάζει τόσο πολύ, είναι πολύ πιθανό να σε βοηθήσει κάποιος ειδικός. Να το συζητήσετε, να σε συμβουλεύσει, να σου δείξει τρόπους να ξεπερνάς τα αρνητικά σου συναισθήματα... Δοκίμασέ το. πηγα και σε ψυχιατρο και σε ψυχολογο και εκανα και 3 iq tests ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:12 ---------- απορία... αφού η όλη φάση έγινε μέσα στο στρατό πως στο κέρατο "βγήκε" έξω και το έμαθαν όλοι? απλο τα αποτελεσματα τα ξερει ο παιδιατρος μου εδωσε ο πατερας μου το τηλεφωνο στο κολλεγιο του παιδιατρου για να πει για την κατασταση μου(εχω αυτισμο) και ειπε και για το iq
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 απλοτα αποτελεσματα τα ξερει ο παιδιατρος μου εδωσε ο πατερας μου το τηλεφωνο στο κολλεγιο του παιδιατρου για να πει για την κατασταση μου(εχω αυτισμο) και ειπε και για το iq μεγάλη ήττα
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 μεγάλη ήττα ποιος ηττηθηκε;;;;παντως για να σου πω ενα παραδειγμα οταν εγραψα σε ενα διαγωνισμα καλα η καθηγητρια ειπε η εκπληξη και μου εγραψε well done andreas! σαμπως και θα χαρω μία άλλη μου είπε μπραβο αντρεα πολυ καλα και οτι σε μια ασκηση ειναι αυτα στη τριτη στυλη
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Προσπάθησε να τους δήξεις , πάρε και χαρτί από ψυχολόγο αν γίνεται , οτί το IQ σου είναι μια χαρά . Η τουλάχιστον οτί δεν έχουν να κάνουν με κάποιον πανηλίθιο .... Βέβαια αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά .... Μία είναι η λύση , bombing suicide :devil:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 ποιος ηττηθηκε;;;; κανείς έτσι είναι η φράση... όπως και να το κάνουμε είναι κάπως πίκρα που "διαδώθηκε" με αυτό τον τρόπο
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Προσπάθησε να τους δήξεις , πάρε και χαρτί από ψυχολόγο αν γίνεται , οτί το IQ σου είναι μια χαρά . Η τουλάχιστον οτί δεν έχουν να κάνουν με κάποιον πανηλίθιο .... Βέβαια αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά .... Μία είναι η λύση , bombing suicide :devil: θα τους παρω αυριο φιλε θα πιασω και απαλλαγη απο εφεδρος απο την κωλομοναδα που μου κατεστρεψε τη ζωη εσπασα και ενα γυαλι και εγραψα στους τοιχους.... εκανα 3 iq se ψυχολογο(ενα ρειβεν,ενα wisc-iii και ενα αλλο)και το γενικο σκορ βγηκε 108 στα φυσιολογικα επιπεδα δηλαδη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:50 ---------- κανείς έτσι είναι η φράση... όπως και να το κάνουμε είναι κάπως πίκρα που "διαδώθηκε" με αυτό τον τρόπο φιλε μου η ζωη μου αλλαξε υπερβολικα αποτομα κατεληξα απο το να με διωχνουν απο τις ταξεις στο να μου λενε μπραβο για να φανταστεις στο στρατο με ρωτουσαν αν θα καταφερνω να βγαζω δεκανεας αλλαγης oταν εκανα το τεστ ημουν σε χειροτερη κατασταση απο αυτον τον τυπο πιο πανω
FilipposMD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 πηγα και σε ψυχιατρο και σε ψυχολογο και εκανα και 3 iq tests Εγώ πάντως δεν εννoούσα να πας να κάνεις iq τεστ στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος ή ψυχολόγος μπορεί να σου χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις την κοινωνική πίεση που δέχεσαι. Δεν έχεις πρόβλημα νοημοσύνης, το λύσαμε αυτό. Το γεγονός όμως ότι σου καταστρέφει τη ζωή ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν και όλα θεωρείς ότι σου τα λένε γιατί σε θεωρούν χαζό, μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεσαι βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Ξέχνα το iq. Θα μπορούσε να είναι μια αντίστοιχη κατάσταση όπου σε λένε χοντρό ή αλλοίθωρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Πρέπει να μάθεις να το αντιμετωπίζεις, δε γίνεται να πέφτεις σε κατάθλιψη κάθε φορά!
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως δεν εννoούσα να πας να κάνεις iq τεστ στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος ή ψυχολόγος μπορεί να σου χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις την κοινωνική πίεση που δέχεσαι. Δεν έχεις πρόβλημα νοημοσύνης, το λύσαμε αυτό. Το γεγονός όμως ότι σου καταστρέφει τη ζωή ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν και όλα θεωρείς ότι σου τα λένε γιατί σε θεωρούν χαζό, μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεσαι βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Ξέχνα το iq. Θα μπορούσε να είναι μια αντίστοιχη κατάσταση όπου σε λένε χοντρό ή αλλοίθωρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Πρέπει να μάθεις να το αντιμετωπίζεις, δε γίνεται να πέφτεις σε κατάθλιψη κάθε φορά! πινω χαπια ινβεκα παλιπεριδονη
FilipposMD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Οκ τότε, άρα κάτι κάνεις γι' αυτό και σε παρακολουθεί κάποιος. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην δίνεις τόση σημασία στο όλο θέμα. Σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις.
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Οκ τότε, άρα κάτι κάνεις γι' αυτό και σε παρακολουθεί κάποιος. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην δίνεις τόση σημασία στο όλο θέμα. Σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις. το πιο σημαντικο ειναι να αλλαξω το προφιλ μου
thanocaster Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 ...οταν ημουν κεν ολοι μου φερονταν σαν να ειμαι ανθρωπος... WTF? Φίλε, δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή μιλάς σοβαρά (μάλλον το δεύτερο), αλλά τέτοιες φράσεις μην τις ξανααναφέρεις για κανέναν λόγο. Δηλαδή όσοι έχουν νοητική υστέρηση δεν είναι άνθρωποι;
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 WTF?Φίλε, δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή μιλάς σοβαρά (μάλλον το δεύτερο), αλλά τέτοιες φράσεις μην τις ξανααναφέρεις για κανέναν λόγο. Δηλαδή όσοι έχουν νοητική υστέρηση δεν είναι άνθρωποι; ειναι δεν λεω αλλα μου συμπεριφερονταν σαν ανθρωπος χωρις νοητικη υστερηση
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως δεν εννoούσα να πας να κάνεις iq τεστ στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος ή ψυχολόγος μπορεί να σου χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις την κοινωνική πίεση που δέχεσαι. Δεν έχεις πρόβλημα νοημοσύνης, το λύσαμε αυτό. Το γεγονός όμως ότι σου καταστρέφει τη ζωή ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν και όλα θεωρείς ότι σου τα λένε γιατί σε θεωρούν χαζό, μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεσαι βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Ξέχνα το iq. Θα μπορούσε να είναι μια αντίστοιχη κατάσταση όπου σε λένε χοντρό ή αλλοίθωρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Πρέπει να μάθεις να το αντιμετωπίζεις, δε γίνεται να πέφτεις σε κατάθλιψη κάθε φορά! +1000 Συμφωνω πολυτα και ειδικα με το bold
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μισο μισο γιατι δεν καταλαβα κατι. Οκ απο νυστα εβγαλες χαμηλο αποτελεσμα στο τεστ του στρατου. Κατα πασα πιθανοτητα προσωπικα θα το μαγειρευα ετσι ωστε να μου εβγαζε 0 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Απο εκει και περα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο αποφασισες να αφησεις αυτο το γεγονος να σε επηρεασει τοσο. Δεν λεω στον στρατο μπορει να γινουν πολυ ζωα οι αλλοι, αλλα απο την στιγμη που σε κοροιδευαν για ενα πραγμα που ΔΕΝ ισχυει, ποιο το προβλημα? Δηλαδη (για να χρησιμοποιησω το παραδειγμα του φιλου απο πανω), αν ησουν 60 κιλα και σε ελεγαν χοντρο θα αισθανοσουν ασχημα? Κατα την δικη μου ταπεινη αποψη αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να τα βρεις με τον εαυτο σου και να καταλαβεις πως αν εσυ ο ιδιος αφηνεις τους αλλους να σε επηρεαζουν ετσι, τοτε εκεινοι πολυ απλα θα συνεχιζουν να το κανουν. Αυτην τη συμβουλη εν τω μεταξυ θα την εδινα σε καποιον που πχ. ηταν 120 κιλα και τον χλευαζαν ολοι (δηλαδη θα υπηρχε καποιος διαπιστωμενος λογος για να συμβαινει), οχι σε καποιον που δεν εχει προβλημα κ του το δημιουργησαν. Απο την αλλη βεβαια το μυαλο ειναι πολυ περιεργο οργανο και μπορει να μας παιξει πολλα παιχνιδια (βλ. νευρικη ανορεξια κλπ), οποτε θεωρω την καταλληλοτερη λυση την παρακολουθηση και την βοηθεια απο ειδικο. Επιπλεον δε ο αυτισμος (χωρις να ειμαι ιδιαιτερα γνωστης του θεματος), δεν εχει σε καμια περιπτωση να κανει με την νοημοσυνη του ατομου, οποτε ειναι ασχετο στο ολο ζητημα. Διαβαζοντας αυτο το θεμα εν τω μεταξυ μου δημιουργηθηκε μια απεχθεια για ολους εκεινους τους δηθεν και τους Ελληναρες (δεν στερεοτυπαρω απλα χρησιμοποιω την εκφραση για ενισχυση), που μην εχοντας καμια απολυτως πληροφορηση, χλευαζουν και κακοποιουν λεκτικα ατομα που ισως εχουν καποιο προβλημα και (οπως στην περιπτωση του τοπικ σταρτερ) ατομα που δεν εχουν, βγαζοντας το κομπλεξ και τις ανασφαλειες τους στους αλλους. Κατι αναλογο συμβαινει και με την περιπτωση της δυσλεξιας παρεμπιπτοντως που πολλοι νομιζουν πως ειναι δεικτης χαμηλης ευφυιας και δεν κοιταν να ανοιξουν κανενα βιβλιο να ενημερωθουν. Το αναφερω αυτο γιατι ειχα μια αναλογη συζητηση σημερα με φιλο που ειναι δυσλεκτικος. Και κατι ασχετο, πως γινεται το παιδι που αρχισε το τοπικ να εχει κανει τοσα ποστ και να βγαζει κατω απο το ψευδωνυμο του πως εχει 0 μηνυματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.