Προς το περιεχόμενο

Στα χαρτια..

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να σου κάνουν πλάκα και συ να το παίρνεις στα σοβαρά?

Επίσης, είναι τόσο δύσκολο να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να τους πεις ότι δεν είσαι νοητικά καθυστερημένος και πως η όλη κατάσταση σε κάνει να νιώθεις άσχημα?

Δημοσ.
Απο πότε κάνουν iq τεστ στο στρατο?

κοιτα φιλε μου εκαναν τεστ iq για να δουν αν κανω για ειδικοτητα πυροβολητη σε τεθωρακισμενο αρμα

το ζητησε ο διοικητης γιατι ειμαι αυτιστικος(κανεις δεν το ξερει πως το ξερω)

τωρα να σας πω ολοκληρη την ιστορια

οταν ημουν κεν ολοι μου φερονταν σαν να ειμαι ανθρωπος και στην αρχη οταν πηγα στην μοναδα μου

ειχε ενα επυ που μολις πηγαμε για εκπαιδευση μου ειπε "εσενα θα σε ζητησω να σε αλλαξουν ειδικοτητα...δεν ειναι πως δεν εισαι εξυπνος απλα επειδη εισαι στον κοσμο σου για αυτο...ο διοικητης στην αρχη με συμπαθουσε...αλλα μου ειπε εδειξες πληρη αδιαφορια για ειδικοτητα...μετα τους μαχητες εβγαλα δυο μερες παραμενοντας μεσα και μετα εβγαινα διανυκτερευση...μου ειπε ο επιλοχιας μου να κοιμηθεις καλα ποψε..εγω δεν κοιμηθηκα...πηγα ψυχιατρειο την επομενη μερα,νυσταζα και για αυτο απετυχα στο τεστ iq...και ειπε αυτος ο επυ που ειμαι χαζος και πως ειμαι σαν κατι παιδακια που τα ταιζουν και οπως μας κανει ο Θεος...τοτε δεν με πολυενιαζε γιατι νομιζα μονο στο στρατο θα μεινει...με εδιωξε ο διοικητης και μονο σε μια σκοπια με βαζαν...και εκανα παραπονο και ειπε ενας μονιμος εν εχει κανεναν καθυστερημενο στο νου...για δυο χρονια μετα την απολυση νομιζα πως ειμαι καθυστερημενος...ωσπου συνδιασα καποια πραγματα θυμηθηκα την αποπειρα αυτοκτονια του πατερα μου και ανακαλυψα πως εχω αυτισμο γιατι ποτε δεν ενιωθα βλακας...ειμαι ενεργο μελος του wrongplanet

Δημοσ.

Δε γνωρίζω σχεδόν τίποτα για τον αυτισμό φίλε μου οπότε δεν ξέρω τι να πω. Θα βρεις τη λύση νομίζω όμως ;)

Δημοσ.
seriοusly, wtf?

θελεις αποδειξη φωτογραφιες με στοιχεια του αυτισμου που εχω;;;;

να και ενα ποστ μου απο το account μου στο wrongplanet

http://www.wrongplanet.net/postt96283.html

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ----------

nick[;2823898'']Δε γνωρίζω σχεδόν τίποτα για τον αυτισμό φίλε μου οπότε δεν ξέρω τι να πω. Θα βρεις τη λύση νομίζω όμως ;)

κοιτα φιλε μου οι αυτιστικοι γνωριζουν για την κατασταση τους

στο εξωτερικο τουλαχιστον δεν ξερω κατα ποσο στην ελλαδα και στην κυπρο...εγω ειμαι κυπριος...

Δημοσ.

ε τοτε πραγματικα δεν βλεπω κάποιο τόσο σοβαρό πρόβλημα, βασικα μου φαίνεται οτι μεγενθυνεις το πρόβλημα. Όπως σου πανε και στο φορουμ του wrongplanet "it seems to me you are here to complain, not to fix it" ;)

Δημοσ.
nick[;2823912'']ε τοτε πραγματικα δεν βλεπω κάποιο τόσο σοβαρό πρόβλημα, βασικα μου φαίνεται οτι μεγενθυνεις το πρόβλημα. Όπως σου πανε και στο φορουμ του wrongplanet "it seems to me you are here to complain, not to fix it" ;)

δεν ξερω ισως να ηταν θελημα Θεου να ανακαληψω πως εχω αυτισμο

φυσικα και θα παω στο παιδιατρο μου και στο κολλεγιο να τους δειξω τα αποτελεσματα της επανεξετασης του iq μου(εκανα 3)

το θεμα ειναι οτι ολοι μου φερονται σαν να ειμαι καθυστερημενος ενω δεν ειμαι και αυτο ειναι τραγικο..αν και κανονικα οριακης νοημοσυνης ειμαι οχι νοητικης υστερησης..αλλα δεν ξερω ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ισως να το ηθελε ο Θεος να ανακαλυψω για την κατασταση μου.παντως σοβαρομιλω για οσα λεω..αν θελετε να σας πω και αλλες αστειες ιστοριες απο το στρατο....

Δημοσ.
δεν ξερω ισως να ηταν θελημα Θεου να ανακαληψω πως εχω αυτισμο

φυσικα και θα παω στο παιδιατρο μου και στο κολλεγιο να τους δειξω τα αποτελεσματα της επανεξετασης του iq μου(εκανα 3)

το θεμα ειναι οτι ολοι μου φερονται σαν να ειμαι καθυστερημενος ενω δεν ειμαι και αυτο ειναι τραγικο..αν και κανονικα οριακης νοημοσυνης ειμαι οχι νοητικης υστερησης..αλλα δεν ξερω ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ισως να το ηθελε ο Θεος να ανακαλυψω για την κατασταση μου.παντως σοβαρομιλω για οσα λεω..αν θελετε να σας πω και αλλες αστειες ιστοριες απο το στρατο....

Oσοι θεωρουν πως τα αυτιστικα ατομα ειναι χαμηλης νοημοσυνης, δειχνουν την ελλειψη παιδειας και γνωσεων που εχουν..Καλο κουραγιο και δυστυχως εισαι ατυχος που ζεις σε μια χωρα με τοσους πολλους διανοητικα καθυστερημενους, οι οποιοι νομιζουν οτι σε κοροιδευουν, αλλα στην ουσια κοροιδευουν τον ιδιο τους τον εαυτο.

Δημοσ.
Oσοι θεωρουν πως τα αυτιστικα ατομα ειναι χαμηλης νοημοσυνης, δειχνουν την ελλειψη παιδειας και γνωσεων που εχουν..Καλο κουραγιο και δυστυχως εισαι ατυχος που ζεις σε μια χωρα με τοσους πολλους διανοητικα καθυστερημενους, οι οποιοι νομιζουν οτι σε κοροιδευουν, αλλα στην ουσια κοροιδευουν τον ιδιο τους τον εαυτο.

το θεμα φιλε ειναι πως ειμαι στα χαρτια ως νοητικα καθυστερημενος,οριακης νοημοσυνης μαλλον,λογω της αποτυχιας του iq test λογω ελλειψης υπνου

θεωρουμε πως ειμαι κατι που δεν ειμαι,ω τι τραγικη που ειναι η ζωη μου

να σου πω παραδειγματα απο το κολλεγιο μου

εχεις καμμια απορια τι ρωτω εσυ πιανεις πουλια στον αερα

σε αυτη την ασκηση ειναι αυτα που ειναι στην τριτη στυλη(υποτιθεται θα συγχηζα στυλες)

ετσι εξηγηται ειπε ενας καθηγητης οταν του ειπα πως την απαντησα την βρηκα ετοιμη(επειδη ηταν σωστη)

η εκπληξη μια αλλη οταν εγραψα καλα σε ενα διαγωνισμα

μπραβο αντρεα πολλα καλα μια αλλη(οι καθυστερημενοι χαιρονται οταν τους λενε μπραβο)...

η ζωη μου ειναι τραγικη και μιζερη καταρα στην μοναδα που μου κατεστρεψε την πρωην ωραια μου ζωη

αλλα παραδειγματα απο το στρατο:

πηγα σνε και μου στειλαν εναν επυ και του ειπαν καλα δεν μπορει να μας το πει αυτος και ειπε:εν μανο το κοπελλουι(δηλαδη βλακας-καθυστερημενος)

αλλη φορα μου στειλαν αλλο για να μην χαθω

αλλη φορα οταν δεν ενιωθα καλα του ειπα καποιου επυ τωρα σκεφτηκα να πιω κοκα κολα και μου απαντησε εκανες πολλη ωρα να σκεφτεις αυτο το πραμα;;;

με ρωτουσαν αν θα καταφερνα να βγαζω δεκανεας αλλαγης

με κοροιδευαν τα επυ(πρεπει να εχει πολυ ψηλο iq)

ολοι μου φερονται τωρα σαν να ειμαι καθυστερημενος,πραμα που δεν ειμαι

ΦΙΛΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 2005

Δημοσ.

Αντρέα, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι σου συμβαίνει, αλλά σου συστήνω να επισκεφθείς έναν ψυχίατρο και να το συζητήσεις. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς την αρνητική (και λανθασμένη όπως λες) εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα και σε επηρεάζει τόσο πολύ, είναι πολύ πιθανό να σε βοηθήσει κάποιος ειδικός. Να το συζητήσετε, να σε συμβουλεύσει, να σου δείξει τρόπους να ξεπερνάς τα αρνητικά σου συναισθήματα... Δοκίμασέ το.

• Super Moderators
Δημοσ.

απορία...

αφού η όλη φάση έγινε μέσα στο στρατό πως στο κέρατο "βγήκε" έξω και το έμαθαν όλοι?

Δημοσ.

Easy...Το λέει από μόνος του παντού.

Μέχρι και στο Ινσόμνια το έγραψε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:04 ----------

Πάντως τα παραδείγματα που έδωσες Αντρέα είναι για πολύ γέλιο.

Τα περισσότερα είναι καθημερινές φράσεις που χρησιμοποιούνται ευρέως ειρωνικά εν τη ρημη του λογου χωρίς να θέλουν να θίξουν την νοημοσήνη του άλλου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Easy...Το λέει από μόνος του παντού.

Μέχρι και στο Ινσόμνια το έγραψε.

αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν του φταίει κανείς τότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...