Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ και free υπεραστικά-αστικά!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι είχε ο ΟΤΕ για όλα τα σταθερά του Σαββατοκύριακό ή Κυριακή μόνο (δεν θυμάμαι ακριβώς), τζάμπα αστικά και υπεραστικά. Ισχύει ακόμη ή από τότε που έβγαλε τα πακέτα τα έκοψε αυτά;

Δημοσ.
Θυμάμαι ότι είχε ο ΟΤΕ για όλα τα σταθερά του Σαββατοκύριακό ή Κυριακή μόνο (δεν θυμάμαι ακριβώς), τζάμπα αστικά και υπεραστικά. Ισχύει ακόμη ή από τότε που έβγαλε τα πακέτα τα έκοψε αυτά;

Όχι δεν ρωτάω για τα πακέτα!

Δημοσ.

Oταν λεει free αστικα - υπεραστικα τι εννοεις?

Ισχυει για ολα? Η μονο για αυτα που ανηκουν στο δικτυο του ΟΤΕ

Παντως πριν απο λιγο καιρο η υπηρεσια σε χρεωνε στ' αυτια αν επαιρνες

συνδρομητη που δεν ηταν στον ΟΤΕ.

Το αντιστροφο ομως δεν ισχυει δηλ. οι αλλοι παροχοι οταν λενε δωρεαν αστικα-υπεραστικα εννοουν προς ολους οχι μονο προς τους δικους τους συνδρομητες.

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να χρεώνει τα υπεραστικα όσο και τα αστικά την Κυριακή μόνο. Τώρα για διαφορετικούς παρόχους δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

αστικά και υπεραστικά έχουν γίνει ένα !!!(αν θυμάμαι καλά) είναι το ίδιο στην χρέωση.ανεξαρτήτως που είμαστε βάζουμε το κωδικό της πόλης,αρα αστικά πλέων δεν υπάρχουν!!!!!!

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι έχουν γίνει ένα! Και ποιον συμφέρει αυτό; Ειδικά τον ΟΤΕ δεν νομίζω. Απλώς για την Κυριακή μόνο.

Δημοσ.
αστικά και υπεραστικά έχουν γίνει ένα !!!(αν θυμάμαι καλά) είναι το ίδιο στην χρέωση.ανεξαρτήτως που είμαστε βάζουμε το κωδικό της πόλης,αρα αστικά πλέων δεν υπάρχουν!!!!!!

Μπαα.... οι δεκαψήφιοι αριθμοί κλήσης αφορούν το νέο σύστημα αριθμοδότησης

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/

Δημοσ.

επιδει έχω connex talk μπορώ να σου πώ πως οποια ώρα και να πάρεις σε σταθερά δεν πληρόνεις τίποτα, ίτε πάρεις μεσημέρι ίτε βράδι :-) μόνο κινιτά χρεώνει.

αυτό το λέω με σιγουριά επιδεί έχω δει τον αναλιτικό λογαριασμό με όλες τις κλίσεις που γίνοντε ;)

edit: οποια δίποτε μέρα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απλα το conn-x talk εχει δυο πακετα ενα με 7 ευρω που ειναι δωρεαν μονο για βραδινες ωρες 8 το βραδυ με 8 το πρωι νομιζω και ενα αλλο με 15 ευρω που ειναι δωρεαν αστικα και υπεραστικα παντα οποιασηποτε ωρα και αν θες με χρεωση 5 ευρω παραπανω στο πακετο των 15 ευρω εχεις και απεριοριστα διεθνη σε 45 χωρες. Καλημερα σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...