Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετά απο format

antonio4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδια μια βοήθεια please!Έχω αποφασίσει να κάνω format στο pc μου (pentium 3 στα 3 GHz).Μέχρι εδώ όλα καλά. Μετά το format και ενώ όλα δουλεύουν "ρολόι", όταν διαβάζει απο τον σκληρό κάνει πάρα μα πάρα πολύ θόρυβο κάποιο από τα ανεμιστηράκια! Μάλλον είναι αυτό του τροφοδοτικού! Πριν το format δεν ακουγόταν τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν; Τι να κάνω;

Δημοσ.

Βασικά φίλε μου να κάνεις ένα backup τα αρχεία σου. Με το everest μπορείς να δεις τις θερμοκρασίες της μητρικής, κάρτας γραφικών, επεξεργαστή και σκληρού. Ρίξε μια ματιά στις θερμοκρασίες. Επίσης αν μπορείς άνοιξε το κουτί και δες ποιος ανεμιστήρας είναι (κουτιού, επεξεργαστή, κάρτας γραφικών). Δες αν ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού βγάζει με ικανοποιητική δύναμη αέρα. Αν θελήσεις να σταματήσεις κάποιο ανεμιστήρα μην το κάνεις απότομα, μπορεί να πάθει ζημιά. Με ένα πινελάκι εγώ τον κάνω σταδιακά να σταματήσει. Ο σκληρός βεβαιώσου πως δεν κάνει μεταλικό θόρυβο. Δε μου έχει τύχει μετά από φορμάτ να κάνει θόρυβο το pc και δεν αποκλείεται να είναι κάποια σύμπτωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

pentium 4 είναι απλά απο τη βιασύνη μου το εγραψα λάθος!

μου είπαν ότι μέσα απο το bios μπορώ να ρυθμίσω από ποια θερμοκρασία και πανω να ξεκιναει να δουλευει το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη, γιατι αυτο κάνει τον θόρυβο!

Δημοσ.

Aπό την βιασύνη σου επίσης, μήπως ξέχασες να βγάλεις το CD μέσα από την συσκευή, και κάθε τόσο ακούγεται από εκεί ο θόρυβος που "στρoφάρει" όταν το διαβάζει;

Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό που περιγράφεις.

Δημοσ.

cd δεν έχω μέσα! πριν το κάνω format μετακίνησα το κουτι σε άλλο σπιτι. Μπορεί απο τη μετακίνηση να κουνηθηκε κανενα ανεμιστηρακι;

Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και σταμάτα προσεκτικά ένα ένα τα ανεμιστηράκια για να εντοπίσεις από που προέρχεται ο θόρυβος.

Δημοσ.

Τσεκαρε τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη γιατι μπορει να εχει πιασει βρωμα/χνουδι και γιαυτο το λογο να κανει θορυβο

Δημοσ.

ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη ειναι αρκετα σημαντικος για το συστημα εφοσον κραταει τον επεξεργαστη σε χαμηλες θερμοκρασιες και τον βοηθαει να δουλευει καλυτερα.δοκιμασε να το καθαρισεις προσεκτικα αφου πρωτα σιγουρευτεις οτι αυτος εχει προβλημα.σε καθε αλλη περιπτωση και αν επιμενει να ακουγεται αλλαξε τον χωρις δευτερη σκεψη.δεν ειναι και τοσο ακριβοι!κατα προτιμηση βαλε εναν zalman.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...