IMAndreas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Λοιπόν έκανα reset το linksys και μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό. Παρόλο το firmware update που του έκανα όμως είναι ακόμα ασταθές. Έτσι μένω στην πατέντα phone line -> siemens -> linksys. Στο siemens έχω ip 192.168.1.1, στο linksys έχω IP 192.168.1.200. Και τώρα θέλω να κάνω port forwarding στο siemens. Όμως πατάω στις συνέδεις δικτύου υποστήριξη/λεπτομέριες και δεν μου εμφανίζει DNS servers, παρά μόνο εάν τους ορίσω. Τους όρισα λοιπόν και έβαλα και IP adress από πάνω 192.168.1.192, και έχω ιντερνετ μια χαρά όλα καλά μέχρι εδώ. Πάω λοιπόν να κάνω και port forwarding κάνω και reboot αλλά η πύλη δεν λέει να ανοίξει... Υπάρχει περίπτωση να φτάει κάτι από τα παρακάτω; - έχω firmware 3.61r ενώ το πιο καινούργιο είναι το 3.64r - δεν έχω το τελευταίο update στο utorrent - όταν έκανα port forwaring έκανα και τις 3 επιλογές δλδ και TCP/UDP και TCP και UDP. Να αναφέρω ακόμα πως στο utorrent φαίνετε με πράσσινο tick στο κουτάκι δίπλα από το download αλλά όταν πατάω check και με πετάει σε ένα site μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα στην θύρα...παίζει να φταίει το site; Ακόμα στο utorrent έκλεισα την λειτουργία UPnP (αλλά και όταν ήταν ανοιχτή δεν υπήρχε κάποια διαφορά). Και ακόμα μια ερώτηση: πως μπορώ στο Siemens (cl-110) να κλείσω την επιλογή που ενεργοποιεί και αφήνει όλες τις θύρες ανοιχτές (που μπορώ να το βρω βασικά..) ;
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Λοιπόν έκανα reset το linksys και μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό. Παρόλο το firmware update που του έκανα όμως είναι ακόμα ασταθές.Έτσι μένω στην πατέντα phone line -> siemens -> linksys. Στο siemens έχω ip 192.168.1.1, στο linksys έχω IP 192.168.1.200. Και τώρα θέλω να κάνω port forwarding στο siemens. Όμως πατάω στις συνέδεις δικτύου υποστήριξη/λεπτομέριες και δεν μου εμφανίζει DNS servers, παρά μόνο εάν τους ορίσω. Τους όρισα λοιπόν και έβαλα και IP adress από πάνω 192.168.1.192, και έχω ιντερνετ μια χαρά όλα καλά μέχρι εδώ. Πάω λοιπόν να κάνω και port forwarding κάνω και reboot αλλά η πύλη δεν λέει να ανοίξει... Υπάρχει περίπτωση να φτάει κάτι από τα παρακάτω; - έχω firmware 3.61r ενώ το πιο καινούργιο είναι το 3.64r - δεν έχω το τελευταίο update στο utorrent - όταν έκανα port forwaring έκανα και τις 3 επιλογές δλδ και TCP/UDP και TCP και UDP. Να αναφέρω ακόμα πως στο utorrent φαίνετε με πράσσινο tick στο κουτάκι δίπλα από το download αλλά όταν πατάω check και με πετάει σε ένα site μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα στην θύρα...παίζει να φταίει το site; Ακόμα στο utorrent έκλεισα την λειτουργία UPnP (αλλά και όταν ήταν ανοιχτή δεν υπήρχε κάποια διαφορά). Και ακόμα μια ερώτηση: πως μπορώ στο Siemens (cl-110) να κλείσω την επιλογή που ενεργοποιεί και αφήνει όλες τις θύρες ανοιχτές (που μπορώ να το βρω βασικά..) ; δοκιμασε με αλλο προγραμμα αν ειναι η πορτα ανοιχτη.πχ με το emule.στο Port forward θα βαλεις την ip 192.168.1.192 που εδωσες.και να αλλαξεις firmwaRE ΔΕΝ θα αλλαξει κατι απλα μπορεις να το κανεις για θεμα σταθεροτητας.επισης κλεισε οτι firewall ειναι στο pc.
IMAndreas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά είναι ανοιχτή η πόρτα....δεν ξέρω για ποιον λόγο μου την έδειχνε κλειστή το utorrent...
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τα ports μπορείς να τα ελέγχεις και από το παρακάτω site. http://ping.eu/
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ετρεχες το τεστ tou utorrent Η απλα περιμενες να γινει πρασινο το εικονιδιο?οπως εγραψε ο φιλος πιι πανω υπαρχουν πολλα τεστ για να τσεκαρεις την Port.απλα πρεπει να μην σε κοβει firewall καλο ειναι αν εχεις καρφωτα ip στο pc.επισης οταν καποιος εχει οτενετ να απενεργοποισει την αυξημενη ασφαλεια.επισης και στο emule εχει τεστ για ports kai ειναι ωραιο τεστ.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 το παλιο η το νεο ειναι αυτο?το νεο ειναι στο site forthnet.για πιο παλια μαλλον στο site siemens.
fear1976 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 εχω ακριβως την ιδια συνδεσμολογια με siemens και linksys. εχω static ip στα pc και δινω dns του linksys ενω στο siemens dns του provider (forthnet) αυτο που παρατηρησα σε ακριβως το ιδιο προβλημα αναζητησης ανοιχτης πορτας ειναι οτι οποιο τεστ κι αν εκανα απο site μου εβγαζε κλειστη οταν το torrent client δεν ηταν ανοιχτο ή δεν ειχα κατι να κατεβαζει. μονο τοτε (και λογικα) ανοιγει πορτα και φαινεται στα τεστ.
fear1976 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 εχω ακριβως την ιδια συνδεσμολογια με siemens και linksys. εχω static ip στα pc και δινω dns του linksys ενω στο siemens dns του provider (forthnet) αυτο που παρατηρησα σε ακριβως το ιδιο προβλημα αναζητησης ανοιχτης πορτας ειναι οτι οποιο τεστ κι αν εκανα απο site μου εβγαζε κλειστη οταν το torrent client δεν ηταν ανοιχτο ή δεν ειχα κατι να κατεβαζει. μονο τοτε (και λογικα) ανοιγει πορτα και φαινεται στα τεστ.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 εχω ακριβως την ιδια συνδεσμολογια με siemens και linksys. εχω static ip στα pc και δινω dns του linksys ενω στο siemens dns του provider (forthnet) αυτο που παρατηρησα σε ακριβως το ιδιο προβλημα αναζητησης ανοιχτης πορτας ειναι οτι οποιο τεστ κι αν εκανα απο site μου εβγαζε κλειστη οταν το torrent client δεν ηταν ανοιχτο ή δεν ειχα κατι να κατεβαζει. μονο τοτε (και λογικα) ανοιγει πορτα και φαινεται στα τεστ. για να ανοιγει η πορτα οταν ανοιγεις το torrent client σημαινει οτι εχεις κανει port triggering αντι για Port forward. κανονικα ειναι siemens 192.168.1.1 και μπαινει στο net san pppoe/llc.του κανεις Port forward κανονικα σαν να μην υπαρχει το Linksys πανω. στα pc Ip καρφωτα και dns forthnet στο Linksys ip 192.168.1.200 kai κλεινεις dhcp και φτιαχνεις wireless.ουτε dns ουτε port forward ουτε τιποτα.τα ενωνεις ethernet ethernet και εισαι οκ.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 εχω ακριβως την ιδια συνδεσμολογια με siemens και linksys. εχω static ip στα pc και δινω dns του linksys ενω στο siemens dns του provider (forthnet) αυτο που παρατηρησα σε ακριβως το ιδιο προβλημα αναζητησης ανοιχτης πορτας ειναι οτι οποιο τεστ κι αν εκανα απο site μου εβγαζε κλειστη οταν το torrent client δεν ηταν ανοιχτο ή δεν ειχα κατι να κατεβαζει. μονο τοτε (και λογικα) ανοιγει πορτα και φαινεται στα τεστ. για να ανοιγει η πορτα οταν ανοιγεις το torrent client σημαινει οτι εχεις κανει port triggering αντι για Port forward. κανονικα ειναι siemens 192.168.1.1 και μπαινει στο net san pppoe/llc.του κανεις Port forward κανονικα σαν να μην υπαρχει το Linksys πανω. στα pc Ip καρφωτα και dns forthnet στο Linksys ip 192.168.1.200 kai κλεινεις dhcp και φτιαχνεις wireless.ουτε dns ουτε port forward ουτε τιποτα.τα ενωνεις ethernet ethernet και εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.