Προς το περιεχόμενο

linksys πανω σε siemens και open port για utorrent

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω το siemens cl-110 στην θύρα του τηλεφώνου και το έχω συνδέσει με καλώδιο ethernet με το linksys wag200g. Και προσπαθώ να ανοίξω μια θύρα στο siemens για το utorrent. To πρόβλημα είναι το εξής: όταν πάω μέσω του http://www.portforward.com να φτιάξω static ip adress για να την ορίσω ως καθορισμένη μετά δεν έχει το pc μου πρόσβαση στο ιντερνετ (ενώ τα μοντεμ δουλεύουν κανονικά). Πως μπορώ να ανοίξω θύρα στο siemens χωρίς να ορίσω συγκεκριμένο ip και static ip adress?

Δημοσ.
Πως μπορώ να ανοίξω θύρα στο siemens χωρίς να ορίσω συγκεκριμένο ip και static ip adress?

Αφού μπεις στο interface του Siemens πας Advanced > Virtual Server > Port Forwarding. Στην συνέχεια πατάς το κουμπί Add, επιλέγεις User Defined, βάζεις όνομα εφαρμογής (π.χ. utorrent). Στο πεδίο Forward to Internal Host IP Address: βάζεις την ip του υπολογιστή στο τοπικό δίκτυο (π.χ. 192.168.2.3) που θέλεις να γίνετε το forwarding. Μετά επιλέγεις την πόρτα που θέλεις και την βάζεις και στις τέσσερις θέσεις (Port Start | Port End | Port Start | Port End). Πατάς Apply.

Δημοσ.
γιατι δεν βαζεις το τηλ.καλωδιο στο linksys και να αφησεις το siemens στην ακρη?

γιατί το siemens είναι πιο σταθερό στην τηλεφωνική μου γραμμή, το linksys μου κάνει όλο διακοπές...

Αφού μπεις στο interface του Siemens πας Advanced > Virtual Server > Port Forwarding. Στην συνέχεια πατάς το κουμπί Add, επιλέγεις User Defined, βάζεις όνομα εφαρμογής (π.χ. utorrent). Στο πεδίο Forward to Internal Host IP Address: βάζεις την ip του υπολογιστή στο τοπικό δίκτυο (π.χ. 192.168.2.3) που θέλεις να γίνετε το forwarding. Μετά επιλέγεις την πόρτα που θέλεις και την βάζεις και στις τέσσερις θέσεις (Port Start | Port End | Port Start | Port End). Πατάς Apply.

το δοκίμασα αλλά δεν άνοιξε...

πατάω στο run/command και μετα ipconfig/all και μου βγάζει μια διεύθυνση ΙΡ αυτή έβαλα αλλά δεν γίνεται τίποτα...:-(

Δημοσ.
Εκεί που λέει Protocol επέλεξε TCP/UDP.

το έχω κάνει και με TCP και με UDP και με TCP/UDP.........

καμιά άλλη ιδεά?

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά έχεις Τηλέφωνο -> Siemens -> Linksys -> PC ? Αν ναι, τότε πιστεύω πώς θα πρέπει να ανοίξεις πόρτες και στα δυο. Το μεν siemens θα κάνει forward στο linksys και αυτό με την σειρά του στο PC σου.

Δημοσ.

a.αν εχει πολλες αποσυνδεσεις η μεγαλο attenuation δεν το σωζει ουτε με το 1.01.08 ουτε το 1.01.09.οσο για το Port forward ΟΧΙ ΔΕΝ χριαζεται port forward και στα 2 επειδη το liunksys ειναι σαν transparent επειδη ειναι adsl route και δεν εχει υποδοχη wan/internet.

επιστρεφουμε στο θεμα

siemens ip 192.168.1.1 linksys ip οτιδηποτε εκτος απο 192.168.1.1 και κλειστο dhcp.

στο Pc σου δινει ip 192.168.101 subnet 255.255.255.0 και gateway 192.168.1.1 toy siemens οχι του linksys.dns του provider.πχ για forthnet 194.219.227.2 193.92.150.3.kai κανεις port forward στην 192.168.1.101 που ειναι το Pc σου .παιζει και χωρις static αλλα σιγουρα θα παιξει και ετσι,απλα αν εχεις πολλα pc και δεν βαλεις static θα γινει πανικος λιγακι.αλλιως βλεπεις την ip απο παραθυρο dos mε ipconfig και κανεις εκει port forward.

Δημοσ.
a.αν εχει πολλες αποσυνδεσεις η μεγαλο attenuation δεν το σωζει ουτε με το 1.01.08 ουτε το 1.01.09.

Σωστό αλλά δεν μας είπε στατιστικά γραμμής...

Οπότε γι' αυτό και το πρότεινα..

Δημοσ.

καλα ναι για δοκιμη μπορει να το περασει αλλα δε περιμενω και πολλα να αλλαξουν.γιατι και το siemens δεν θα επιβιωσει για πολυ ακομα

Δημοσ.
Πέρνα στο linksys το τελευταίο firmware (1.01.09)

και δες αν θα έχεις αποσυνδέσεις.

προσπάθησα να συνδέσω απευθίας μόνο τον υπολογιστή με το Linksys αλλά δεν μου βγάζει τη σελίδα του....θέλει reset και βαριέμαι να το κάνω τώρα...

a.αν εχει πολλες αποσυνδεσεις η μεγαλο attenuation δεν το σωζει ουτε με το 1.01.08 ουτε το 1.01.09.οσο για το Port forward ΟΧΙ ΔΕΝ χριαζεται port forward και στα 2 επειδη το liunksys ειναι σαν transparent επειδη ειναι adsl route και δεν εχει υποδοχη wan/internet.

επιστρεφουμε στο θεμα

siemens ip 192.168.1.1 linksys ip οτιδηποτε εκτος απο 192.168.1.1 και κλειστο dhcp.

στο Pc σου δινει ip 192.168.101 subnet 255.255.255.0 και gateway 192.168.1.1 toy siemens οχι του linksys.dns του provider.πχ για forthnet 194.219.227.2 193.92.150.3.kai κανεις port forward στην 192.168.1.101 που ειναι το Pc σου .παιζει και χωρις static αλλα σιγουρα θα παιξει και ετσι,απλα αν εχεις πολλα pc και δεν βαλεις static θα γινει πανικος λιγακι.αλλιως βλεπεις την ip απο παραθυρο dos mε ipconfig και κανεις εκει port forward.

εχω δοκιμάσει την 192.168.1.1 192.168.1.2 192.168.1.101 αλλά τίποτα....το πρόβλημα είναι ότι και με command οταν πάω δεν μου βγάζει τους dns servers αλλά και από μόνος μου που τους βρήκα, τους έβαλα και δεν ήταν δυνατόν να συνδεθεί το pc μου στο ιντερνετ.....να πω ακόμα πως έχω 3 υπολογιστές συνδεδεμένους με wireless στο linksys...

γιατί μου είπες να βάλω την 192.168.1.101 και όχι κάποια άλλη ας πούμε?

καλα ναι για δοκιμη μπορει να το περασει αλλα δε περιμενω και πολλα να αλλαξουν.γιατι και το siemens δεν θα επιβιωσει για πολυ ακομα

τι εννοείς δεν θα επιβιώσει για πολύ ακόμα??

Δημοσ.

τα siemejs τα παιζουνλιγο ευκολα απο ζεστη.το cl 110 οχιτο sl2 141.β.επειδη δεν ξερει κανεις τι εχει γινει με το Linksys σου καντο ενα reset sta default δοκιμασε το firmware και αμα δεν πετυχει ξανακαντο οπως σου ειπα.η βαλεις στο Linksys την 192.168.1.10 η την 192.168.1.200 ειναι το ιδιο.απλα να ξερεις τι εχεις βαλει και να ειναι στο ιδιο class δικτυο.192.168.1.χ .και το pc επισης.dns ειτε αυτοματα ειτε καρφωτα το ιδιο.αν εχεις οτενετ κλεινεις αυξημενη ασφαλεια .αν εχεις firewall το κλεινεις also.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...