kyrias4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 παιδια μου στειλανε ενα προγραμμα που λεγεται pandemic2 και καλα οτι ειναι προστατευτικο για το msn. μηπως ξερετε τι ειναι? το antivirus δεν το βλεπει σαν ιο αν και το msn το ελεγε unsafe. αν γνωριζετε ακτι πειτε μου γιατι πολυ βοβαμε οτι ειναι για να μου χακαρουν το msn.
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Πρώτα από όλα, ο τίτλος είναι εντελώς "άκυρος". Δεύτερον, να υποθέσω οτι στο έστειλαν με Mail; Μη τολμήσεις να το βάλεις. 99,9% ιός.
kyrias4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Πρώτα από όλα, ο τίτλος είναι εντελώς "άκυρος".Δεύτερον, να υποθέσω οτι στο έστειλαν με Mail; Μη τολμήσεις να το βάλεις. 99,9% ιός. μου το στειλανε μεσω msn. το εχω βαλει ηδη αλλα δεν εχει μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. ξερεις τι ειναι?
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 στο google φαινεται οτι ειναι παιχνιδι. Αλλα γιατι βαζετε στα pc ο,τι π...... πεφτει στα χερια σας. Μετα φταινε τα windows... Ποιος ακριβως στο εστειλε? Το msn βγαζει unsafe οποιοδηποτε exe με σκοπο να προστατευσει και τους πιο αδαεις
kyrias4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 στο google φαινεται οτι ειναι παιχνιδι. Αλλα γιατι βαζετε στα pc ο,τι π...... πεφτει στα χερια σας. Μετα φταινε τα windows... Ποιος ακριβως στο εστειλε? Το msn βγαζει unsafe οποιοδηποτε exe με σκοπο να προστατευσει και τους πιο αδαεις ενας ακυρος χωρις βεβαια να το θελω. αν ξερετε πειτε μου
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Βγαλ'το... Ισως ειναι κανα keylogger. Και μη ξαναβαλεις κατι τετοιο. Μολις το βγαλεις κανε Scan.
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 ενας ακυρος χωρις βεβαια να το θελω. αν ξερετε πειτε μου αφου το εκανες αποδοχη φιλε μου, τι παει να πει δεν το θελες...βγαλτο ο,τι και να ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.