Stroumfakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Γεια σας επεσε στα χερια μου αυτη η καρτα γραφικων και αν μπορουσε καποιος να μου πει να αλλαξω καμια ρυθμιση ωστε να τρεχει πιο γρηγορα.Δεν σκαμπαζω και πολλα απλα θελω να πεζει καλυτερα το warcraft : frozen throne σε τελεια αναλυση δηλαδη και χωρις κοληματα οπως μου κανει τωρα!!
NickTheGreek89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Εγκατεστησε τους τελευταιους οδηγους για την καρτα σου απο το site της nvidia κατ αρχην...
Sadamiraq Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Περνα drivers τους τελευτεους οπως ειπε και ο ποιο πανω φιλος,μπορεις να κανεις ο/c αλλα θα ειναι ελαχιστη η διαφορα,οποτε καλυτερα να πας σε καποια καλυτερη καρτα
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 5700 = (probably)AGP = περιορισμένες επιλογές αναβάθμισης.
Alchemist` Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Γεια σας επεσε στα χερια μου αυτη η καρτα γραφικων και αν μπορουσε καποιος να μου πει να αλλαξω καμια ρυθμιση ωστε να τρεχει πιο γρηγορα.Δεν σκαμπαζω και πολλα απλα θελω να πεζει καλυτερα το warcraft : frozen throne σε τελεια αναλυση δηλαδη και χωρις κοληματα οπως μου κανει τωρα!! Είχε το ίδιο ακριβώς μοντέλο ένας φίλος μου πρίν 5 χρόνια, μπορεί και παραπάνω, μην περιμένεις πολλά... Για overclocking ψάξε και βρές ένα προγραμματάκι που λέγεται coolbits, το έχει νομίζω στο guru3d.com ... Δεν είναι καμιά δύσκολη διαδιακασία... Η κάρτα κλοκάρει πάντως αρκετά εύκολα και ανεβαίνει αρκετά... Τώρα δεν έχω ιδέα τι απαιτήσεις έχει το Warcraft... Όταν κάνεις εγκατάστασει το coolbits, θα σου εμφανιστεί ένα επιπλέον Tab στα drivers της κάρτας και απο εκεί θα σ αφήνει να αναιβάσεις το core clock & το memory clock. 5700 = (probably)AGP = περιορισμένες επιλογές αναβάθμισης. AGP είναι.
Sadamiraq Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Xμμμμ κατι μου λεει οτι δεν εχεις ικανο cpu γιατι η καρτα πρεπει να φτανει εκτος κι αν παιζεις σε τεραστιες πιστες με εκατονταδες creeps:-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:58 ---------- 5700 = (probably)AGP = περιορισμένες επιλογές αναβάθμισης. Το AGP δεν πεθανε ακομα:lol:
Kazeta Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Η συγκεκριμμενη καρτα εχει αφθονο χωρο για overclock και πιθανοτατα να δεις μια αυξηση 10%. Μπορεις να ξεκινησεις με το RivaTuner. Ψαξε στο Google για λεπτομερειες. Επισης μπορεις να πετσοκοψεις και αχρηστες υπηρεσιες, αναλογα με το λειτουργικο που εχεις. Δες κι αυτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Το AGP δεν πεθανε ακομα:lol: πράγματι... Radeon HD4670 AGP... http://www.techpowerup.com/99515/HIS_Readying_AGP_HD_4670.html
Stroumfakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Στον πινακα ελεγχου της nvidia που λεει να κανω προσθηκη το παιχνιδι και μετα απο κατο εχει κατι επιλογες ξερει κανεις τι να βαλω στις επιλογες ωστε να τρεχει πιο γρηγορα?
Sadamiraq Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 πράγματι... Radeon HD4670 AGP... http://www.techpowerup.com/99515/HIS_Readying_AGP_HD_4670.html Και πεζει μονη της ε?Οσο υπαρχουν ατομα με παλαια συστηματα που αναβαθμιζουν μονο καρτες θα υπαρχουν και οι agp καρτεςΜε 85 ευρω που εχει την 4650 το πλαισιο,θα παιζει στο 100αρη η 4670
Dark_Sage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 βασικα χαμηλωσε τις απαιτησεις του W3... dota με χαμηλα details κτλπ την ίδια απόλαυση προσφέρει :-P
@topos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Και πεζει μονη της ε?Οσο υπαρχουν ατομα με παλαια συστηματα που αναβαθμιζουν μονο καρτες θα υπαρχουν και οι agp καρτεςΜε 85 ευρω που εχει την 4650 το πλαισιο,θα παιζει στο 100αρη η 4670 Kαι τι θα βγει με την 4670 εαν εχεις P4? Εδω θυμαμαι στην μεταβαση απο p4 σε core 2duo που ορισμενοι ειχαν κρατησει τις 1950pro(mid προς high end για την εποχη της) και ειδαν αρκετη αυξηση στα παιχνιδια... Και θα υποθεσω πως η 4670>~1950xtx... Oσο για την 5700le πιστευω πως ειναι χαμενος κοπος,ακομα κ οταν ειχε πρωτοβγει(5-6χρονια πριν?) ηταν αρκετα αδυναμη(στα ιδια με fx5200)..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Stroumfaki βάλε στις Γενικές Προεπιλογές επιλογή για Επιδόσεις/Ταχύτητα και όχι για ποιότητα βελτιώσεις της προκοπής πάντως δεν πρόκειται να δεις
Stroumfakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Το εκανα και αυτο με τις επιδοσεις/ταχυτητα αλλα τιποτα.Απλα μου ειπε ενα φιλαρακι οτι αμα τα κανεις ολα ενεργα και ολα στο φουλ εκει θα ειναι καλυτερα αλλα φοβαμαι μην καει καμια καρτα.Α και κατι ακομα αν μου παρω απο εναν φιλο μου 50ευρω την 6600gt θα δω μεγαλη διαφορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.