Προς το περιεχόμενο

Με διεγραψαν απο facebook?

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί είναι προφανές;

1ον)Γιατι δεν ειναι απαντηση αυτη μετα το μαιλ που τους εστειλα.

2ον)Ψαχνομουν ολον αυτον τον καιρο στο ιντερνετ και σε πολλους εχει ερθει αυτη η απαντηση , ανεξαρτητως του τι μπορει να ειχαν ισχυριστει οι ιδιοι σε προηγουμενα μαιλ τους.

Ασε που λεει οτι ασχολειθηκαν με την περιπτωση μου...και ολως περιεργως ειπαν ΤΑ ακυρα...:lol:

Συν οτι δεν λεει και ονομα στο τελος του μαιλ.

Δημοσ.
1ον)Γιατι δεν ειναι απαντηση αυτη μετα το μαιλ που τους εστειλα.

2ον)Ψαχνομουν ολον αυτον τον καιρο στο ιντερνετ και σε πολλους εχει ερθει αυτη η απαντηση , ανεξαρτητως του τι μπορει να ειχαν ισχυριστει οι ιδιοι σε προηγουμενα μαιλ τους.

Ασε που λεει οτι ασχολειθηκαν με την περιπτωση μου...και ολως περιεργως ειπαν ΤΑ ακυρα...:lol:

Συν οτι δεν λεει και ονομα στο τελος του μαιλ.

Αυτή είναι απάντηση. Ήθελα και επεξήγηση για το πως λες οτι ειναι απο Bot :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως είναι δυνατόν να περιμένετε προσωποποιημένες απαντήσεις από κάτι τόσο τεράστιο όπως το Facebook? Αν είχαν άτομα να απαντούν σε 250.000.000 users θα έπρεπε να ήταν η εταιρία με τους περισσότερους εργαζομένους στον κόσμο!

Επίσης όταν κάνουμε ένα νέο λογαριαμό, πατάμε "αποδοχή" στους όρους χρήσης (που ποτέ δεν διαβάζουμε) που μεταξύ άλλων μας λένε πως έχουν κάθε δικαίωμα να μας περιορίσουν την πρόσβαση ή να μας διαγράψουν οριστικά, αν υποθέσουν οτιδήποτε και χωρίς πολλά πολλά, εξηγήσεις, απολογίες κλπ! Και σε όποιον αρέσει!

B)

Δημοσ.
Πως είναι δυνατόν να περιμένετε προσωποποιημένες απαντήσεις από κάτι τόσο τεράστιο όπως το ?

Kαι ομως στις περισσοτερες απαντησεις ειναι ατομα απο τον χωρο του Facebook.

Και με το να απαντανε "bot" σε αρκετες περιπτωσεις,δειχνουν στον αλλο οτι δεν ασχολουνται καν με τα προβληματα των "πελατων" τους.

Δημοσ.
Και με το να απαντανε "bot" σε αρκετες περιπτωσεις,δειχνουν στον αλλο οτι δεν ασχολουνται καν με τα προβληματα των "πελατων" τους.

Δεν είσαι πελάτης του facebook, δεν τους πληρώνεις για να απαιτείς και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Φιλικά.

Δημοσ.
Δεν είσαι πελάτης του facebook, δεν τους πληρώνεις για να απαιτείς και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Φιλικά.

Γι'αυτο ειπα "πελατης"....

Δημοσ.

Kαι ομως απαντανε!

(Ειδατε πως το παω το αγγλικο εεε;-κοντευω να ξεχασω και οσα ηξερα:lol:)

zzzzl.jpg

Δημοσ.

Μου το ξανα ακυρωσαν.........πφφφφφφφ αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν ολη μερα.

Και μαλλον βρηκα τι φτεει...

Εχω συνιθησει και αφηνω το πισι τα βραδια ανοιχτο...~24ωρο δηλαδη...και παντα στο ενα ταμπ ειναι το facebook...αρα πρεπει να μαι περνανε για bot οι αχρηστοι....:mad:

Δημοσ.
μαααλλον...οποτε κλεινε το tab...

Kατσε να μου το ξαναενεργοποιησουν πρωτα και βλεπουμε.....

Δηλαδη αυτοι θεωρουν οτι δεν υπαρχει ατομο που αφηνει 24ωρες/24ωρο ανοιχτο το facebook...........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...