Προς το περιεχόμενο

Με διεγραψαν απο facebook?

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνω πηγα να πατησω ανανεωση στην σελιδα(ειχα ηδη ανοιχτο το facebook),

Μου εβγαλε μια εντολη η οποια ελεγε να ξανακανω log in.

Πηγα για να ξαναλογκαριστω...και μου εβγαλε την εξης φραση.

adadd.jpg

Καποιος να μου πει τι εγεινε;;;:rolleyes:

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν εκανες απο το πρωι μεχρι το βραδυ add, τοτε μπορει να σε θεωρησαν bot και να σου εκλεισαν τον λογαριασμο, επειδη την εχει πατησει φιλος ετσι δεν επανηλθε ποτε ο λογαριασμος του και οσες φορες προσπαθησε να επικοινωνησει δεν πηρε απαντηση

Δημοσ.
Αν εκανες απο το πρωι μεχρι το βραδυ add, τοτε μπορει να σε θεωρησαν bot και να σου εκλεισαν τον λογαριασμο, επειδη την εχει πατησει φιλος ετσι δεν επανηλθε ποτε ο λογαριασμος του και οσες φορες προσπαθησε να επικοινωνησει δεν πηρε απαντηση

2 μηνες εχω το facebook.

Καν προειδοποιηση δεν ειχα παρει.

Moνο αυτοι που με ηξεραν/ξερω εκανα add.

Συνολο καπου 230ατομα νομιζω.

Με το ζορι να εκανα 5-10 add την ημερα τελευταια.

Μπορει να λεω και πολλα.

Το θεμα ειναι οτι λεει οτι μου το απενεργοποιησαν ενω δεν εχει γινει κατι.....

Δημοσ.

Ποιος ξερει τι παιχτηκε τωρα... Μπορει να εκανα καποιος παραπονο για καμια φωτο πχ... (λεω τωρα μια ακραια περιπτωση)

Επισης μηπως μπηκες σε συντομο χρονικο διαστημα απο διαφορετικους υπολογιστες ?

Δημοσ.
Ποιος ξερει τι παιχτηκε τωρα... Μπορει να εκανα καποιος παραπονο για καμια φωτο πχ... (λεω τωρα μια ακραια περιπτωση)

Επισης μηπως μπηκες σε συντομο χρονικο διαστημα απο διαφορετικους υπολογιστες ?

1)Οι φωτογραφιες μου ειναι....(εκτος απο τελειες:P):lol:,σε υπερκανονικα πλαισια....

2)Οχι,παντα λογκαρα απο τον υπολογιστη μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:44 ----------

Οποιος γνωριζει ας μου πει τι πρεπει να κανω γιατι δεν εχω ιδεα.

Υποθετω οτι πρεπει να στειλω καποιο μαιλ στο facebook(?)

Δημοσ.

Αυτο το εχω παρατηρισει σε πολους φιλους μου και ως ο γνωστος pcακιας της παρεας με ρωταγαν και δεν ειχα ιδεα....σε αλους το επανεφεραν.

Δημοσ.

Κατω κατω στην σελιδα λεει "Help Center".

Πατησα εκι,και μετα η μονη επιλογη που θα μπορουσε να ειναι χρησιμη ειναι αυτη

" *If you can't reset the password on your account because the email address you use to log in has been changed, or if your account has been disabled, contact our User Operations team."

Παταω εκι και μετα μου βγαζει τα παρακατω,

zazazz.jpg

Πουθενα ομως δεν λεει για το 2ο μερος της 1ης επιλογης που εκανα.

Δηλαδη "...or if your account has been disabled, contact our User Operations team"

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:58 ----------

Αυτο το εχω παρατηρισει σε πολους φιλους μου και ως ο γνωστος pcακιας της παρεας με ρωταγαν και δεν ειχα ιδεα....σε αλους το επανεφεραν.

Σε ολους εννοεις;

Δημοσ.

Φιλε μου τι να πω δεν ξερω τι παιζετε με αυτους τελικα, απλα ξερω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να φτιαξεις αλλο account γιατι απο φιλους που επαθαν το ιδιο ξερω οτι δεν το ενεργοποιησαν ξανα και οτι προσπαθεια εκαναν να επικοινωνησουν δεν ειχε αποτελεσμα...

Δημοσ.
Φιλε μου τι να πω δεν ξερω τι παιζετε με αυτους τελικα, απλα ξερω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να φτιαξεις αλλο account γιατι απο φιλους που επαθαν το ιδιο ξερω οτι δεν το ενεργοποιησαν ξανα και οτι προσπαθεια εκαναν να επικοινωνησουν δεν ειχε αποτελεσμα...

Δεν μπορω να εχω 674576437767 e-mail....

Oλα σε 1...αποδιοργανωνομαι αλλιως...

Ασε που δεν προλαβα να παρω και το μσν μιας κοπελας....:lol::lol::lol::lol:

Σαμμπατι χελπ μι...:X

Δημοσ.

Σε ολους εννοεις;

Οχι ολοι αλλα 8 ατομα μου το εχουν πει σιγουρα...δεν ξερω τι παιζει...ο ενας απο αυτους τους εστειλε και μηνυμα και του απαντησαν....τωρα τι ακριβος θα σε γελασω, θα προσπαθησω να μαθω...

Δημοσ.
Οχι ολοι αλλα 8 ατομα μου το εχουν πει σιγουρα...δεν ξερω τι παιζει...ο ενας απο αυτους τους εστειλε και μηνυμα και του απαντησαν....τωρα τι ακριβος θα σε γελασω, θα προσπαθησω να μαθω...

Toυς εχω στειλει και εγω μαιλ.Κατα το μεσιμερακι ηταν νομιζω.

Μπορεις να ρωτησει αν του απαντησαν σχετικα-συντομα;

Δημοσ.
Toυς εχω στειλει και εγω μαιλ.Κατα το μεσιμερακι ηταν νομιζω.

Μπορεις να ρωτησει αν του απαντησαν σχετικα-συντομα;

ειναι εκτος Αθηνας και εχει και κλειστο το κινητο του (παντα αυτο κανει οταν ειναι εκτος :mad:) και ειναι λιγο δυσκολο να τον βρω...

Δημοσ.
ειναι εκτος Αθηνας και εχει και κλειστο το κινητο του (παντα αυτο κανει οταν ειναι εκτος :mad:) και ειναι λιγο δυσκολο να τον βρω...

:P

Παντως μαιλ μεχρι τωρα δεν εχω παρει και αρχιζει και μου την δινει

Δημοσ.

Moυ ηρθε "απαντηση" τελικα.

Hi,

Your account was suspended due to reports of conduct that may be associated with fake accounts. After reviewing your situation, we have reactivated your account, and you should be able to access it now. For security reasons, we are unable to provide any specific information about reports on the site, or about Facebook's site security systems.

Facebook aspires to be an environment where people can interact safely with their friends and people they know. Accordingly, we expect accounts to reflect mainly your “real-world contacts.” Doing so will allow you to share and connect with the people around you. Contacting strangers or sending unsolicited friend requests can cause your account to be reported.

Please note that if you continue to send friend requests to people you don’t know, or if you violate Facebook’s Terms of Use, your account may be disabled permanently.

Thanks for your understanding,

The Facebook Team

Τερμα ακυρα πραγματα που δεν ισχυουν δηλαδη....και ειναι προφανες οτι απανταει bot....

Eστω μου το ξαναενεργοποιησαν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...