glad1at0re Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Υπάρχει τρόπος να παίξει κάποιος xbox σε οθόνη laptop; Χρειάζονται κάποια καλώδια; κάρτες; tv tuners; Προσωπικά δεν έχω ιδέα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας ρίξει φως.
pavlos77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο . Γιά πάρε λινκ αν θες να το αγοράσεις XBOX 360 ΚΑΛΩΔΙΟ VGA HD AV Εκτός και αν θες κανένα άλλο καλώδιο που δεν είναι της Microsoft και είναι πολύ πιο φθηνό βέβαια...
glad1at0re Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο Τόσο απλό είναι; Με αυτό το καλώδιο σε ένα οποιοδήποτε καινούριο laptop θα δουλέψει; Btw, πως το ζητάω;
pavlos77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Βασικά αν μπορείς και αν θες μπορείς να πας να μου βγλάλεις φωτό τις θύρες που έχει το laptop σου από πίσω?Όχι τίποτα άλλο μην αγοράζεις και τζάμπα πράγματα....Περίμενε 5 λεπτά κίολας να σου βρώ κάτι πιο φθηνό που να μην είναι απο την Microsoft και μετά επιλέγεις ότι θες...
sYn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Αν δεν έχει η κάρτα γραφικών σου Video In, ξέχασε το παραπάνω καλώδιο. * Με κάρτα τηλεόρασης θεωρητικά γίνεται η δουλειά.. Δεν έχω XBOX όμως, να δοκιμάσω στο δικό μου.
glad1at0re Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Βασικά αν μπορείς και αν θες μπορείς να πας να μου βγλάλεις φωτό τις θύρες που έχει το laptop σου από πίσω?Όχι τίποτα άλλο μην αγοράζεις και τζάμπα πράγματα....Περίμενε 5 λεπτά κίολας να σου βρώ κάτι πιο φθηνό που να μην είναι απο την Microsoft και μετά επιλέγεις ότι θες... Δεν έχω αγοράσει ακόμα laptop, γιαυτό το ψάχνω από τώρα. Αν δεν έχει η κάρτα γραφικών σου Video In, ξέχασε το παραπάνω καλώδιο. * Με κάρτα τηλεόρασης θεωρητικά γίνεται η δουλειά.. Δεν έχω XBOX όμως να δοκιμάσω στο δικό μου. Άρα να ψάξω laptop με κάρτα γραφικών με video in....
sYn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δε νομίζω να βρεις.. π.χ. στο δικό μου που έχω ενσωματωμένη κάρτα τηλεόρασης, έχει AV-IN που λογικά κάνει για αυτή τη σύνδεση. Αλλά όπως ανέφερα δε το έχω δοκιμάσει.
pavlos77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δεν έχω αγοράσει ακόμα laptop, γιαυτό το ψάχνω από τώρα.Άρα να ψάξω laptop με κάρτα γραφικών με video in.... Ναί σωστά λέει ο sYn ... Ξέχασα να το πώ με την κάρτα τηλεόρασης θα κάνεις δουλεία . ( Μπερδεύτηκα με τις οθόνες )
sYn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Η μόνη λύση είναι η κάρτα τηλεόρασης. Υπάρχουν κάτι εξωτερικά tuner που μετατρέπουν οποιαδήποτε οθόνη σε τηλεόραση.
glad1at0re Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ok, ευχαριστώ παιδιά, θα το ρωτήσω και σε μαγαζιά.
pavlos77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Εγώ σου βρήκα αυτό LIFEVIEW LV5H NOT ONLY TV USB HYBRID STICK BLACK DELUXE 49.90 € Όπου έχει Video-in και audio-in ...
mojitooc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Λιγο ~offtopic αλλα γινεται να συνδεσεις το ps3 με καποιο αντιστοιχο καλωδιο σε οθονη PC?Η οθονη ειναι αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.