Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 σε οθονη laptop?

glad1at0re

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να παίξει κάποιος xbox σε οθόνη laptop; Χρειάζονται κάποια καλώδια; κάρτες; tv tuners; Προσωπικά δεν έχω ιδέα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας ρίξει φως. B)

Δημοσ.
Χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο

Τόσο απλό είναι; Με αυτό το καλώδιο σε ένα οποιοδήποτε καινούριο laptop θα δουλέψει;

Btw, πως το ζητάω; :P

Δημοσ.

Βασικά αν μπορείς και αν θες μπορείς να πας να μου βγλάλεις φωτό τις θύρες που έχει το laptop σου από πίσω?:PΌχι τίποτα άλλο μην αγοράζεις και τζάμπα πράγματα...:-).Περίμενε 5 λεπτά κίολας να σου βρώ κάτι πιο φθηνό που να μην είναι απο την Microsoft και μετά επιλέγεις ότι θες...

Δημοσ.

Αν δεν έχει η κάρτα γραφικών σου Video In, ξέχασε το παραπάνω καλώδιο.

* Με κάρτα τηλεόρασης θεωρητικά γίνεται η δουλειά.. Δεν έχω XBOX όμως, να δοκιμάσω στο δικό μου. :o

Δημοσ.
Βασικά αν μπορείς και αν θες μπορείς να πας να μου βγλάλεις φωτό τις θύρες που έχει το laptop σου από πίσω?:PΌχι τίποτα άλλο μην αγοράζεις και τζάμπα πράγματα...:-).Περίμενε 5 λεπτά κίολας να σου βρώ κάτι πιο φθηνό που να μην είναι απο την Microsoft και μετά επιλέγεις ότι θες...

Δεν έχω αγοράσει ακόμα laptop, γιαυτό το ψάχνω από τώρα.

Αν δεν έχει η κάρτα γραφικών σου Video In, ξέχασε το παραπάνω καλώδιο.

* Με κάρτα τηλεόρασης θεωρητικά γίνεται η δουλειά.. Δεν έχω XBOX όμως να δοκιμάσω στο δικό μου. :o

Άρα να ψάξω laptop με κάρτα γραφικών με video in....

Δημοσ.

Δε νομίζω να βρεις..

π.χ. στο δικό μου που έχω ενσωματωμένη κάρτα τηλεόρασης, έχει AV-IN που λογικά κάνει για αυτή τη σύνδεση. Αλλά όπως ανέφερα δε το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.
Δεν έχω αγοράσει ακόμα laptop, γιαυτό το ψάχνω από τώρα.

Άρα να ψάξω laptop με κάρτα γραφικών με video in....

Ναί σωστά λέει ο sYn ... :-D Ξέχασα να το πώ με την κάρτα τηλεόρασης θα κάνεις δουλεία . :eek:( Μπερδεύτηκα με τις οθόνες :rolleyes: )

Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι η κάρτα τηλεόρασης.

Υπάρχουν κάτι εξωτερικά tuner που μετατρέπουν οποιαδήποτε οθόνη σε τηλεόραση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...