Προς το περιεχόμενο

Νεο PC κομπλε 1200

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οντως fail....αν θες ντε και καλα ιντελ απλα περιμενε λιγο.

Για προτεινετε σε amd επεξεργαστη και μητρικη.

Δημοσ.

Καταρχήν όλες αυτές οι κάρτες δικτύου που έβαζες δεν χρειάζονται ..

Το σύστημα που σου έχω φτιάξει δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια σύνθεση i7 που φυσικά στα 1200 ευρώ δεν θα μπορούσε να έχει ένα πάρα πολύ καλό SSD, δυνατό και οικονομικό 4πύρηνο καθώς και μια 4890 για τα αγαπημένα σου παιχνίδια . Σε διαβεβαιώνω ότι για 1-2 χρόνια δεν θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω . Άμα θες να κατεβείς σε χρήματα ώστε να πάρεις ηχεία ή τα αγαπημένα σου περιφερειακά μην κατεβείς σε τίποτε άλλο εκτός από : κάρτα γραφικών , κουτί, σκληρός και μετά βλέπουμε ...

Λοιπόν :

capturezix.jpg

capture1ztt.jpg

Δημοσ.

αστερι η συνθεση του bancu και με low tdp cpu...στη θεση σου κατι τετοιο θα επαιρνα σιγουρα αυτη τη στιγμη:-)

Δημοσ.

@ konandrio

Μη σκεφτεις να παρεις το συστημα που ειχες αποφασισει πιο πανω με 2χ2gb ram γιατι δε θα εκμεταλευεσαι triple channel

Αν παρεις i7 πας σε 3χ1 ή 3χ2 μνημες

Και καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομα αλλιως να πας σε καποιο καλο συστημα ΑΜD που σου προτεινουν

Δημοσ.

AMD Phenom II X3 720 (sAM3, 2.8 GHz, Cache 7.5MB)

MSI 790FX-GD70

OCZ Summit Series 60GB SSD (2.5", SATA II, MLC, OCZSSD2-1SUM60G)

Samsung 1TB HDD (32MB Buffer, 7200 rpm,

OCZ Platinum EB 2GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3-12800, 7-7-6-24, OCZ3P1600EB2GK) X2

XFX HD-489A-ZDD SVGA (PCI-Express, 1GB)

CoolerMaster Stacker 831SE Black Case (RC-831-KKN2-GP)

Tagan Superrock TG500-U33II PSU (500W)

LG W2253V-PF TFT Monitor 21.5''

TOTAL 1173.48

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους, η παραγγελεια θα γινει οπως φενετε ποιο κατω, το pc φτιαχνετε για εναν φιλο πιτσιρικο, αν ηταν για μ ενα δεν θα εβαζα ουτε ati ουτε amd, ssd δεν βαζω γιατι προκειτε για αρχαριο χρηστη και δεν προκειτε να κανει εγκατασταση εφαρμογων σε αλλο partition αλλα στο C, οποτε καταλαβενετε τι θα γινει.

post-38655-129063016656_thumb.jpg

post-38655-12906301666_thumb.jpg

Δημοσ.

Παρε καλυτερα τον AMD Phenom II X4 955 και το τροφοδοτικο που προτεινε ο BaNcU. Επισης θα ελεγα να παρεις καποια καλυτερη μητρικη και μνημη Ram 4gb.

Δημοσ.

γιατί έχω την αίσθηση ότι ότι γράφω πάει στράφι ....

Σου λένε πρότεινε μου μια σύνθεση του φτιάχνεις μια τέλεια που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεί καλύτερη και συνεχίζει το τροπάριο του :P .

Nevermind , πάω πάσο. !

Δημοσ.
τι να το κανει αυτο το τροφοδοτικο;

για να συνδεσει και την κουζινα του σπιτιου....hello....:P

Nα γλιτωσει 30 ευρω και σε 2 χρονια που θα θελει αναβαθμιση να το πεταξει και να παρει καινουργιο, ειναι απ τα λιγα κοματια σε πισι που μπορει να σου μεινει για χρονια, προς το παρον θα συνδεθει κουζινα, ψυγειο και τιβι.

γιατί έχω την αίσθηση ότι ότι γράφω πάει στράφι ....

Σου λένε πρότεινε μου μια σύνθεση του φτιάχνεις μια τέλεια που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεί καλύτερη και συνεχίζει το τροπάριο του :P .

Nevermind , πάω πάσο. !

Αυτο ακριβως, ζητησα προτασεις οχι πωλητη, αν και νομιζω οτι το 80% παταει πανω στην συνθεση σου, απο κει και περα επετρεψε μου να εχω και γω αποψη. Εσυ ας πουμε δεν θεωρεις απαραιτητο το blue ray αλλα για τον φιλο μου ειναι.

Φιλικα

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.

Δημοσ.

Καλοδουλευτο το νεο pc.Mια απορια μονο.Γιατι βαζεις τοσο φτηνη μητρικη και τοσο ακριβο επεξεργαστη.Σε μια μελλοντικη αναβαθμιση θα χρειαστει να ξηλωσεις ολο το pc για να την αλλαξεις σε αντιθεση με τον επεξεργαστη.

Για να μην μιλησω για τα καλυτερα κυκλωματα και την ανωτερη επεκτασιμοτητα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...