Προς το περιεχόμενο

Μπλέ κάδοι ανακύκλωσης

Diablos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει, υπάρχουν πολλές περιοχές χωρίς μπλέ κάδους.

Μιλώντας για τον εαυτό μου, αναγκάζομαι να διανύω μεγάλες αποστάσεις με σακούλες στα χέρια για να πετάξω τα ανακυκλώσιμα και έχω αρχίσει να ξενερώνω.

Μήπως ξέρει κανείς που πρέπει να απευθυνθούμε για να βάλουν μπλέ κάδους σε περιοχή που δεν έχει;

Επίσης, αν κάποιος έχει κάνει την απόπειρα, οι αρμόδιες αρχές σου δίνουν βάση ή σε γράφουν στα παπάρια τους;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λογικα στον δημο της περιοχης σου.

Παντως δεν κανουν διαφορα χτες που πηγα να πεταξω τα σκουπιδια ο κανονικος καδος υπερχειλιζε ενω ο καδος της ανακυκλωσης ουτε στην μεση δεν ηταν.

Δημοσ.
Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει, υπάρχουν πολλές περιοχές χωρίς μπλέ κάδους.

Μιλώντας για τον εαυτό μου, αναγκάζομαι να διανύω μεγάλες αποστάσεις με σακούλες στα χέρια για να πετάξω τα ανακυκλώσιμα και έχω αρχίσει να ξενερώνω.

Μήπως ξέρει κανείς που πρέπει να απευθυνθούμε για να βάλουν μπλέ κάδους σε περιοχή που δεν έχει;

Επίσης, αν κάποιος έχει κάνει την απόπειρα, οι αρμόδιες αρχές σου δίνουν βάση ή σε γράφουν στα παπάρια τους;

Ευχαριστώ.

Μπλε κάδους ανακύκλωσης είχαμε όταν πήγαινα δημοτικό, μετά ο δήμος αποφάσισε ότι δε χρειαζόμαστε κάδους ανακύκλωσης, τι να πεις...Θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να φέρουν κάδους ανακύκλωσης.:-)

Δημοσ.

Άσε που πολλές φορές οι ελληνάρες πετάνε κανονικά σκουπίδια στους μπλέ και κάτι άλλοι όμοιοί τους υπεύθυνοι καθαριότητας(sic) τους αδειάζουν στο συμβατικό σκουπιδιάρικο.Καταστάσεις για τράγους με ελάφια.

Δημοσ.

Εδώ πάντως ζητάμε απ'τον δήμαρχο μερικά χρόνια τώρα, και μπλε κάδους δεν έχουμε δει ακόμα. Σκέτη κοροΐδία, μόνο για να τα τρώνε τους έχουμε.

Δημοσ.

Μα και οπου υπαρχουν μπλε, ΔΕΝ καταληγουν στην ανακυκλωση, στους περισσοτερους δημους των αθηνων τουλαχιστον. ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ το λοιπον.

Δημοσ.

Στο Βόλο δίπλα από σχεδόν κάθε πράσινο κάδο υπάρχει και ένας μπλέ.(Άντε η αντιστοιχία να είναι 3 πρός 1 σε κάθε τετράγωνο)

Και πλέον οι μπλέ ξεχειλίζουν περισσότερο από τους πράσσινους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...