keraynos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Καλως σας βρηκα κατ'αρχην. Το πιστο μου Κ750 παρεδωσε πνευμα πριν λιγες μερες μετα απο δυομισι περιπου χρονια(παιρνοντας μαζι του ολες μου τις επαφες...) οποτε ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης. Δεν ψαχνω για smartphone, αλλα για μια απλη συσκευη. Προυποθεσεις(κατα σειρα σημαντικοτητας): 1. Να κραταει η μπαταρια ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. 2. Να μην ειναι καμια παντοφλα 45 νουμερο(αν και σημερα δεν υπαρχουν παντοφλες, πλην smartphones) 3. Η τιμη του να ειναι μετρια-χαμηλη(σχετικο ειναι αυτο βεβαια) 4. Το design του να ειναι απλο-λιτο 5. Να ειναι 3g(ειμαι στην Αγγλια και ισως παω στο δικτυο της 3) 6. Καλη ποιοτητα ακουστικου Σας ευχαριστω εκ των πρωταιρων!
nick#18 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 εγω σου δειχνω μερικα απο το πλαισιο εδω στην Ελλαδα θα βρεις τα αντιστοιχα εκει πιστευω....ξεκιναω με ενα Τ700 πολυ καλο κινητο με 3g και καλη διαρκια μπαταριας και απλα 3.2 υπεροψα mpixel καμερας απλο και ομορφο design. Εχεις και αλλες 2 επιλογες χρωματος. μαυρο-κοκκινο, μαυρο. Μετα ενα W595 και designατο και καλη ποιοτητα ηχου και 3g και 3.2 mpixel. Τωρα να σου προτεινω ενα Samsung Preston GT-S5600 αλλα πραγματικα δεν ηερω πολλα απο samsung. μετα ενα w705 αλι εχει οσα ζητας....μετα μηπως ανεβενω πολυ στην τιμη για αλλες προτασεις? Υποψιν κιολας πως ολα τα νεα κινητα εχουν καλες μπαταριες....
sYn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Βρες ένα που να σου αρέσει οπτικά, να έχει χαμηλή τιμή SAR (<0.8 σίγουρα), πολλά mAh μπαταρίας ( και μεγάλο χρόνο αναμονής και ομιλίας). Από κει και πέρα, αν δε τραβάς συχνά φωτογραφίες δε χρειάζεσαι πολλά MP (άλλωστε είναι άχρηστα με φακό κινητού..).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.