Ozone Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 εχω ενα λαπτοπ και θα το πουλησω και εχει windows vista. θελω να το κανω zero out φορματ για να μην μπορει να ανακτισει δεδομενα. φανταζομαι με το format utility των vista δεν μπορεις. με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω??
mihachris Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Προσφατα σε ενα περιοδικο διαβασα για το O&O SafeErase 4. Συμφωνα με αυτα που λενε, πρεπει να ειναι το ιδανικο για τη δουλεια που θες. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν ειναι free οποτε ισως θα πρεπει να το βρεις με εναλλακτικους τροπους
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Με ενα search μπορεις να βρεις μπολικα wipe.Εγω πχ χρησιμοποιω το αντιστοιχο του pgp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.