Προς το περιεχόμενο

JCVD (Jean Claude Van Damme)

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ πως δεν υπάρχει θέμα. Είναι του 2008 με πρωταγωνιστή τον JCVD όπως δεν τον έχετε ξαναδεί (that sounded like a cliche)

Δε θέλω να πω πολλά για να μη το χαλάσω, αλλά μην περίμενετε να δείτε την average JCVD ταινία.

Την είδα χθες βράδυ και πραγματικά με συγκίνησε. Με έκανε να "αναζητήσω" ξανά τον JCVD για νέες ταινίες.

Μαζί με το It's All Gone Pete Tong που είδα χθες πήρα μια γερή δόση quality κινηματογράφου.

8/10 από μένα.

Δημοσ.

το εχω στα υποψην γιατι εχω διβασει ακριβως τα σχολια που κανεις απο πολλους, οτι ειναι διαφορετικη και συγκινιτικη με καλη ερμηνεια απο κλοντ. Και επειδη ειναι και λιγο καραγκιοζακος ο κλοντ, εχει ακομα ποιο πολυ ενδιαφερον να δω την ερμηνεια του.

Εργαρα το Pete Tong, ετσι? χαιρομαι ου το βλεπει και κανας αλλος, τοσο καιρο εχω ποσταρει για την ταινια και δεν ειδα ανταποκριση στο τοπικ.

Δημοσ.

Πολύ καλή ταινία το JCVD. Δεν ήταν μόνο ο JC καλός αλλά όλη η ομάδα τα έσπαγε.

Έχοντας δει όλες τις ταινίες του :o (οι περισσότερες μέτριες, μερικές κακές, λίγες καλές) είχα πάρει μυρωδία περί των υποκριτικών δυνατοτήτων του αλλά χωρίς τον κατάλληλο σκηνοθέτη (και υπόλοιπο επιτελείο) βλέπαμε μόνο κλωτσιές, μπράτσα και εκρήξεις...

Η αλήθεια είναι ότι ο JC είναι ένα (μεγάλο) παιδί με πολλές δυνατότητες αλλά χωρίς "σωστή" καθοδήγηση κάνει συνήθως μια τρύπα στο νερό. :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...