Προς το περιεχόμενο

προβλημα μετα απο ατυχημα

ALdaperan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα τη γνώμη των μηχανικών του φορουμ ;)

λοιπον τα πράγματα έχουν ως εξης...ηταλαιπωρία μου 15 μέρες τώρα είναι απερίγραπτη!!! Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ανεγγέφαλος με μηχανάκι πέρασε με κόκκινο και με τράκαρε δημιουργώντας μου ζημιά 3500 ευρω!! Το τραγελαφικό είναι ότι την μεθεπόμενη μέρα απο εκείνη που έγινε το τρακάρισμα έγω θα ταξίδευα προς ρόδο...και είχα κανονίσει και σερβις (το δευτερο-το γενικό) ....

Τεσπα στο θέμα μας : τη στιγμή του τρακαρίσματος μύρισα κάτι καμένο άνοιξα το καπό και μετά απο λίγο έφυγε η μυρωδιά...για να μη μακρυγορώ τελικα το αμάξι το πήγα στην αντιπροσωπεια για επισκευη φανοποιού και για το καθιερομενο σερβις, τους είπα οτι τη στιγμή του ατυχήματος μύρισα κατι καμένο να το ελεγξετε!!!!! στο συνεργειο μου είπαν ότι κάνανε σέρβις και όλα ΟΚ !! Οπότε και εγώ το παίρνω το αμάξι , κλείνω εισιτήρια για ροδο και λέω δεν του κάνω μια δοκιμή για καλο και για κακό (αφου θα έκανα ταξιδι) ...κάνω λοιπον μια βόλτα κάπου στα 10km φτάνοντας λοιπόν σπίτι βλέπω τη θερμοκρασία να ανεβαίνει απειλιτικά και να μυρίζει καμένο οπότε σταματάω στην άκρη, ανοίγω καπό και βλέπω καπνούς...κάλεσα το μηχανικό το είδε και είπε οτι φτέει το βερντιλατέρ,όντως το ανεμιστηράκι δε γύριζε ...υπάρχει περίπτωση να συνέβη αυτό απο το ατύχημα?τι κάνω σε αυτη την περίπτωση ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδελφέ αν το κατέγραψαν οι ασφαλιστικές σου μετά την τράκα έχει καλώς αλλιώς δεν θα το πληρωθείς. Πάλι καλά να λες που δεν σου 'καψε τη μηχανή, άλλαξε το μα δε νομίζω να είναι τόσα πολλά!

Τεσπα στο θέμα μας : τη στιγμή του τρακαρίσματος μύρισα κάτι καμένο άνοιξα το καπό και μετά απο λίγο έφυγε η μυρωδιά...για να μη μακρυγορώ τελικα το αμάξι το πήγα στην αντιπροσωπεια για επισκευη φανοποιού και για το καθιερομενο σερβις, τους είπα οτι τη στιγμή του ατυχήματος μύρισα κατι καμένο να το ελεγξετε!!!!! στο συνεργειο μου είπαν ότι κάνανε σέρβις και όλα ΟΚ !!

Κανει μπαμ οτι ειναι ευθυνη του συνεργειου απλως δεν ελεγξαν σωστα δεν ξερω αν το πηγες στην μαμα η σε καποιο εξουσιοδοτημενο φτιαξε μια διαμαρτυρια και στειλτην στα κεντρικα για μενα πρεπει αυτοι να αποκαταστησουν την ζημια.

o μηχανικος (της αντ/πειας) μου λεει οτι όταν το κανανε αυτοι δοκιμή μετά το σερβις δεν είχε πρόβλημα ...οτι ηταν η ώρα του και χάλασε!! Περιεργη σύμπτωση όμως μαζι με το τρακάρισμα να μυρίζω κατι καμένο και μόλις το πήρα απο αντ/πεια (φανοποιό και σέρβις) να κάνω βόλτα και να ανάψει :rolleyes::rolleyes:

πλέον είναι αργα νμζω να μπει στα έξοδα της ασφάλειας του θύτη αφού ηδη τα έχω πάρει και δεν είχε καταγράφεί μέσα αυτό και ενώ το είχα τονίσει στην αντ/πεια να ελεγξουν καλα τη μηχανη διοτι είχα μυρίσει κάτι καμενο αλλιως θα έμπενε και αυτο!!!:devil:

δυστυχως κοστίζει γύρω στα 200 Ε απο ότι μου είπαν ... θα πάω δευτέρα πρωί απο την αντ/πεια να δω τι θα γίνει τελοςπάντων :devil:

Απλα οι περισσότεροι μηχανικοι δεν ασχολουνται και πολύ. Τα φτιάχνουν στο περίπου να τελειώνουν.Το αμαξι μου ειναι μεσα στη πατέντα.

Παντως απο οσο ξερω το βεντιλατερ θα επρεπε να δουλευει μονο αν ανεβει πολυ η θερμοκρασία..

Δεν ξερω.. Πηγαινε καπου αλλου σε αλλο συνεργείο και οχι στην αντιπροσωπία γιατι ειναι πολυ ακριβα

Παντως απο οσο ξερω το βεντιλατερ θα επρεπε να δουλευει μονο αν ανεβει πολυ η θερμοκρασία..

το βεντιλατερ ανοιγει αναλογα με την εντολη που θα δωσει ο θερμοστατης, οχι απλα οποτε ανεβει η θερμοκρασια. αν ο θερμοστατης ειναι χαλασμενος....., απλα καηκε η γουνα σου!!! επισης στην Ελλαδα καλο ειναι να εχουμε θερμοστατες που ανοιγουν λιγο χαμηλοτερα απο την υπολοιπη Ευρωπη, λογω κλιματος.

... Πηγαινε καπου αλλου σε αλλο συνεργείο και οχι στην αντιπροσωπία γιατι ειναι πολυ ακριβα

Αφού είσαι εκτός εγγύησης πήγαινε πάρε 2η κ 3η γνώμη-τιμή!!!!Βρες κάναν "καλό" μηχανικό από κάνα γνωστό.....

Εμένα μια φορά κ ένα καιρό μου ζητούσαν 1400€ για ένα τρακάρισμα που είχα κάνει (είχαν σπάσει τα μπροστά αριστερά φώτα, είχε μπει μέσα ο προφυλακτήρας, είχε στραβώσει πολύυυυ λίγο, 3-4 εκ, το καπό....). Το πήγα σε έναν άλλο φαναρτζή-μάστορα κ μου πήρε κάτι ψιλά κάτω από 500€.....όχι κ άσχημα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...