Kostas20T Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Γεια σας φιλοι μ.Ξερω οτι μπορει να βρω βοηθεια εδω οποτε θα σας ρωτησω.Και παρακαλω απαντηστε αν ξερετε μονο.Λοιπον θελω να παω διακοπες σε φιλιπινες αλλα δεν εχω ιδεα αν χρειαζομαι καποια βιζα η κατι αλλο.Και δεν ξερω ποσο καιρο επιτρεπεται να μεινω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Ευχαριστω.
lef50 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δεν ξερω δεν εχω παει αλλα εδω λεει για 21 (εξαρταται ομως απο που εισαι)ημερες μαλλον θα πρεπει να επικοινωνησης με την πρεσβεια. http://www.philippinesinsider.com/philippines/visa/el/
dreamercon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Με ελληνικό διαβατήριο δεν χρειάζεσαι βίζα για ταξίδι στις Φ μέχρι 21 ημέρες. -diavatirio.com Γεια σας φιλοι μ.Ξερω οτι μπορει να βρω βοηθεια εδω οποτε θα σας ρωτησω.Και παρακαλω απαντηστε αν ξερετε μονο.Λοιπον θελω να παω διακοπες σε φιλιπινες αλλα δεν εχω ιδεα αν χρειαζομαι καποια βιζα η κατι αλλο.Και δεν ξερω ποσο καιρο επιτρεπεται να μεινω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.