Προς το περιεχόμενο

Spripting , bots , servers , site

advANCED`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους / ολες

Στο irc προσπαθω να φτιαξω ενα bot δηλαδη κατι scripts τα οποια θα εχουν καποιες εντωλες οι οποιες να συνδεονται με το ιrc bot ( το ιρσι μποτ ειναι ενα μποτ γεματο scripts δηλαδη εντωλες που τις πατας στο main ενως καναλιου και σου βγαζουν τα στατιστικα απο αυτο που πατησες δηλαδη οτι π.χ εκανες κατι μπηκες !add για να παιξεις ενα game αυτο μετα στο βγαζει !mystats ) με το σιτε δηλάδη ενα π.χ λινκ οπου θα διχνει online τα stats του καθε player και να συνδεεται με τον gaming server τον οποιο παιζει ο user .

Αυτα που ζ1ταω για εμας του αρχαριους φαινονται δυσκολα αλλα για ενα προγραμματιστη ειναι 1-2 ωρες αν καποιος εχει ορεξη μερακι και γενικα θελει παρακαλω να κανει ενα ποστ εδω περα και να επικοινωνησω μαζι του .

P.S αν καποιος θελει να δει πως ειναι αυτο παλι ας ποσταρει εδω περα

Ευχαριστω .

Δημοσ.

γεια χαρα φιλε μου,

απαντησα επειδη με γυρισες πισω άνετα μια 6ετία όπου ειχα κατεβασει και εκτυπώσει ενα mirc scripting tutorial και προσπαθουσα να φτιαξω το δικο μου script (για flood protection κτλπ χχαχαχαχαχ).

έχω να σου πω το εξης... για να φτιάξεις ενα μποτάκι καλο ειναι να ξεκινησεις να δεις πως λειτουργεί ενα σκρίπτ για αρχή επειδη το μποτ ειναι ενα βημα παραπέρα. άρχισε να καταλαβαινεις alias, remotes κτλπ. έχει και σχετικο help το mirc με απλα παραδείγματα.

επίσης καλο θα ειναι να κατεβασεις καποιο μποτάκι και να "κοιταξεις" τον κώδικα του και να καταλαβεις πως λειτουργει και πως υλοποιει το καθε τι που κανει.

δόξα το Θεό πλεον ζούμε στην εποχη του dsl και όχι του dial-up που μπαίναμε τοτε μεσα δοκιμαζαμε ενα REMOTE και ξανα disconnect :-P

αν ψάξεις νετ θα βρεις απειρη βοηθεια και παραδείγματα

Δημοσ.

Εχω βρει μποτ απλα το θεμα ειναι οτι δεν βρεισκω τα σηγκεκρημενα σκριπτς δηλαδη αυτα που χρειαζομαι βεβαια μπορω να φτιαξω πολλα πραγματα με τα μποτ που βρεικα αλλο οχι εκεινο το συγκεκριμενο σκριπτ αμα το παρατηρησει καποιος καλα το μποτακι ειναι φοβερο και πανεξυπνο και βεβαιως μπορεις να παιξεις μαζι του να πειραματιστης αλλα δεν βρεισκω εκεινα τα "ηληθια" σκριπτ γιαυτο εκανα ποστ ξερω πως πολλα ατομα χρεισημοποιουσαν το μιρσι αλλα ... Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...