Προς το περιεχόμενο

Βλέπω Filmnet με ήχο!! Πως γίνεται αυτό;

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια καρτούλα της Crypto και είμαι αρκετά αυχαριστημένος με αυτή. Το Θέμα είναι ότι με τα WinVCR PowerVCR δεν μπορούσα να πιάσω καλά τα περισσότερα κανάλια για εγραφή( με το πρόγραμμα της τα έβλεπα όλα καλά).

Έβαλα το IuVCR και το έβαλα να κάνει scan σε όλες τις συχνότητες και βρήκε Filmnet με εικόνα κρύσταλο και το κυριότερο με ήχο!!!

Πως γίνεται αυτό; Δεν έχω αποκωδικοποιητή και δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν έχει καποιος άλλος στη πολυκατοικία μου.

Νίκος

Δημοσ.

vasika prepei na exei kapoios konta sou.. alla emena me paraxeneui to krustallo polu diskolo akoma kai an kapoios apo tin polukatoikia sou exei.. pantos paizi na metraei auto pou les..

esu eisai o tuxeros ase emas edo na nothoume kofalaloi :)

Δημοσ.

ti konta re pedia lete to sima tou filmnet erxete se olous tous dektes apokodikopoiimeno kai apo ekei apokodikopoiite ston apokidikopiiti an exeis.ti na exei kai allos sto diplano domatio den exei kamia sxesi.mallon kapios exei stin polikatikia sou kai gia na pianoun oles oi tileorasis tou sto spiti tou to exei sindesi me tin kentriki kerea

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Σε πολλές πολυκατοικίες αναμεταδίδουν filmnet οι ίδιοι οι ένοικοι. Επειδή βάζοντας έναν αποκωδικοποιητή εν σειρά με την κεραία όλοι οι ένοικοι θα μπορούν να βλέπουν filmnet αλλά μόνο το κανάλι που είναι ο αποκωδιποιητής ρυθμισμένος, απλά αγοράζουν έναν μικρό πομπό και αναμεταδίδουν το κανάλι στην κοντινή περιοχή ανάλογα με την ισχύ του πομπού. Η φιλοσοφία είναι απλή όπως & η εγκατάσταση του συστήματος, δηλ. μοίρασμα του παγίου του filmnet διά των διαμερισμάτων της εκάστοτε πολυκατοικίας. Τώρα όποιος τυχερός είναι μέσα στην εμβέλεια κάποιου πομπού απλά βλέπει το κανάλι χωρίς να πληρώνει ΚΑΙ με ήχο.

Αυτό είναι όλο.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...