Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα, οσον αφορα την ειδηση: Ο κοσμος για linux δεν εχει πειστει ακομα, αρα το να βαζει ακομα XP σε συγχρονα συστηματα ειναι λιγακι ακυρο. Εχετε δει στησιμο των Windows XP (χωρις κανενα Service Pack στο δισκακι) σε συγχρονο συστημα;; Θελει extra drivers για το sata, κοντρα service pack 1 για να δει ακομα και το USB2.0, και μετα βαλε και το service pack 2 για να μην κολλησουμε blaster, και μετα τρεχα και στο Windows Update. Μετα απο αυτα τα ολιγα, μπορεις να μπεις στο net. Αμα βαλεις και powerDVD, θα μπορεις να δεις και DVD!!

Αρα οτι και να ναι τα seven, θα πουμε και ευχαριστω.

Κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν κανει αυτη τη διαδικασια. Τα windows XP που πωλουνται απο περυσι περιλαμβανουν το SP3 (το οποιο περιλαμβανει τα υπολοιπα) καθως και τα updates που εχουν κυκλοφορησει μεχρι εκεινη τη στιγμη. Ανανεωμενα CD Windows βγαινουν καθε 2 μηνες σχεδον.

Φυσικα αν εχεις αγορασει το λειτουργικο τοτε που βγηκε, το δισκακι δεν θα τα εχει αλλα ειναι πολυν ευκολο να φτιαξεις το δικο σου με προεγκατεστημενο SP3 και οτι drivers θες. "Βαζω SP1 και μετα SP2" ελπιζω να το λες για να προσθεσεις ενα δραματικο τονο στο ποστ απλως.

Δημοσ.
Μπορει να ημαστε 1% αλλα πες μου λιγο εσυ του 99%, τι το καλο βρισκεις στα Windows?

το μόνο που βρήσκω στα linux ειναι οτι δεν εχουν προβλήματα απο ιούς

Δημοσ.
Μπορει να ημαστε 1% αλλα πες μου λιγο εσυ του 99%, τι το καλο βρισκεις στα Windows?

• όσοι παίζουν παιχνίδια δεν είναι όλα συμβατά με Linux (δε γνωρίζω αν υπάρχουν τπτ emulators)
  • κάποια προγράμματα είναι αναντικατάστατα προσωπικά θα μιλήσω για το photoshop που το gimp ούτε δίπλα δεν περνάει.
  • ευκολία στην εγκατάσταση του λειτουργικού
  • ευκολία στην εγκατάσταση προγραμμάτων
  • πολλοί άνθρωποι για τη δουλειά τους χρησιμοποιούν εξειδικευμένα προγράμματα τα οποία δεν υπάρχουν καν σε linux (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες)
  • και το σημαντικότερο δεν έχουν όλοι το χρόνο να μάθουν ένα σύστημα απο το 0 την ώρα που τα windows τα γνωρίζουν πάνω απο 10 χρόνια

και το λέω εγώ που στο netbook προφανώς έχω φορτώσει το Linux Mint και είμαι καταευχαριστημένος όμως δύσκολα θα το χρησιμοποιούσα για πρωτεύον λειτουργικό

Στο μεγάλο + είναι το θέμα με τους ιούς. Παρ'όλα αυτά ένας μέσος χρήστης πολύ δύσκολα θα κολλήσει κάτι και στα windows εκτός αν του σκάσει το mail με θέμα "Open attachment for my nude pics i want to have sex with you" οπότε εκεί μιλάμε για IQ.

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που έχουν παραπάνω τα linux.

Στο θέμα τώρα, ελπίζω τα 7 να είναι αντάξια γιατί πάνω που συνήθίσαμε τα Vista (τα οποία και αποδείχτηκαν τελίκά, τουλάχιστον για εμένα πολύ ανώτερα απο τα ΧΡ) έρχετε κάτι καινούργιο. Αν είναι για καλύτερο καλώς να έρθει

Δημοσ.
Πφφφ... Με εμάς που αγοράσαμε π.χ. τα Vista Φεβρουάριο δε γίνεται κάτι, ε; Δε θέλω να ξαναδίνω χρήματα για λειτουργικό.

Κάποιες εταιρίες υπολογιστών δίνουν δωρέαν αναβάθμιση απο Vista σε Seven! Συγκεκριμένα ελληνικές εταιρίες όπως το Πλαίσιο! Με τη προυπόθεση αγοράς μηχανήματος Turbo - X πάντα!

Επίσης, χρησιμοποιώ laptop Acer και η εταιρία κάνει δωρεάν αναβάθμιση με το μόνο κόστος να είναι τα μεταφορικά! Συγκεκριμένα για Ελλάδα είναι 15€ περίπου!

Για το συγκεκριμένο που σας αναφέρω παραπάνω υπάρχει η σχετική ανακοίνωση απο την Acer

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάποιες εταιρίες υπολογιστών δίνουν δωρέαν αναβάθμιση απο Vista σε Seven! Συγκεκριμένα ελληνικές εταιρίες όπως το Πλαίσιο! Με τη προυπόθεση αγοράς μηχανήματος Turbo - X πάντα!

Επίσης, χρησιμοποιώ laptop Acer και η εταιρία κάνει δωρεάν αναβάθμιση με το μόνο κόστος να είναι τα μεταφορικά! Συγκεκριμένα για Ελλάδα είναι 15€ περίπου!

Για το συγκεκριμένο που σας αναφέρω παραπάνω υπάρχει η σχετική ανακοίνωση απο την Acer

νομίζω ότι υπάρχει προϋπόθεση να είναι αγορασμένα από μια ημερομηνία και μετά

Δημοσ.

Για το Πλαισιο ισχυει απο 26/6 και μετα και για εκδοσεις απο Home premium και πανω.

Φιλος εδωσε 1000 ευρω για laptop Turbox στις ...24/6

Δημοσ.

αγορια και κοριτσια αναμονη ΤΕΛΟΣ :-)

ISV (Independent software vendor) and IHV (Independent hardware vendor) Partners will be able to download Windows 7 RTM from Microsoft Connect or MSDN on August 6th

Microsoft Partner Program Gold/Certified Members will be able to download Windows 7 RTM in English through the Microsoft Partner Network (MPN) Portal on August 16th

Microsoft Action Pack Subscribers will be about to download Windows 7 RTM in English starting August 23rd

If you are a Volume License (VL) customer with an existing Software Assurance (SA) licenseyou will be able to download Windows 7 RTM in English starting August 7th via the Volume License Service Center (VLSC)

Developers with MSDN Subscriptions will be able to download Windows 7 RTM in English on August 6th

Windows 7 will be in retail stores and shipping on new PCs starting October 22nd.

http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/21/when-will-you-get-windows-7-rtm.aspx

UPDATE

the final build of Windows 7 signed off today is build 6.1.7600.16385.
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που νομίζω δεν είναι ξεκάθαρο σχετικά με την acer; Στο site της σχετικά με την αναβάθμιση λέει "buy a qualifying pc", προκειμένου να δικαιούσαι αναβάθμιση σε 7. Τι εννοεί; Μήπως δεν είναι όλα τα pc της acer ενταγμένα στο πρόγραμμα;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν γνωρίζω τι ακριβώς εννοεί...λογικά στο site θα λέει ποια είναι και ποια όχι αν παίζει κάτι τέτοιο

Δημοσ.
δεν γνωρίζω τι ακριβώς εννοεί...λογικά στο site θα λέει ποια είναι και ποια όχι αν παίζει κάτι τέτοιο

Όχι, δεν λέει τίποτα σχετικό με το αν κάποια είναι στο πρόγραμμα και κάποια άλλα όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...