Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα αυτος ο ballmer σαν να μην εχει γερασει ουτε μερα.

ναι ρε παιδί μου τι πράμα είναι αυτό. λες και έβγαλε χτες την διαφήμιση. καλά τη λειτουργικό χρησιμοποιεί :D οι υπερβολικές διαφήμισης ικανοποιούν εάν από τους πόλους στόχους που έχουν. σου μένει το όνομα του προϊόντος που διαφημίζουν

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
παίδες εμείς από Ελλάντα από που μπορούμε να το προ-παραγγείλουμε σε αυτές τις τιμές?

http://windows7center.com/news/windows-7e-preorder-the-definitive-faq/

στην ευρωπη τα 7e δεν θα εχουν αναβαθμιση :( ας προσεχε τοτε με τον ieplorer6.

νομίζω έχει λήξει η περίοδος με την έκπτωση αλλα μπορεί να αρχίσει άλλη σε άλλες χώρες που προς το παρών δεν μπορείς να τα παραγγείλειςno

Επεξ/σία από Exoskeletor
Δημοσ.
http://windows7center.com/news/windows-7e-preorder-the-definitive-faq/

στην ευρωπη τα 7e δεν θα εχουν αναβαθμιση :( ας προσεχε τοτε με τον ieplorer6.

νομίζω έχει λήξει η περίοδος με την έκπτωση αλλα μπορεί να αρχίσει άλλη σε άλλες χώρες που προς το παρών δεν μπορείς να τα παραγγείλειςno

thank you!

Δημοσ.

Ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό ότι πριν μερικά χρόνια η αγορές και γενικά οι παραγγελίες μέσω Internet ήτανε πολύ μικρότερες...

Τώρα πια το να αγοράζεις από το Internet είναι σαν να λέμε πάω στο περίπτερο για τσιγάρα.

Παίζει και αυτό το ρόλο του σε αυτό το ρεκόρ.

Όπως προείπαν κάποιοι η MS είναι πάρα πολύ καλή στο marketing οπότε και αυτό παίζει τον ρόλο του.

Δημοσ.

Μπράβο στην MS γι'αυτο το λειτουργικό. Φαινετε αρκετα σταθερό και γρήγορο σε σχέση με τα Vista.

Είναι βεβαια πιο βαριά απο τα XP αλλά τουλάχιστον δεν κολλάνε. Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει για κολλήματα,

Format και ασυμβατότιτες, μακάρι αυτή η έκδοση να τους πάει καλα.

Υ.σ Εαν βρεί κανένας Ballmer διαφημηστικό με Win7 παρακαλώ Post it , ο τύπος είναι ελεινός

Δημοσ.

καμια σχεση τα win-7 με τα vista, εχω την rtm, ολα δουλευουν αψογα, ειναι ελαφρυ o.s., φορτωνει εξισου γρηγορα με τα ΧΡ, ομορφα, και ολα αυτα σε ανταγωνιστικη φωνη

Δημοσ.

Υ.σ Εαν βρεί κανένας Ballmer διαφημηστικό με Win7 παρακαλώ Post it , ο τύπος είναι ελεινός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...