Προς το περιεχόμενο

The Hangover

antonis.kar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό ήταν 6/10

Καταλαβαίνεις πως ο αλβανός που σου έχτισε τη μάντρα είναι πιο Έλληνας από τον Γαλιφιανάκη έτσι;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε παρακαλώ το θέμα δεν είναι οτί είναι Έλληνας είναι οτί είναι Κρητικός :lol::lol::lol:

χαχαχαχα , ναι ρε αλλά το κοπέλι παίζει γαμάτο ρόλο :P ....

Δημοσ.

στανταρ ειναι ελληνας? γιατι ειδα στο imdb στα γρηγορα και δεν εγραφε τπτ...

εγω τον κοβω να μην ξερει καν που είναι η κρήτη

Δημοσ.

το wiki Ελληνοαμερικάνο τον δηλώνει.

προφανώς έχει ρίζες, βέβαια τώρα αν ξέρει που είναι η Κρήτη και πόσο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι...

μεγάλο θέμα! (που καλό είναι να απασχολεί και τον καθένα μας προσωπικά)

η ταινία είναι άρτια συνολικά και έχει τον τρόπο της να την ευχαριστιέσαι, τα άλλα όλα είναι και λίγο σχετικά ;)

Δημοσ.
ρε παιδια αυτή στη φώτο δεν ειναι ελληνιδα?? :rolleyes:

Ναι αυτο ηθελα να γραψω τωρα,η Κατερινα Μουτσατου ειναι! Παιζει για κανενα λεπτο στην ταινια!

Δημοσ.
ρε παιδια αυτή στη φώτο δεν ειναι ελληνιδα?? :rolleyes:

Εμένα ο φίλος μου έλεγε ότι είναι η Μουτσάτσου αλλά αμφιβάλω...

Πολύ καλή στην αρχή αλλά μετά έπεσε κάπως μέχρι να φτάσει η στιγμή για της φωτογραφίες... :P

Σύμφωνα με τον Papakaliati όμως είναι οπότε μάλλον έχει δίκιο...

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι η Μουτσάτσου είναι...

η ταινία πάντως έβγαλε αρκετή καφρίλα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Greeks have conquered teh world nubs ....

μουχααχαχαχαχαχαχαχαχα ....

:-(

• Moderators
Δημοσ.
Μου αρέσει η σκηνή με τον Mike Tyson απ' το trailer και σκεφτόμουν να τη δω αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι μια απ' τα ίδια.

Προφητικο post κατα την αποψη μου.Την ειδα με μεγαλες προσδοκιες,αλλα δεν μου κανε τιποτα.

Δημοσ.

την ειδα και εγω προχθες.αρκετα καλη.αυτη η στριπτιζου ομως σε κανει να θες να πας στο βεγκας,και ας την παντρευτεις για ενα βραδυ αρκει να μην εισαι τοσο μαλακας να βγαλεις το δοντι σου.:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια και γω μια απο τα ιδια.Δεν ξερω τι εφταιγε,ισως το hype και τα τρομερα reviews που ειχα διαβασει στο νετ,αλλα περιμενα πολλα περισσοτερα απο το εργο.Γελασα αβιαστα 3-4 φορες σε ολο το εργο και πιο πολυ στο τελος και γω με τις φωτογραφιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...