Προς το περιεχόμενο

The Hangover

antonis.kar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το Ηangover, αν θέλετε να διασκεδάσετε δυο ωρίτσες τότε τη συστήνω ανεπιφύλακτα! Παίζει καποιος Γαλιφιανάκης (δεν τον είχα ακούσει ξανά, μάλλον Έλληνας πρέπει να είναι) ο οποίος έχει τον καλύτερο ρόλο της ταινίας! Θεός ο τύπος λέμε!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου αρέσει η σκηνή με τον Mike Tyson απ' το trailer και σκεφτόμουν να τη δω αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι μια απ' τα ίδια.

Δημοσ.

Κι εγώ την είδα προχθές και μου άρεσε αρκετά. Ίσως σε μερικούς το ύφος να φανεί χαζοκωμωδία από το trailer αλλά μέχρι τώρα 7 άτομα που έχω ρωτήσει κανείς δεν λυπήθηκε τα λεφτά του...

Όλα τα λεφτά η σκηνή που

ο Κινέζος φωνάζει "motherfuckaaaaaaaaaaaa" και κλείνει το παράθυρο:lol:

Ο Γαλιφιανάκης είναι μήπως

αυτός που διοργάνωσε το γάμο του ενός με την στριπτιζέζ?

αν ναι τότε έπεσα διάνα που αναρωτιόμουν γιατί η προφορά του έμοιαζε τρελά με τον τύπο από το make up technique for sex.

Δημοσ.
Ο Γαλιφιανάκης είναι μήπως

αυτός που διοργάνωσε το γάμο του ενός με την στριπτιζέζ?

Ο Γαλιφιανάκης είναι ο καμένος τύπος, ο μουσάτος και είναι όντως ο καλύτερος ρόλος.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zach_Galifianakis

Ωραία ταινία πάντως, βγάζει πολύ γέλιο. Αξίζει. :-)

Δημοσ.

Παιδες το εχω πει και στο νημα με τα upcoming movιes αλλα οσους εχω ρωτησει και εχω διαβασει αποψεις για αυτην ταινια λενε οτι εχει απιστευτο γελιο και μιλανε μακραν για μια απο τις καλυτερες κωμωδιες των τελευταιων ετων.Προκειται να παω να τη δω και γω πολυ συντομα μιας και το φερανε επιτελους εδω περα.

Δημοσ.

Την έχω δει και εγώ, είναι όντως απίστευτα δυνατή η ταινία...μιλάμε για τρελά γέλια παίδες.

Δημοσ.

για αμερικανικη κωμοδια τετοιου στυλ ειναι πολυ καλη, ισως γιατι ξεφευγει απο το συνιθισμενο teen cast. Εχει χαβαλε, καλες σκηνες και οκ ατακες, αλλα δεν μπορω να πω οτι πεθανα και στα γελια. Ενα 8ρακι για το ειδος του. Γελιο ειχε στο τελος που βλεπουν τις φωτο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πραγματικά το ευχαριστήθηκα , ειδικά με τις photo στο τέλος ... Όλα τα λεφτά το έργο έτσι ...

Δημοσ.

Ωραίο ήταν. Είχε πλάκα αρκετή αλλά δεν με έκανε να γελάσω και πολύ (if you know what i mean), αλλά δε βαρέθηκα καθόλου και πέρασα ευχάριστα. Βασικά μ' άρεσε που πήραν ένα ΤΟΣΟ κλισέ, αμερικλανιά θέμα (dudes fucked up in vegas baby!! YEAH!!) και το χειρίστηκαν ωραία, σου κρατούσε το ενδιαφέρον.

Έχω την εντύπωση πως έχει πολλά συν από τη σκηνοθεσία του. Ερμηνείες σενάριο ωραία αλλά όχι κάτι φοβερό

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόνο και μόνο που παίζει Έλληνας το πρωτίνω .... Τίποτα άλλο :P .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...