NickTheGreek89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Πριν μερικες ημερες αναβαθμισα την 8600 μου με μια GTX-275 κ ενω εκανα uninstall τους παλιους drivers κ εγκατεστησα τους καινουργιους μετα απο την επανεκκινηση ολα τα παιχνιδια crashαρουν πριν καν αρχισει το intro video...αν παλι δεν κανω επανεκκινηση μετα την εγκασταση των οδηγων παιζουν κανονικα...εχω δοκιμασει να κανω unistall κ σε safe mode να καθαρισω τα υπολειμματα με το driver cleaner αλλα κ παλι τιποτα...καμια ιδεα για να αποφυγω το φορματ;;
NickTheGreek89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δεν νομιζω γιατι δεν κλεινει ουτε κανει επανεκκινηση η τετοια περιεργα...στα παιχνιδια παιζει σταθερα κ δεν εχω προβλημα με την εικονα οση ωρα κ αν παιξω...κατι εχει μπερδευτει με τους οδηγους πιστευω...
NickTheGreek89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Τιποτα κ με το driver sweeper...Εκανα uninstall απο την προσθαφαιρεση, μετα clean σε safe mode με το driver sweeper, εγκατασταση τους drivers (μια εκδοση πιο πριν) κ παλι τιποτα...μαλλον κατα την επανεκκινηση καποιες ρυθμισεις αλλαζουν... αλλα ποιες;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.