Προς το περιεχόμενο

Internet χωρις σταθερο μεσω ποιας εταιρειας?"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή εγώ δε κατάλαβα καλά ή κάποιοι άλλοι...

ο φίλος αναφέρει ότι δεν έχει τηλέφωνο. Άρα και τερματική μπρίζα από τον ΟΤΕ έτσι; Άρα να μιλήσουμε για 3G δίκτυα και υπηρεσίες καλύτερα;

Δημοσ.

ο φίλος αναφέρει ότι δεν έχει τηλέφωνο. Άρα και τερματική μπρίζα από τον ΟΤΕ έτσι; Άρα να μιλήσουμε για 3G δίκτυα και υπηρεσίες καλύτερα;

Δημοσ.

Γιατί; Έπαυσαν να έχουν τη δυνατότητα παράδοσης ανενεργού βρόχου οι εναλλακτικοί πάροχοι... ;

Δημοσ.

Γιατί; Έπαυσαν να έχουν τη δυνατότητα παράδοσης ανενεργού βρόχου οι εναλλακτικοί πάροχοι... ;

Δημοσ.

Όχι μια χαρά μπορείς να βάλεις όποιον πάροχο θες. Η αδερφή της γυναίκας μου σπουδάζει Θεσσαλονίκη και έβαλε forthnet. Θέλει μόνο internet αλλά αναγκαστικά έχει και τηλέφωνο το οποίο δεν το χρησιμοποιεί (ουτε συσκευή δεν έχει) επομένως δεν πληρώνει για το τηλέφωνο. Αν δεν κανω λάθος έχει βάλει αυτό

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 και πληρώνει για τους πρώτους 6 μήνες 15 ευρώ.

Α ξεχασα να πω πως δεν είχε καθόλου γραμμή τηλεφώνου και έβαλε απευθείας forthnet και είναι μια χαρά ευχαριστημένη.

Δημοσ.

Γι αυτό του προτείνουν αυτά τα πακέτα..

Τώρα αν πιστεύεις οτι οι γελοιότητες με τα 3g και τα mobile internet είναι για ενα φοιτητή (ή για οποιονδήποτε) μια αξιοπρεπής λύση για ιντερνετ... παω πάσο..

Πάντως αμα παει και κάνει κανα κονέ με κανα ιντερνετ καφέ πιο φτηνά και πιο γρήγορα θα του βγαίνει..

Δημοσ.

To mobile internet ειναι απαγορευτικό για μόνιμη λύση. Δεν είναι αξιόπιστο και είναι και πανάκριβο. Βάλε μια κανονική σύνδεση και απλα μη χρησιμοποιεις το τηλεφωνο.

η αδερφη της γυναικας μου πριν βαλει forthnet είχε μαζί με αλλα 2 άτομα (συγκατικοι) ενα stickaki για ιντερνετ και τους ειχε βγαλει την ψυχη.

Τωρα πληρωνει μονη της τη γραμμη και επιτελους τη βλεπω στο skype :)

Δημοσ.

Δούλευα σε Γερμανό.. Δε μπορείτε να φανταστείτε (ή μάλλον μπορείτε..) τι κακό έχει κάνει αυτή η πατάτα. Είναι μια υπηρεσία που αφορά αποκλειστικά και μόνο ανθρώπους που το χρειάζονται για τη δουλειά τους (οπότε το κόστος δε τους νοιάζει και πολύ). Ερχόντουσαν φοιτητές, παιδάκια με τους γονείς τους, ηλικιωμένοι για να κάνουν OnTheGo.. (οι τυχεροί που πέφταν σε μένα τη γλυτώναν.. αλλα πολύς κόσμος δυστυχώς...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...