Προς το περιεχόμενο

Internet χωρις σταθερο μεσω ποιας εταιρειας?"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω στον χωρο μου τηλεφωνο.

Σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ αλλα μιας και το συμβολαιο του κινητου με καλυπτει, δε θελω το σταθερο. Ειναι παντελως αχρηστο

Μπορω να βαλω μονο συνδεση adsl?

Δημοσ.

μπορεις ακομα να εγγραφεις σε καποιο provider ελληνικο νομιζω που σου παρεχει εξοπλισμο για ιντερνετ μεσω δορυφορου...

hellas sat net ψαξε..

Δημοσ.

Όταν ήθελα κι εγώ να κάνω το ίδιο πράγμα, το κανόνισα με τον γείτονα μου στην πολυκατοικία που είχε ήδη τηλέφωνο και έκανε αυτός αίτηση για aDSL. Μετά, στο τηλεφωνικό κέντρο την πολυκατοικίας, έβαλα το splitter στην γραμμή του και έδωσα σ' αυτόν το καλώδιο της φωνής και στο δικό μου διαμέρισμα το καλώδιο data. Του πλήρωνα το πάγιο του internet και αυτός κανονικά τα τηλέφωνά του. Πρέπει βέβαια να υπάρχει μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά σας γιατί εκτός από το data καλώδιο εσύ θα μπορούσες να πάρεις και φωνή και να έχεις και τηλέφωνο...

Δημοσ.

η απλα μπορει να κανει αιτηση για oneplay μεσω της forthnet i tellas.αυτες νομιζω δινουν μονο ιντερνετ.αυτο προυποθετει οτι θα σου βαλουν τηλεφωνο αλλα μην το χρησιμοποιεις.ετσι και αλλιως δεν εχει δωρεαν κλησεις.το εχει κανει ενας ξαδερφος μου με την forthnet και εχει 24αρα με καπου 25 ευρω το μηνα.

Δημοσ.
Η HOL έχει πακέτο για Internet μόνο. Δεν προϋποθέτει να έχεις τηλέφωνο. Γνωστό και ως... AnnexA.

το adsl προυποθετει την υπαρξη τηλεφωνικης γραμμης.καποιες εταιριες δινουν μονο ιντερνετ αλλα σου βαζουν υποχρεωτικα τηλεφωνο και ας μην το χρησιμοποιεις.δεν γινεται αλλιως εκτος αν βαλεις δορυφορικο η 3G.

το AnnexA ειναι ο τυπος της τηλεφωνικης γραμμης στη συγκεκριμενη περιπτωση pstn και το αντιστοιχο του isdn ειναι το AnnexB

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα, μιας και το Σεπτέμβριο θα πάω Αθήνα να (ξανα)σπουδάσω και δε θα έχω σταθερό τηλέφωνο, το κινητό μου φτάνει.

Οπότε ,ποια εταιρία να διαλέξω για να έχω Ιντερνετ χωρίς σταθερό τηλέφωνο?

Και με τι τρόπο θα γίνεται,θα βάζω κάποιο usb-στικάκι?

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα, μιας και το Σεπτέμβριο θα πάω Αθήνα να (ξανα)σπουδάσω και δε θα έχω σταθερό τηλέφωνο, το κινητό μου φτάνει.

Οπότε ,ποια εταιρία να διαλέξω για να έχω Ιντερνετ χωρίς σταθερό τηλέφωνο?

Και με τι τρόπο θα γίνεται,θα βάζω κάποιο usb-στικάκι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...