geomar_z Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 γεια σας!!!ο υπολογιστης μου τωρα τελευταια εχει γινει χαλια απο τα προγραμματα και αλλα διαφορα που του εχω φορτωσει και θελω να κανω φορματ.ειμαι ομως λιγο ασχετος απο φορματ!!!ξερω μονο οτι θα χρειαστω το cd με τα windows(το οποιο το εχω) και επισης οτι θα χρειαστω καποιους drivers για τον υπολογιστη.ποιοι και ποσοι ειναι αυτοι?και που μπορω να τους βρω? τα χαρακτηρηστικα του pc μου ειναι: επεξεργαστης: intel Ε5200 2.50Ghz μητρικη:asrock G31M-S καρτα γραφικων:gigabyte HD4870 1GB σκληρος:seagate 250GB ram:2GB DDR2 ευχαριστω εκ των προταιρων!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Για δισκο και ram δεν χρειαζεσαι κατι...Αν η Gigabyte ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη και εχεις το cd της αρκει αυτο. Αν δεν το εχεις κοιτα εδω http://www.asrock.com/Support/Download.asp και κατεβασε και drivers για την καρτα απο το site της ΑΤΙ για το λειτουργικο σου.
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 θα χρειαστεις drivers ηχου, lan και καρτας γραφικων στους δινω παρακατω.. drivers ηχου εδω drivers lan εδω (για windows vista εδω) drivers για την καρτα γραφικων εδω και διαλεγεις αναλογα το λειτουργικο σου... (υποψιν...ειναι για τη μητρικη σου μονο οχι γενικα για ολα...)
geomar_z Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 οκ παιδια ευχαριστω πολυ!!!τον οδηγο της καρτας γραφικων τον εχω σε cd οποτε ειναι ευκολο.εκτος απο τη μητρικη τι αλλους χρειαζομαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.