Προς το περιεχόμενο

Αγνωστο προβλημα σε pc

Delpiero10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα περιεργο προβλημα στον υπολογιστη μου αλλα δν ξερω τι το προκαλει! αυτο το προγραμμα εμφανιζεται στα παιχνιδια κυριως. Οταν βαλω οποιοδηποτε παιχνιδι αρχιζουν μετα απο λιγα λεπτα να βγαινουν κατι γραμουλες στην συνεχεια εμφανιζονται κατι τελιτσες στην οθονη που μοιαζουν με καμενα πιξελ λιγο πιο μετα κωλλαει ολο το συστημα και δν δουλευει τιποτα οποτε αναγκαστηκα παταω ρεσετ. Τι μπορει να φταιει? Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει παρακαλω γιατι το προβλημα αυτο ειναι πολυ σπαστικο και δν μπορω και να παιξω! Ευχαριστω.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι κάρτα γραφικών αυτό το πρόβλημα με τις γραμμούλες ιδικά που λές.Εκτός απο τα games στο κάνει και αλλού?

Δημοσ.

Κατα 99% πρεπει να ειναι η καρτα γραφικων. Εχεις τσεκαρει καθολου τις θερμοκρασιες ενω παιζεις; Μηπως την εχεις κανει overclocking;

Δοκιμασε να περασεις τους τελευταιους drivers αν δεν το εχεις κανει ακομα.

Δημοσ.
Νομίζω ότι είναι κάρτα γραφικών αυτό το πρόβλημα με τις γραμμούλες ιδικά που λές.Εκτός απο τα games στο κάνει και αλλού?

γραμμουλες οχι αλλα μερικες φορες βγαζει τις κουκιδες να αναβοσβηνουν χωρις να παιζω καποιο παιχνιδι.

Κατα 99% πρεπει να ειναι η καρτα γραφικων. Εχεις τσεκαρει καθολου τις θερμοκρασιες ενω παιζεις; Μηπως την εχεις κανει overclocking;

Δοκιμασε να περασεις τους τελευταιους drivers αν δεν το εχεις κανει ακομα.

εχω περασει τελευταιους drivers αλλα παλι τιποτα. οχι overclocking δν εχω κανει.

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω και εδω σε μια παρομοια περιπτωση ισως φταιει το τροφοδοτικο.

Αλλα περιμενε απαντησεις και απο πιο εμπειρα μελη.

Δημοσ.

-Πες μας ποια είναι η κάρτα γραφικών και πιο το τροφοδοτικό σου.

-Κατέβασε το GPUZ και δες θερμοκρασίες@load.

:-)

Δημοσ.

Αν το motherboard έχει onboard κάρτα γραφικών , βγάλε την κάρτα που σου κάνει το πρόβλημα απο πάνω και δοκίμασε με σκέτη την onboard να δείς αντίδραση.

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων μου ειναι η ati radeon x1600 και το τροφοδοτικο μου ειναι ενα tagan tg530 u22 (530 watt). οχι η μητρικη δν ειναι onboard.

Κατέβασε το GPUZ και δες θερμοκρασίες@load.

αυτο το κανω με καποιο προγραμματακι? αν ναι πως?

Δημοσ.

Κατεβάζεις το gpu z από εδώ http://www.techpowerup.com/downloads/1379d/GPU-Z.0.3.4.exe και το αφήνεις να τρέχει ενώ παίζεις ένα game, μετα μας λες στην μέγιστη θερμοκρασία που κατέγραψε.

Πάντως 99% τα έχει παίξει η καρτούλα ή δεν ανταποκρίνεται επαρκώς το σύστημα ψύξης της.

Δημοσ.
Κατεβάζεις το gpu z από εδώ http://www.techpowerup.com/downloads/1379d/GPU-Z.0.3.4.exe και το αφήνεις να τρέχει ενώ παίζεις ένα game, μετα μας λες στην μέγιστη θερμοκρασία που κατέγραψε.

Πάντως 99% τα έχει παίξει η καρτούλα ή δεν ανταποκρίνεται επαρκώς το σύστημα ψύξης της.

για μεγιστη θερμοκρασια δν βρηκα τπτ μηπως εννοεις το gpu lock?

Δημοσ.

Το προβλημα απο οτι καταλαβαινω εμφανιζεται οταν ανοιγει η καρτα

3d. Αυτες οι γραμμουλες πιστευω πως ειναι αρτιφαξ. Αν εχεις clockαρει την καρτα τοτε εκανες κατι λαθος. Αν οχι βρες προγραμμα που να δειχνει τα ρευματα τις καρτας γραφικων σου. Αν δεν ειναι σταθερα και εχεις εγγυηση πηγενε την πισω, αλλιως αν ξερεις απο oc φτιαξε την. Αν δεν μπορεις παρε αλλη καρτα.

Δημοσ.

δν ξερω αμα ψυχεται σωστα.

Η καρτα ειναι ati radeon x1600

αμα μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το furmark και πως το τρεχω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...