Daemonos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Παίδες επειδή ασχολούμαι και είμαι αυτοδίδακτος μου αρέσει πολύ να σκιτσάρω με κάρβουνο και να κάνω πορτρέτα! Θα μπορούσαμε εδώ να ανταλλάξουμε tips και τεχνικές για τη ζωγραφική έτσι ωστε να βελτιωθούμε όλοι! P.S. Παρακαλώ κάθε κριτική να λαμβάνεται θετικά Ένα πρόσφατο σκίτσο είναι αυτό ~Rosarch~
linkin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 **rorschach** (μπλα μπλα) πολυ ενδιαφερουσα τεχνικη παντως και ωραιο σκιτσο,μπραβο!
Daemonos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 θα ανεβάσω άλλο ένα που έχω φτιάξει. ~THOR~
skabbia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 ΑΑΑΑ!!!!Είναι πολ΄θ όμορφα και τα δύο...εντυπωσιακά!!!!!Συγχαρητηρια!!!
Daemonos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ! ειληκρινά! Αλλα πιστευω οτι θέλω βελτίωση ακόμα. Δέν έχω πάει σε σχολή ποτέ, απο μόνος ότι κάνω. Βέβαια όσο χειμωνιάζει μπορώ να κάθομαι αλλα τώρα καλοκαίρι που μυαλό για τέτοια?
eirini119 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ειναι πολυ ωραια!Συγχαρητηρια. Φαντασου κιολλας, δεν εχεις παει ποτε σε σχολη! Εγω σκιζομαι 2 χρονια και με το ζορυ σε φτανω p.s. το λατρευω το πρωτο σκιτσο ιδιαιτερα!
Daemonos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Καλά στη σχολή μαθαίνεις διάφορες τεχνικές και προωπτική πιο πολύ αλλα άν ασχοληθείς πιστευω οτι μπορείς να φτάσες σε καλό επίπεδο!
eirini119 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Καλά στη σχολή μαθαίνεις διάφορες τεχνικές και προωπτική πιο πολύ αλλα άν ασχοληθείς πιστευω οτι μπορείς να φτάσες σε καλό επίπεδο! Φυσικά. Το θέμα είναι να το αγαπας και να είσαι διατεθειμενος να δουλεψεις πολυ για αυτο. Στην σχολη, μετα απο ενα συγκεκριμενο σημειο το μονο που κανει ο δασκαλος ειναι να τονιζει τα λαθη. Το πως θα το διορθωσεις ειναι καθαρα δικη σου δουλεια, μονος σου παιδευεσαι και το βρισκεις. Απλα ειναι παντα καλυτερα να εχεις καποιον καλυτερο σου να μοιραζεσαι μαζι του την πειρα του και τις γνωσεις του...τα "κολπα" ας πουμε..
Daemonos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ναι σε αυτό συμφωνό, αλλα πρέπει και ο ίδιος να αναπτύξεις τη δική σου τεχνική που σε βολεύει, αν είναι ο δάσκαλος καλός θα σε βοηθήσει. Και εδώ έρχεται το άλλο πρόβλημα.... εγώ για παράδειγμα που ασχολούμε απο μόνος μου και ζωγραφίζω είπα κάποια στιγμή να πάω σε κάποιοα σχολή νατο αναπτύξω αυτό το πράγμα... ρώτησα για να πηγαίνω να ζωγραφίζω 1 ή 2 φορές τη βδομάδα ενα 3ωρο.Και μου ζήτησαν 100 ή 70 ευρώ (και με είχε στείλει και γνωστός). Απλα στις σχολές ΔΕΝ θέλουν να αναδείξουν ταλέντα αλλα να τα τσεπώσουν! και αυτό έγινε σε όλες τις σχολές που πήγα και ρώτησα... Πραγματικά είναι λυπηρό.
eirini119 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ναι σε αυτό συμφωνό, αλλα πρέπει και ο ίδιος να αναπτύξεις τη δική σου τεχνική που σε βολεύει, αν είναι ο δάσκαλος καλός θα σε βοηθήσει. Και εδώ έρχεται το άλλο πρόβλημα.... εγώ για παράδειγμα που ασχολούμε απο μόνος μου και ζωγραφίζω είπα κάποια στιγμή να πάω σε κάποιοα σχολή νατο αναπτύξω αυτό το πράγμα... ρώτησα για να πηγαίνω να ζωγραφίζω 1 ή 2 φορές τη βδομάδα ενα 3ωρο.Και μου ζήτησαν 100 ή 70 ευρώ (και με είχε στείλει και γνωστός). Απλα στις σχολές ΔΕΝ θέλουν να αναδείξουν ταλέντα αλλα να τα τσεπώσουν! και αυτό έγινε σε όλες τις 쟃χολές που πήγα και ρώτησα... Πραγματικά είναι λυπηρό. Στην Ελλαδα ζουμε! Οι περισσοτεροι το κερδος κυνηγουν. Εγω προσωπικα κανω μαθηματα (3ωρο την εβδομαδα) στο τμημα ζωγραφικς του δημου και ειναι εξαιρετικο.ΚΑΙ δεν πληρωνω τα κερατα μου! Επισης, ενα αλλο απογοητευτικο γεγονος ειναι οτι στις σχολες προετοιμασιας για την Καλων Τεχνων, δηλαδη τις ιδιοτικες σχολες, δεν εχουν ως σκοπο απλα την εκμαθηση ζωγραφικης για προσωπικη απολαυση και εξασκηση αλλα την υποδειξη και μετεπειτα υιοθετηση απο τους μαθητες ενος συγκεκριμενου τροπου ζωγραφικης. Ετσι σκοτωνουν καθε ιδιαιτεροτητα στο χαρακτηρα ζωγραφικης των μαθητων. Δυστυχως αυτο υσχιει σε πολλες σχολες..Δεν συγκεντρονονται στα ξεχωριστα ταλεντα και στον χαρακτηρα των μαθητων αλλα στο να κανουν την δουλεια τους, να τους μαθουν δυο πραγματα και να πληρωθουν για να τελειωνουν. Ειναι,οχι μονο λυπηρο. Ειναι ξεφτιλα.
Daemonos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εδώ ο Δήμος δέν έχει πάρει τέτοια πρωτοβουλία ακόμα....κρίμα φυσικά.... Όπως και να έχει είναι αμαρτία να χάνονται τόσα ταλέντα η να οδηγούνται όπως λές σε μια συγκεκριμένη τεχνική. Ανέβασε κανένα σκίτσο σου να δούμε βρε άντε!Για αυτό έφτιαξα το Topic. Ίσως μπορέσω να σου δώσω μερικές οδηγίες.
eirini119 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Aυτες ειναι καποιες παλιες συνθεσεις με καρβουνο. Τωρα τελευταια ασχολουμε περισσοτερο με ξιροπαστελ. Εδω ειναι ενα εργο μου απο μια αφισα ομως, γιαυτο ζητω συγνωμη εαν δεν φαινεται πολυ καλα.. Ελπιζω να σας αρεσουν
Daemonos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Είναι πάρα πολύ όμορφα!!! Ειδικά το σεντόνι μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το απόδωσες. Αν και δέν είμαι πολύ του στύλ να ζωγραφίζω αντικείμενα είναι πολύ όμορφα! Και τώρα ετοιμάζω κάτι σκίτσα για το χειμώνα! αν τελικά καταφέρω να φτιάξω αυτό που φαντάζομαι θα βγεί πολύ καλό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.