PavlaraS18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Για το αν εχω καπιον φιλο που να μπορει να μου δοσει το τροφοδοτικο θα ψαξω ... Οσο για τις μνημες εχω μονο τις καινουριες πανω ... το μεσημερι θα αφησω να κανει το memtest
vasi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 δοκίμασε και με διαφορετικές μνήμες, επίσης ορισμένες φόρες φταίνε κάποιοι οδηγοί που αντικρούονται,και δημιουργούν το Restart.
PavlaraS18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Εχω 2 μνημες (χ2 gb η καθε μια) αν βγαλω τη μια θα κραταει το συστημα..για να δω μηπως φταινε..
PavlaraS18 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Εβγαλα τη μια Μνημη και οι θερμοκρασιες πεφτουν ολο και περισσοτερο...αλλα θα κρατησει το συστημα με 2gb μνημη??
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Οι μνήμες δεν είναι και πολύ λογικό απ' όσο ξέρω να επιρεάζουν θερμοκρασία. Είσαι σίγουρος ότι κάνει restart λόγω θερμοκρασίας? Μπορεί να πρέπει απλά να ρυθμίσεις χειροκίνητα τις μνήμες από το bios αν είναι πρόβλημα με αυτές.
PavlaraS18 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 How? Επισης εκει που εκανε ρρ στουσ 62 βαθμουσ π.χ. τωρα που εβγαλα τη μια κανει στουσ 52... Πως μπορω να ρυθμισω τις μνημες?
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Τις μνήμες θα μπεις στο bios και θα βάλεις τους χρονισμούς που γράφουν πάνω στο κουτί manually. Το θέμα είναι άφησες το memtest να τρέχει πολύ ώρα να δεις αν θα βγάλει πρόβλημα? Αν δε βγάλει τότε δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα για τις μνήμες.
PavlaraS18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ρε συ παιδια ... το πηγα να το αφησω το memetest ολο το βραδυ ... αλλα στην πρωτη ωρα εκανε απανοτα restart ... δεν μπορω να των αφησω παραπανω ... καμια αλλη ιδεα?
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Για το αν εχω καπιον φιλο που να μπορει να μου δοσει το τροφοδοτικο θα ψαξω ... Οσο για τις μνημες εχω μονο τις καινουριες πανω ... το μεσημερι θα αφησω να κανει το memtest Αυτη εδω την ιδεα δεν τη δοκιμασες ακομα αν δε κανω λαθος
PavlaraS18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 γτ πολυ απλα κανεις δεν θα δεχτει !
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 γτ πολυ απλα κανεις δεν θα δεχτει ! Δοκιμασε πρωτα ομως να το πεις σε κανεναν. Ξερεις θα τους το φερεις λάου λάου . Και θα λες πως δεν ειναι τπτ για σενα. Εχεις βαλει/βγαλει χιλιαδες τετοια αρα θα ειναι τελειως ακινδυνο για τα πισια τους
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Είχα βάλει την ιδια κάρτα σε εναν φίλο,εχει προβλημα με θερμοκρασίες αν δεν έχεις στο pc σου extra fan να κάνεις ψύξη η κάλο κουτί καλοκαίρι δεν την παλεύει,άποψη μου καλή επίδοση άλλα από θερμοκρασίες απαράδεκτη,τώρα είναι καινούργια,με λίγη σκόνη αργότερα τι θα κάνει δηλαδή?αν μπορείς πετάξου πλαίσιο να πάρεις άλλη καμιά 9600gt λίγο πιο καλή στα ίδια λεφτά.λογικα θα την παρουν πισω, Στον φίλο έβαλα 2 ανεμιστήρακια και δούλεψε,παντός εγώ δεν θα την κράταγα.
PavlaraS18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δλδ αμα βαλω ανεμιστηρακια λες να φτιαξει? αλλα δεν ξερω αν μπαινουν..το κουτι δεν υπαρχει πια στο e-shop (απο εκει το πηρα)...εχει μονο ενα ανεμιστηρακι στο πλαινο τζαμι...τι λετε να βαλω κανα ανεμιστηρακι ή τπτ τετοιο Ψυκτρα καρτας γραφηκων
koumos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλυτερα να δοκιμασεις τροφοδοτικο πρωτα λεω.....Υποψιαζομαι πως εκει ειναι το προβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.