Προς το περιεχόμενο

[ΠΡΟΒΛΗΜΑ] Με καρτα Γραφικων

PavlaraS18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το αν εχω καπιον φιλο που να μπορει να μου δοσει το τροφοδοτικο θα ψαξω ... Οσο για τις μνημες εχω μονο τις καινουριες πανω ... το μεσημερι θα αφησω να κανει το memtest :-)

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δοκίμασε και με διαφορετικές μνήμες, επίσης ορισμένες φόρες φταίνε κάποιοι οδηγοί που αντικρούονται,και δημιουργούν το Restart.

Δημοσ.

Οι μνήμες δεν είναι και πολύ λογικό απ' όσο ξέρω να επιρεάζουν θερμοκρασία. Είσαι σίγουρος ότι κάνει restart λόγω θερμοκρασίας? Μπορεί να πρέπει απλά να ρυθμίσεις χειροκίνητα τις μνήμες από το bios αν είναι πρόβλημα με αυτές.

Δημοσ.

How?

Επισης εκει που εκανε ρρ στουσ 62 βαθμουσ π.χ. τωρα που εβγαλα τη μια κανει στουσ 52...

Πως μπορω να ρυθμισω τις μνημες?

Δημοσ.

Τις μνήμες θα μπεις στο bios και θα βάλεις τους χρονισμούς που γράφουν πάνω στο κουτί manually. Το θέμα είναι άφησες το memtest να τρέχει πολύ ώρα να δεις αν θα βγάλει πρόβλημα? Αν δε βγάλει τότε δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα για τις μνήμες.

Δημοσ.

ρε συ παιδια ... το πηγα να το αφησω το memetest ολο το βραδυ ... αλλα στην πρωτη ωρα εκανε απανοτα restart ... δεν μπορω να των αφησω παραπανω :mad: ... καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.
Για το αν εχω καπιον φιλο που να μπορει να μου δοσει το τροφοδοτικο θα ψαξω ... Οσο για τις μνημες εχω μονο τις καινουριες πανω ... το μεσημερι θα αφησω να κανει το memtest :-)

Αυτη εδω την ιδεα δεν τη δοκιμασες ακομα αν δε κανω λαθος :-)

Δημοσ.
γτ πολυ απλα κανεις δεν θα δεχτει ! :lol:

Δοκιμασε πρωτα ομως να το πεις σε κανεναν.

Ξερεις θα τους το φερεις λάου λάου . Και θα λες πως δεν ειναι τπτ για σενα.

Εχεις βαλει/βγαλει χιλιαδες τετοια αρα θα ειναι τελειως ακινδυνο για τα πισια τους :P

Δημοσ.

Είχα βάλει την ιδια κάρτα σε εναν φίλο,εχει προβλημα με θερμοκρασίες αν δεν έχεις στο pc σου extra fan να κάνεις ψύξη η κάλο κουτί καλοκαίρι δεν την παλεύει,άποψη μου καλή επίδοση άλλα από θερμοκρασίες απαράδεκτη,τώρα είναι καινούργια,με λίγη σκόνη αργότερα τι θα κάνει δηλαδή?αν μπορείς πετάξου πλαίσιο να πάρεις άλλη καμιά 9600gt λίγο πιο καλή στα ίδια λεφτά.λογικα θα την παρουν πισω, Στον φίλο έβαλα 2 ανεμιστήρακια και δούλεψε,παντός εγώ δεν θα την κράταγα.

Δημοσ.

Δλδ αμα βαλω ανεμιστηρακια λες να φτιαξει? αλλα δεν ξερω αν μπαινουν..το κουτι δεν υπαρχει πια στο e-shop (απο εκει το πηρα)...εχει μονο ενα ανεμιστηρακι στο πλαινο τζαμι...τι λετε να βαλω κανα ανεμιστηρακι ή τπτ τετοιο Ψυκτρα καρτας γραφηκων

Δημοσ.

Καλυτερα να δοκιμασεις τροφοδοτικο πρωτα λεω.....Υποψιαζομαι πως εκει ειναι το προβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...