caution Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 90 μου φαίνονται πάρα πολλά για 4670, μια που είχα για λίγο δεν μπορούσε να 70αρίσει αλλά αφού δεν έφαγε restart δεν θα φταίει αυτό. Άρα δεν φταίνε θερμοκρασίες cpu/gpu... Memtest κάναμε;
PavlaraS18 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 οχι δεν εκανα memtest...αλλα παιζει να εχει προβλημα ι ραμ? τωρα τις πηρα...και πηρα αυτες τις 2 που μου ειπε ενα παιδι εδω στο τοπικ...
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μπορεί κάλλιστα να είναι ελαττωματικές, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις τρως BSOD και όχι restart... παρόλα αυτά το memtest επιβάλλεται
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 +1 Kανε memtest για να σιγουρευτουμε και για τις μνημες
PavlaraS18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εκανα Memtest το αφησα για μιση ωρα και μετα ξαναρχισε απο την αρχη..τεσπα εγραφε Pass:0 , Errors:0 οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα..παρεπιπτοντως οταν τελειωσε το τεστ η θερμοκρασια της καρτας γραφηκων εγραφε 98
caution Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 ΑΑΑΑ καλά, αν ισχύουν οι θερμοκρασίες ( και δεν βλέπεις τίποτα Fahrenheit ) κάνε rma και πάρε την αντίστοιχη asus (που είναι η καλύτερη υλοποίηση της 4670)...
PavlaraS18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δεν καταλαβα τπτ ομως? με δουλευεται? παιρνω μια καρτα που μου προτειναν εδω περα και δεν κανει? να δωσω αλλα λεφτα για νεα καρτα? σορρυ αλλα δεν εχω λεφτα να φανε και οι κοτες..και τι ειναι αυτα "Fahrenhei" και "rma"... Παντα φιλικα αλλα νομιζα πως με ενα τροφοδοτικο θα φτιαχνοτανε...
caution Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 1. Αν οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι σωστές τότε η κάρτα έχει πρόβλημα και μπορείς να την επιστρέψεις στο κατάστημα (RMA). 2. Στο ποστ #19 σου είχα προτείνει την καλύτερη 4670 και με αγνόησες - αν' αυτού αγόρασες μια single slot η οποία είναι λογικό να είναι πιο θερμή και να απαιτεί καλό air flow το οποίο προφανώς και δεν έχεις. 3. Αν η συγκεκριμένη κάρτα (4670) βαράει 90άρες+ η αλλαγή τροφοδοτικού δεν θα αλλάξει την κατάσταση.
vasi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εκανα Memtest το αφησα για μιση ωρα και μετα ξαναρχισε απο την αρχη..τεσπα εγραφε Pass:0 , Errors:0 οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα..παρεπιπτοντως οταν τελειωσε το τεστ η θερμοκρασια της καρτας γραφηκων εγραφε 98 Από μισή ώρα δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχουν πρόβλημα οι μνήμες σου, βάλε 12 ώρες και πάνω....
PavlaraS18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 ειχα πει απο την αρχη το οικονομικο μου περιθωριο παιδια και μου προτεινατε αυτα σε σχεση με το μηχανημα που ειχα...τεσπα τωρα τι μπορω να κανω..
vasi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 έκανες καθαρή εγκατάσταση, όταν έβαλες το νέο υλικό,με τι οθόνη είσαι ? το restart στο κάνει αμέσως !!
PavlaraS18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Η εγκατασταση εγινε οκ..η οθονη μου ειναι Wide 20 ιντσων...και το ρεσταρτ δεν το κανει αμεσως..μονο οταν δουλεβω πολυ το PC Και ανεβαζει θερμοκρασια...αλλα ειχα πει οτι πιστεβω πως δεν φταιει η καρτα γραφηκων Γιατι οταν Εκανα το Τεστ ΜΟΝΟ για αυτη ανεβασε πολυ μεγαλες θερμοκρασιες 80+ χωρις να κανει RR... P.S αυτο αρχισε 3 μερες μετα την εγκατασταση της καρτας
vasi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 μέσα στο πάνελ του ccc βάλε τον ανεμιστήρα να δουλεύει στο fool, και δουλεψετο πολύ το PC να ανεβάσει θερμοκρασία,ώστε να κάνει restart τεχνητά... Επίσης οι μνήμες σου είναι συμβατές με την μητρική, διαφορετικά τις κάνεις επιστροφή στο κατάστημα . Αυτές τις χύμα,μην τις εμπιστεύεσαι πολύ !!!
PavlaraS18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Για πιο λογο να κανω τεχνητο Restart? αφου ουτως η αλλως κανει μονο του συνεχεια...
Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δεν έχεις κανέναν φίλο να μπορείς να δανειστείς ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσεις αν φταίει αυτό στα σίγουρα? Επίσης μνήμες έχεις μόνο τις καινούριες ή και την παλιά πάνω? Άσε το memtest να τρέχει για πολύ ώρα να δεις αν βγάλει πρόβλημα (είναι το μόνο πρόγραμμα που όταν φτάνει στο 100% δε σημαίνει ότι το κλείνεις )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.