Προς το περιεχόμενο

[ΠΡΟΒΛΗΜΑ] Με καρτα Γραφικων

PavlaraS18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα τελευταια οταν προσπαθω να παιξω καποιο παιχνιδι στον η/υ αυτο κολαει/βγαζει καθετες και οριζοντιες γραμμεσ με αποτελεσμα να κολαει και η μονη λυση να ειναι το reset...το Format δεν δουλεψε...τωρα απο οτι εχω καταλαβει κατι καηκε πανω στην καρτα και μαλλον ανεβαζει θερμοκρασια...το PC μου ειναι παλιο και σκεφτομαι να βαλω μια καρτα γραφικων σχετικα φτηνη αλλα δεν ξερω αν θα κουμπωσει επανω ή θα χρειαστει να βαλω και αλλα πραγματα...*Επισης δεν ξερω τι τροφοδοτικο εχω για να ξερω αν θα αντεξει την καρτα (ναι ειναι παλιο το PC και μαλλον το ειχε πανω το κουτι, ειμαι αδικαιολογητος)

το PC ειχε πανω:

Σκληρο δισκο 160 gb

μνημη 1024

επεξεργαστη εναν Intel pentium 4 στα 3.0 GHz

Καρτα γραφικων μια ATI Radeon x700 Pro....

Και μητρικη Ειχα την ABIT Fatality AA8XE AΛΛΑ Προσφατα την αλλαξα και εβαλα μια *GIGABYTE EG31MF-S2

Τι να κανω ρε παιδια για βοηθηστε....:rolleyes:

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλλαγή όλου του συστήματος άμα θες να παίζεις παιχνίδια, αλλιώς κάθεσαι όπως είσαι άμα είναι να κάνεις δουλειές γραφείου ;) . Άνοιξε καινούριο θέμα στις Αναβαθμίσεις .

Δημοσ.

κοιτα η best value4money νομιζω ειναι η gtx260 γυρω στα 200 κατι € αυτην εχω και ειναι μια χαρα αλλα πρεπει να εχεισ τροφοδοτικο πανω απο 450 με 500 W.....

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν θελω να κανω ολικη αναβαθμιση...αφου τα παιχνιδια παιζανε με μια καρτα γραφικων 4 χρονων γιαιτι να παρω μια πολι ακριβη...κοιταω κατι οικονομικο..που ομως θα κουμπωσει στη μητρικη που εχω...

Υ/Γ Πως μπορω να δω τι τροφοδοτικο εχω χωρις να ανοιξω την μοναδα? υπαρχει κανα προγραμμα ή καμια λειτουργια?

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να ανοίξεις το κουτί και να δεις.Είναι πολύ εύκολο 2 βίδες και τραβάς το πλαινό!Κλείστον πρώτα κιόλας αν και ανοιχτός δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Ναι ρε σι ξερω τον εχω ανοιξει απειρες φορες για καθαρισμα..απλα αναρωτιομουν αν υπαρχει αλλη λυση...

Οσον αφορα την καρτα? καμια ιδεα?

Δημοσ.

Βασικά φίλε μου η motherboard υποδοχή έχει για τις καινούργιες κάρτες.Αλλά με τον επεξεργαστή που έχεις δεν θα μπορείς να την εκμεταλευτής πλήρεις.Παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις μια φθηνή και να γίνει η δουλεία σου..Πρώτα πές μασ τροφοδοτικό!

http://www.pixmania.gr/gr/gr/1176298/art/sapphire-technology/radeon-hd3870-512ma-ddr3.html αυτή που είναι και προσφορά αρκετά καλή!!

Δημοσ.

Θα σας πω το απογευματακι που θα τον ανοιξω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ----------

Τον ανοιξα πριν λιγο και τελικα το προβλημα ειναι στην καρτα..τον ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων δεν λειτουργει..

Οσο για το τροφοδοτικο μου, γραφει επανω 350w Output...

Καμια ιδεα τωρα περι αναβαθμισης?

Δημοσ.
Θα σας πω το απογευματακι που θα τον ανοιξω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ----------

Τον ανοιξα πριν λιγο και τελικα το προβλημα ειναι στην καρτα..τον ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων δεν λειτουργει..

Οσο για το τροφοδοτικο μου, γραφει επανω 350w Output...

Καμια ιδεα τωρα περι αναβαθμισης?

Καπου λεει και ποσα δινει στην +12v1....μπορει να εχει και +12v2...για δες και πες μας.

Μαλλον πας για 4670 αφου δεν εισαι απαιτητικος στα παιχνιδια+οτι δεν εχεις και δυνατο επεξεργαστη για extreme games...και 4 ραμ.

Γραφικων.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1162675&CHIPSET_TYPE=HD+4670&category=69977735&catalog=20

ραμ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1226673&MEMORY_SIZE=4+GB&category=69977727&catalog=20

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...