wgibson Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 το google και ειδικα η υπηρεσια blogger μου εστειλε mail οτι το blog μου εχει ανεπιθυμητο περιεχομενο και πρεπει να εξεταστει αλλιως θα διαγραφει σε 20ημερες τι γινεται παιδια μας την πεφτουν απο παντου?
mimidon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 το google και ειδικα η υπηρεσια blogger μου εστειλε mail οτι το blog μου εχει ανεπιθυμητο περιεχομενο και πρεπει να εξεταστει αλλιως θα διαγραφει σε 20ημερες τι γινεται παιδια μας την πεφτουν απο παντου? Τι περιέχει το blog σου;
wgibson Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 thebouble.blogspot.com (το εχουμε πολλοι) και πειτε μου τι παραβιαση να εκανα... για την αναφορα που μπορω να λαβω γνωση αυτης?
Αδμιν Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 thebouble.blogspot.com (το εχουμε πολλοι)και πειτε μου τι παραβιαση να εκανα... για την αναφορα που μπορω να λαβω γνωση αυτης? Ρωτας την Google που σου εστειλε το mail, ασφαλως.
sakistakislakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Προσωπικά θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα πακέτο hosting να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 5 ευρώ το μήνα είναι πολύ μικρό το κόστος. Αν θες πληροφορίες ρίξε μια ματιά σε αυτό : http://website-creation-tips.com/index.php/2009/05/13/selecting-your-web-host/
CyberCr33p Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μπήκα στο blog σου και δεν είδα να έχει περιεχόμενο που να δικαιολογεί να σε κάνουν ban.
Rubin074 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Χμμ... Όντως δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο αλλά γιατί δεν ακολουθείς τη συμβουλή του φίλου 2-3 posts πιο πάνω, να πάρεις ένα hosting πακετάκι (αν είστε και τρία άτομα όπως λες, τότε το κόστος/άτομο θα είναι γελοίο, ούτε ένας καφές τον μήνα) να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.