takis3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Φτιαχνω ενα site με το dreamweaver και εχω κολήσει στο τέλος.Στο επάνω μέρος της σελίδας έχω βάλει στη σειρα 3 divs κουτακια και μέσα εχω κανει insert απο 1 spray collapsible panel. Όταν παταω το panel και ξεδιπλώνει το content δεν θέλω όλα τα contents να εχουν το ιδιο μέγεθος ουτε την ίδια θέση σε σχέση με το tab που παταω. Όταν όμως αλλάζω μέγεθος σε ένα , αλλάζουν στο ίδιο μέγεθος όλα και όταν αλλαζω θέση στο αριστερο content ώστε να εμφανίζεται προς τα δεξια για να φαίνεται προς το κέντρο της οθόνης , τοτε αλλάζει θεση και το δεξιο content και παει ομοιως προς τα δεξια με αποτέλεσμα να βγαίνει έξω απο την οθόνη και αυτό ειναι μεγαλο προβλημα γιατι τα sprays ετσι δεν μπορουν να δουλεψουν καθόλου. Ξέρει κάποιος που έχει δουλεψει τα sprays αν υπαρχει τρόπος να κάνουμε αλλαγές σε ενα spray και να μην επηρεάζονται τα υπόλοιπα?Εψαξα πολλες ώρες χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστώ.
nikoskar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Ίσως αυτό σε βοηθήσει.. Click me Λεγονται Spry και οχι Sprays
takis3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Να σε καλα φιλε!!Άλλαξα ονομα στο class και οι αλλαγες εγιναν μόνο για το συγκεκριμένο panel.Βεβαια μολις αλλαξα όνομα άλλαξε μόνο του όλες τις ρυθμισεις στο συγκεκριμένο panel σαν να το εκανε reset αλλα νομίζω θα μπορέσω να το φτιαξω πλεον όπως θέλω.Το σημαντικο όμως είναι οτι τα υπολοιπα δεν άλλαξαν.Θα το κοιταξω λιγο πιο μετα γιατι πρεπει να φυγω πιστευω οτι θα ειναι ευκολο πλεον.Ευχαριστώ πολύ!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:27 ---------- Ok back.Όπως λέει στο site που μου εδωσες "Custom classes can be used to customize individual Panels" έτσι άλλαξα όνομα στο class κάθε panel και έτσι καθε ρύθμιση έγινε custom για το συγκεκριμένο πανελ.Και να φανταστεις έψαχνα για ώρες και άλλαζα ρυθμισεις και όνομα στα rules.Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια. Ξερεις αν υπαρχει και τρόπος να μπει καποιο εφε στο περιγραμμα του panel? Δηλαδη για παραδειγμα όπως ξεδιπλώνει τωρα αλλα να φαινεται σαν να ξεδιπλώνει παπυρος ή κατι τετοιο. Παντως πολυ εξυπηρετικo το spry (καλα λες λαθος το εγραφα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.