profiler Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Εχω ενα εκτυπωτη epson stylus color 400 , και μου χαλασε για τριτη φορα αν και δεν τον χρησιμοποιω πολυ.Δεν αξιζει να τον φτιαξω. θελω λοιπον να παρω εναν καινουριο μεχρι 100 ευρω. Ποια μαρκα νομιζετε ειναι καλυτερη και γιατι.Προτεινετε και μοντελο.Ρωταω ...μη μου βγει πατατα παλι! ----------------------- profiler(is back again)
apoc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Εγω θα σου προτεινω αυτον που μαλλον σκεφτομαι να παρω! ΗP 3420 (89 euro χωρις ΦΠΑ) Πλαισιο! Χρησιμοποιω χρονια low budget εκτυπωτες της HP και ειμαι ευχαριστημενος!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Είχα το ίδιο μοντέλο Epson και το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς που λες. Αν δεν τον χρησιμοποιείς πολύ έχει πρόβλημα. Και γι' αυτό και τον ξεφορτώθηκα και πήρα πριν καιρό τον ΗΡ 930c.
vagpap Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Με διαφορά πιστέυω οι Canon. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σχέση κόστους/απόδοσης και το σπουδαιότερο έχουν τα φθηνότερα μελάνια από όλους. ʼσε που είναι σχετικά φτηνοί και αυτοί που έχουν 4 μελάνια (και όχι μαύρο και έγχρωμο μόνο) για μεγαλύτερη οικονομία. Εγώ έχω τον BJC-2000. Αντίστοιχοι τώρα είναι η σειρά S-200.
privateer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 ENA PSIFO KAI EMENA STOUS Cannon.Poly oikonomikoi.Na koitaxeis omws na pareis modelo me 4 melania.
xaotikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 +1 psifos apo mena stous canon. Me 4 3exwrista melania 8a vreis thn ugeia sou.Egw exw ton S 400 kai den eixa oute ena problem
AMDAKIAS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Ean mporeis na dwseis 20 parapanw pare ton HP 3820 einai makean kalyteros apo olous. Eggyhmena!!!!!
nliokal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Οι HP είναι για μένα οι καλύτεροι εκτυπωτές. Αξιοπιστία, απόδοση, διάρκεια. Τα μελάνια τους κρατάνε πάρα πολύ. Κοστίζουν κάτι παραπάνω για να τα αλλάξεις αλλά τουλάχιστον έχουν ενσωματωμένη την κεφαλή εκτύπωσης και έτσι με την αλλαγή έχεις σχεδόν καινούριο εκτυπωτή. Κάποιος είχε πει κάποτε ότι οι HP είναι η Mercedes των εκτυπωτών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.