Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η καλυτερη μαρκα εκτυπωτων

profiler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα εκτυπωτη epson stylus color 400 , και μου χαλασε για τριτη φορα αν και δεν τον χρησιμοποιω πολυ.Δεν αξιζει να τον φτιαξω.

θελω λοιπον να παρω εναν καινουριο μεχρι 100 ευρω. Ποια μαρκα νομιζετε ειναι καλυτερη και γιατι.Προτεινετε και μοντελο.Ρωταω ...μη μου βγει πατατα παλι!

-----------------------

profiler(is back again)

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινω αυτον που μαλλον σκεφτομαι να παρω!

ΗP 3420 (89 euro χωρις ΦΠΑ) Πλαισιο!

Χρησιμοποιω χρονια low budget εκτυπωτες της HP και ειμαι ευχαριστημενος!

Δημοσ.

Είχα το ίδιο μοντέλο Epson και το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς που λες. Αν δεν τον χρησιμοποιείς πολύ έχει πρόβλημα. Και γι' αυτό και τον ξεφορτώθηκα και πήρα πριν καιρό τον ΗΡ 930c.

Δημοσ.

Με διαφορά πιστέυω οι Canon. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σχέση κόστους/απόδοσης και το σπουδαιότερο έχουν τα φθηνότερα μελάνια από όλους. ʼσε που είναι σχετικά φτηνοί και αυτοί που έχουν 4 μελάνια (και όχι μαύρο και έγχρωμο μόνο) για μεγαλύτερη οικονομία. Εγώ έχω τον BJC-2000. Αντίστοιχοι τώρα είναι η σειρά S-200.

Δημοσ.

Οι HP είναι για μένα οι καλύτεροι εκτυπωτές. Αξιοπιστία, απόδοση, διάρκεια. Τα μελάνια τους κρατάνε πάρα πολύ. Κοστίζουν κάτι παραπάνω για να τα αλλάξεις αλλά τουλάχιστον έχουν ενσωματωμένη την κεφαλή εκτύπωσης και έτσι με την αλλαγή έχεις σχεδόν καινούριο εκτυπωτή.

Κάποιος είχε πει κάποτε ότι οι HP είναι η Mercedes των εκτυπωτών. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...