NKod Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Πάντως παίδες απαράδεκτη η συμπεριφορά των εταιριών στην Ελλάδα για το iphone... Στην Ελλάδα vodafone: iPhone με 12μηνο συμβόλαιο, πληρώνεις το μήνα 59,5€ και έχεις 300 λεπτά, 150 SMS, 500 MB όγκο και αγοράζεις την συσκευή 164,20€. Στην Ολλανδία, T-mobile που το πήρε φίλος: iPhone με 24μηνο συμβόλαιο, πληρώνεις το μήνα 40€ και έχεις 300 λεπτά, 150 SMS, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ και αγοράζεις την συσκευή 40€. Τι να πώ; http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/page/shopping/product/productdetails.aspx?vid=ResidentialProductIphoneDetails&ProductId=6331&Filter=&WT.ac=sc_hp_car_1a_iPhone32GB (Με λιγότερα λεφτά αγοράζεις στο ίδιο πρόγραμμα το iphone 3Gs 32GB
status Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως έχω δει ουκ ο λίγες φορές ταινία Έκατσες κ είδες σε αυτό το μέγεθος οθόνη ταινία; Βρε αετομάτης είσαι και δε σου το είχα! Πάντως ακριβό το γιγαμπάϊτ στην apple!
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Ναι... και στο κάθισμα στο καράβι όπως προείπα αλλά και στο κρεβάτι ξάπλα... εμένα με βόλεψε.
dimt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ναι... και στο κάθισμα στο καράβι όπως προείπα αλλά και στο κρεβάτι ξάπλα... εμένα με βόλεψε. Εγώ πάντως κατέληξα σε HTC HD (ανάλυση 480Χ800) και βλέπεις άνετα ότι θέλεις. Και η opera όταν κάνεις zoom είναι αρκετά ικανοποιητική, σχεδόν σαν σε laptop (λίγο υπερβολικό αυτό - αλλά έστω βλέπεις αξιοπρεπώς). Πάντως το soft του iphone δεν παίζεται. Πιστεύω ότι αυτό κάνει πολύ χρήσιμη και φιλική τη συσκευή που ούτως η άλλως είναι καλή και αξιοπρεπής.
Socratis_g Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 windows mobile δεν ξαναπέρνω που να βαράνε το κώλο τους. δισχριστη μούφα. η apple έχει το πιο άψογο μενού!!
polakis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Συμφωνω κι εγώ. Καταπληκτικό το νέο 3gs που πήρα! Το πιο εύχρηστο κινητό όλων των εποχών μακράν! Όχι σαν το δυσχρηστο xperia που είχα και ευτυχώς το πούλησα! Αν είχε και τα παρακάτω θα ήταν το πιο ολοκληρωμένο κινητό του πλανήτη: 1) Φλας στην φωτογραφική 2) Flash στο ιντερνετ 3) Ραδιόφωνο 4) Ανταλλαγή αρχείων bluetooth 5) Αναφορά μηνυμάτων με ελληνικούς χαρακτήρες 6) 160 χαρακτήρες με ελληνικούς χαρακτήρες σε μήνυμα Αυτά νομίζω ότι θα έκαναν τέλειο το κινητό... Αλλά θα μου πεις, τί θα βάλουν στο iphone 4?
vaggos37 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Συμφωνω κι εγώ. Καταπληκτικό το νέο 3gs που πήρα! Το πιο εύχρηστο κινητό όλων των εποχών μακράν! Όχι σαν το δυσχρηστο xperia που είχα και ευτυχώς το πούλησα! Αν είχε και τα παρακάτω θα ήταν το πιο ολοκληρωμένο κινητό του πλανήτη: 1) Φλας στην φωτογραφική 2) Flash στο ιντερνετ 3) Ραδιόφωνο 4) Ανταλλαγή αρχείων bluetooth 5) Αναφορά μηνυμάτων με ελληνικούς χαρακτήρες 6) 160 χαρακτήρες με ελληνικούς χαρακτήρες σε μήνυμα Αυτά νομίζω ότι θα έκαναν τέλειο το κινητό... Αλλά θα μου πεις, τί θα βάλουν στο iphone 4? Δηλαδή δεν υποστηρίζει flash στο ιντερνετ? Στα μηνύματα πόσοι χαρακτήρες επιτρέπονται? Αναφορά μηνυμάτων δεν υποστηρίζεται? Α, και κάτι άλλο εφαρμογές από το app store μόνο με πιστωτική μπορείς να αγοράσεις(εάν το έχεις σκέτη συσκευή)?
minoras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 το βισματακι που αποσπαται απο τον φορτιστη για ελλhνικη πριζα μπορω να το προμηθευτω απο καπου? Εχω iphone 2G
dp@pa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 το βισματακι που αποσπαται απο τον φορτιστη για ελλhνικη πριζα μπορω να το προμηθευτω απο καπου? Εχω iphone 2G FNAC, PUBLIC , Kinitomania. g r ,
minoras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) FNAC, PUBLIC , Kinitomania. g r , μια τιμουλα παρακαλω?Θα ειναι γνησιο apple? Aκυρο! Τηλεφωνησα στο Public καΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2009 από minoras
isspro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 να πειτε τιμες και απο που τα πηρατε για να διαλλεξουμε και να παρουμε και εμεις οι υπολοιποι? [εχω τη γυναικα southampton για τον επομενο μηνα] επισης η διαδικασια σπασιματος τι λεει...? βρισκεται ξεκλειδωτο η το κανουμε εμεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα