Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Πλήρες και κατατοπιστικό review..αλλά το iphone θέλει ακόμα κανα 2 γενιές για να θεωρηθεί πλήρες!

Εάν έχεις την καλοσύνη, γράψε τι θεωρείς ότι λείπει από το iPhone προκειμένου να είναι, κατ'εσέ, πλήρες κινητό τηλέφωνο. :-)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τώρα πλέον δεν του λείπει κάτι. Απλώς έχει μερικά πράγματα παραπάνω που προσωπικά με ενοχλούν.

1. Τα κλειδώματα που βάζει η Apple.

2. 200 €.

Δημοσ.

Πολυ καλό Review παιδιά, μπράβο. Και εγω το περιμενω μεσα στην εβδομαδα να μου ερθει απο Αγγλία. Με τοσες εφαρμογες που υπάρχουν δεν μπορει να γινει πιο πληρες...

Δημοσ.
Ισως απο εξωτερικο? Ή ακομη καποιος που μενει στο εξωτερικο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:10 ----------

Στο ebay το βρισκεις με 600Ε, οσα θα ειναι και Ελλαδα περιπου.

με σύνδεση θα έχει λιγότερο να φανταστώ; περίπου όσο έχει τις συσκευές με σύνδεση αυτη την στιγμή η vodaphone;

Δημοσ.

Αν ηθελαν του εβαζαν απο τωρα ραδιο, 8MP camera, δευτερη μπροστα καμερα και απ'ολα. Μετα τι θα βγαλουν? Δεν μπορουν απλα να το κανουν πιο γρηγορο. :mrgreen:

Δημοσ.

++++11111111 ..

την επομενη φορα θα βαλουν ραδιο και καμερα μπροστα.και την μεθεπομενη θα αναβαθμισουν τις καμερες και απο τις δυο μεριες !!!

Δημοσ.

Οποιος θελει 8MP καμερα κλπ ΔΕΝ αγοραζει το iphone αλλα ενα Sony Ericsson. Το iphone προσφερει τοσα αλλα πραγματα με τις εφαρμογες του που δυσκολα μπορει να το ανταγωνιστει καποιο αλλο τηλεφωνο

Δημοσ.

Θα μπορουσε να ειναι πιο ελαφρυ και πιο μικρο γιατι ειναι καπως μεγαλο για κινητο και να μπορεις να χρησιμοποιεις πενακι

καποια παιχνιδια που εχουν λεπτομερειες ειναι δυσκολο να τα παιξεις

Δημοσ.
Θα μπορουσε να ειναι πιο ελαφρυ και πιο μικρο γιατι ειναι καπως μεγαλο για κινητο και να μπορεις να χρησιμοποιεις πενακι

καποια παιχνιδια που εχουν λεπτομερειες ειναι δυσκολο να τα παιξεις

Πιο ελαφρύ και πιο μικρό δεν μπορεί να γίνει, τουλάχιστον όχι χωρίς να υπάρξει μεγάλη αύξηση στο κόστος κατασκευής του.

Σε θέματα "πακεταρίσματος" έχω την εντύπωση ότι οι εταιρείες πάντα προσπαθούν να μας δώσουν ό,τι μπορούν.

Δημοσ.
Εάν έχεις την καλοσύνη, γράψε τι θεωρείς ότι λείπει από το iPhone προκειμένου να είναι, κατ'εσέ, πλήρες κινητό τηλέφωνο. :-)

Πραγματικά εντυπωσιακό.. Αλλά μάλλον στην οθόνη μου τα χαλά. Αν δεν κάνω λάθως είναι QVGA η VGA. Θα ήθελα και κάτι παραπάνω για καινούριο μηχάνημα. Δεν είναι άσχημα να μπορείς να βλέπεις ταινία με υπότιτλους ακόμα και αν το κάνεις τελικά καναδυό φορές μόνο. Η δυνατότητα και μόνο είναι που τραβά και ας μην είναι κάτι απαραίτητο .

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά στο καράβι στον γυρισμό από τις διακοπές πέρσι είδα 2 και μετά είχα και στο αμάξι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...