Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Σιχαίνομαι το καλοκαίρι για τους παρακάτω λόγους:1. δουλειά + διάβασμα για εξεταστικές σχολής= διακοπές 0 2. και χρόνο να είχα δε θα είχα λεφτά να κάνω διακοπές όλο το καλοκαίρι ( όχι, δεν είμαι από τις τύπισσες που βρίσκουν έναν βλάκα για να του τρώνε τα λεφτά) 3. ντύνομαι ελαφριά λόγω ζέστης και τα λιγούρια εκδηλώνονται πιο έντονα και μου σπάνε τα νεύρα 4. το makeup και τα μαλλιά χαλάνε πιο εύκολα λόγω ζέστης 5.απλά δε μου αρέσει η ζέστη, να ιδρώνω και δε μου αρέσει η θάλασσα ( ναι ξέρω εδώ είναι Ελλάδα αλλα δε μου αρέσει, πως να το κάνουμε) 6.ναι ξέρω υπάρχουν air-condition αλλα το θέμα είναι ότι δε μου αρέσει να κλείνομαι σε ένα δωμάτιο για να έχω δροσιά+ ότι έχω έντονη αλλεργική ρινίτιδα λόγω air-condition 7. είμαι άσπρη και καίγομαι εύκολα από τον ήλιο ( εννοείται ότι φοράω αντηλιακό 40+) 8. όλοι οι καλοί γκόμενοι το καλοκαίρι είναι καβατζωμένοι και δεν είμαι της άποψης "ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει" 1. Αδόκιμο επιχείρημα καθώς το καλοκαίρι δεν σε εμπνέει για διακοπές περισσότερο από τον χειμώνα -αν όχι λιγότερο μιας και το αντιπαθείς. Θεωρητικά θα μπορούσα να αντιπροτείνω "δες τη θετική πλευρά, την αγγαρεία την κάνεις σε μια εποχή που δε γουστάρεις να χαραμίζεις τις διασκεδάσεις σου σε αυτή". (0) 2. Τα ίδια. (0) 3. Δε σου σπάνε τα νεύρα. (0) 4. Φρίκη, αλλά μη όντας θηλυκό θα πάω πάσο -αν και μυρίζομαι γκοθιά. (1) 5. Συμφωνούμε, στέκει, κτλ. (2) 6. Τα ίδια. (2) 7. Είμαι άσπρος και μαυρίζω εύκολα -είναι χειρότερο. (1) 8. Τους χαίρεσαι το χειμώνα που έχουνε χωρίσει, γιατί παραπονιέσαι; (0) Μου αρέσει ο χειμώνας για τους παρακάτω λόγους:1.το χειμώνα διαχειρίζομαι καλύτερα το χρόνο μου και γενικά λειτουργώ καλύτερα γιατί δεν έχω τη ζέστη να μου σπάει τα νεύρα 2.υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στο τι θα βάλεις, αν κρυώνεις θα ντυθείς πιο ζεστά ενώ όταν ζεσταίνεσαι όσα και να βγάλεις το air-condition δεν το γλυτώνεις 3.μπορώ να αλλάζω ευκολότερα στυλ ντυσίματος λόγω ποικιλίας σακακιών , παλτό κ.λ.π. αναλόγως της περίστασης 4.το make-up και τα μαλλιά διατηρούνται ευκολότερα 5.βγαίνω συχνότερα, έχω καλύτερη διάθεση και περνάω πιο καλά 6. οι καλοί γκόμενοι έχουν χωρίσει 7.δεν έχω κανέναν να με πρήζει κάθε μέρα για το που πήγα για μπάνιο, για το ότι είμαι άσπρη , για το πότε θα πάω διακοπές 1. Σύμφωνοι, αλλά έχει ήδη αναφερθεί στην αντίστροφη μορφή του στο 5 της πρώτης λίστας. (0) 2. Συμφωνώ απολύτως και είναι το πρώτο μου επιχείρημα υπέρ του χειμώνα. (2) 3. Επαναλαμβανόμαστε με μικρές αφορμές διαφοροποίησης. (0) 4. Επαναλαμβανόμαστε χωρίς αφορμές. (0) 5. Κάτι που είναι πόρισμα και όχι επιχείρημα. (0) 6. Γηέη! (2) 7. Δικαιώματα -δίνονται και παίρνονται. (1) Ως εκ τούτου από τους 32 δυνατούς πόντους που θα μπορούσε να λάβει η επιχειρηματολογία, λαμβάνεις 11. Κάτω απ' τη βάση, άρα απλώς γκρινιάζεις λόγω ζέστης και μη δυνατότητα αντιμετώπισης αυτής λόγω ρινίτιδας. Κατά τα άλλα συμφωνώ πως είναι σπαστική επαφή, αλλά μην είσαι γκοθού!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Υγρασία uber alles.Μια ΧΑΡΑ θα ήταν. Εδώ άλλοι πληρώνουν για να πάνε ινδονησία ρε,δε θα λεγα όχι σε τροπικό κλίμα,ελονοσίες κτλ.Α και κλιματιστικά να δουλεύουν στην αφύγρανση κι όχι στη ψύξη fyi: To κλίμα ήταν αρκετά πιο ανυπόφορο το μεσαίωνα στην ευρώπη. άλλοι είναι μαζόχες δεν σημαίνει ότι θα είμαι και εγώ έχω ζήσει για 2-3 μήνες σε μέρος με τρελή ζέστη και υγρασία, χωρίς a/c απλά δεν την έβγαζες έξω από το ντους...
Whiteyez Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Χειμώνας forever, δεν αντέχω άλλα καλοκαίρια..όχι άλλο ζέστη!
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Λατρεύω το καλοκαίρι, τον ιδρώτα, τη μασχαλίλα, τα 2 ντουζ την ημέρα, τις κρύες ''πράσινες'', τα λίγα ρούχα, το τραγούδι των τζιτζικιών, τις παραλίες και τις γυναίκες. Το τελευταίο δεγκολάει αλλά τι να κάνουμε είμαι μ_δουλος.
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δυο πράγματα που μου την βαράνε άσχημα στο καλοκαίρι ειναι: 1) Τα κουνούπια (γιατι μάλλον το έχουν στο DNA τους να τσιμπάνε μόνο έμενα. Σε αίθουσα με αλλα 100 άτομα πάλι σε μένα θα πρήζουν τα π@π@ρια). 2)Οι κάγκουρες του καλοκαιριού! Σαν μαζικό ξύπνημα απο την χειμερία νάρκη. Ξεπροβάλλουν όλοι με τα ανοιχτά πουκάμισα ως τον αφαλό (τρίχα προαιρετική, παντούφλα απαραίτητη), φέροντας πάνω τους περισσότερα μπιχλιμπίδια και απο τον Ιερώνυμο. Το μαύρισμα τους το ζηλεύει μέχρι και ο Ογκουνσότο.
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μου τη σπάει το καλοκαίρι γιατί αναγκάζομαι να επιστρέφω στο πατρικό μου.
SweeT_DreamS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 να φυγει το βρωμοκαλοκαίρι,να ερθεί ο χειμώνας με την μουνταμάρα του,οι ανθρωποι δεν έχουν διάθεση για τπτ,μιζέρια παντού,θλίψη,βουβαμάρα το απόγευμα και να νυχτώνει απο τις 5 ,και γενικά γουστάρουμε χειμώνα. Πρέπει να είσαι πολύ ευχάριστος άνθρωπος... Δυο πράγματα που μου την βαράνε άσχημα στο καλοκαίρι ειναι: 1) Τα κουνούπια (γιατι μάλλον το έχουν στο DNA τους να τσιμπάνε μόνο έμενα. Σε αίθουσα με αλλα 100 άτομα πάλι σε μένα θα πρήζουν τα π@π@ρια). 2)Οι κάγκουρες του καλοκαιριού! Σαν μαζικό ξύπνημα απο την χειμερία νάρκη. Ξεπροβάλλουν όλοι με τα ανοιχτά πουκάμισα ως τον αφαλό (τρίχα προαιρετική, παντούφλα απαραίτητη), φέροντας πάνω τους περισσότερα μπιχλιμπίδια και απο τον Ιερώνυμο. Το μαύρισμα τους το ζηλεύει μέχρι και ο Ογκουνσότο. 1)Συμφωνώ! (όχι και για τα "π....α" αλλά, συμφωνώ! ) 2)Συμφωνώ ____________________________ Κι εγώ προτιμώ το χειμώνα!!! Καλό καλοκαίρι να έχουμε!:-)
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Αυτά είναι να ακούς γκόμενα να της την σπάει που τρέχουν από πίσω της οι άντρες! Γιατί είμαι σίγουρος ότι το χειμώνα θα μουρτζοκλαίει ότι δεν της την πέφτει κανείς; All time classic...γυναίκεεεες!! O aledjo να επέμβει γρήγορα...
Merdock Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Παλιά μου άρεσε πολύ μιας και από μέσα Ιούλη έως τέλος Αυγούστου ήμουν διακοπές.Τώρα λόγω εξεταστικών κτλ θα έλεγα ότι μου είναι αδιάφορο.
slipknot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Το καλοκαίρι έχει και τα καλά του, τα οποία όμως δεν έχουν να κάνουν με συνθήκες επιβίωσης. Ακολουθώ το γενικότερο κανόνα "Το κρύο μπορεί να καταπολεμηθεί εύκολα, η ζέστη όμως όχι". Χειμώνας λοιπόν και μακάρι να έβρεχε και να χιόνιζε περισσότερο, θα ήταν πιο όμορφα.
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Αυτά είναι να ακούς γκόμενα να της την σπάει που τρέχουν από πίσω της οι άντρες!Γιατί είμαι σίγουρος ότι το χειμώνα θα μουρτζοκλαίει ότι δεν της την πέφτει κανείς; All time classic...γυναίκεεεες!! O aledjo να επέμβει γρήγορα... να ξερεις κατι. 1) οταν ΔΕ τη πεφτει κανεις σε μια γκομενα, τοτε αυτη λεει οτι χαθηκανε οι αντρες 2) οταν τη πεφτουν σε αυτη τη γκομενα, τοτε λεει οτι ολοι ειναι λιγουρια-μαλακες οτι και να κανεις θα σε βρισουν.... πολυ απλα μη περνετε στα σοβαρα τα λεγομενα καμιας γυναικας! νομος του aledjou. μια γυναικα σημερα μπορει να σε πει λιγουρη-μαλακα, αυριο να σε κανει θεο και να πεθαινει για σενα και μεθαυριο να σε ξαναλεει μαλακα μεχρι να σε ξαναπει σωστο αντρα!
Chinaski Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 οι περισσοτεροι απο εσας θα επρεπε να πατε σε πιο δροσερα μεροι. Βοριοδυτικη Μακεδονια θα ηταν καλη περιπτωση. 6 μηνες χειμωνα.
black_widow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δυο πράγματα που μου την βαράνε άσχημα στο καλοκαίρι ειναι: 1) Τα κουνούπια (γιατι μάλλον το έχουν στο DNA τους να τσιμπάνε μόνο έμενα. Σε αίθουσα με αλλα 100 άτομα πάλι σε μένα θα πρήζουν τα π@π@ρια). 2)Οι κάγκουρες του καλοκαιριού! Σαν μαζικό ξύπνημα απο την χειμερία νάρκη. Ξεπροβάλλουν όλοι με τα ανοιχτά πουκάμισα ως τον αφαλό (τρίχα προαιρετική, παντούφλα απαραίτητη), φέροντας πάνω τους περισσότερα μπιχλιμπίδια και απο τον Ιερώνυμο. Το μαύρισμα τους το ζηλεύει μέχρι και ο Ογκουνσότο. :lol: Σωστός, κακώς που δεν τα είχα στη λίστα μου, περιέργως φέτος δε με τσιμπάνε βέβαια τα κουνούπια , άλλες χρονιές με είχανε ταράξει στα τσιμπήματα. Αυτά είναι να ακούς γκόμενα να της την σπάει που τρέχουν από πίσω της οι άντρες!Γιατί είμαι σίγουρος ότι το χειμώνα θα μουρτζοκλαίει ότι δεν της την πέφτει κανείς; All time classic...γυναίκεεεες!! Eίπα εγώ ότι δε μου την πέφτουν το χειμώνα; Το θέμα δεν είναι η ποσότητα των αντρών που στην πέφτουν, είναι και η χρονική στιγμή και ο τρόπος προσέγγισης, κάτι που ξεχνάτε οι περισσότεροι το καλοκαίρι... Ναι Lucifer γκρινιάζω λόγω αλλεργικής ρινίτιδας να ξερεις κατι. 1) οταν ΔΕ τη πεφτει κανεις σε μια γκομενα, τοτε αυτη λεει οτι χαθηκανε οι αντρες 2) οταν τη πεφτουν σε αυτη τη γκομενα, τοτε λεει οτι ολοι ειναι λιγουρια-μαλακες οτι και να κανεις θα σε βρισουν.... πολυ απλα μη περνετε στα σοβαρα τα λεγομενα καμιας γυναικας! νομος του aledjou. μια γυναικα σημερα μπορει να σε πει λιγουρη-μαλακα, αυριο να σε κανει θεο και να πεθαινει για σενα και μεθαυριο να σε ξαναλεει μαλακα μεχρι να σε ξαναπει σωστο αντρα! :lol:
-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 οι περισσοτεροι απο εσας θα επρεπε να πατε σε πιο δροσερα μεροι. Βοριοδυτικη Μακεδονια θα ηταν καλη περιπτωση. 6 μηνες χειμωνα. Καλοκαίρι ειδικά δεν θα ήταν ότι προτιμότερο να πας στα σκόπια, δε νομίζω να αξίζουν και πολλά. βεβαια δεν έχω παει αλλα θα προτιμούσα κάποιο από τα πολλά μέρη της ελλάδας. Επίσης, σχετικά με το τοπικ, θα παραπεμψω παλι στην υπογραφη μου. Ολες οι εποχες καλες ειναι. Τι παει να πει "δεν μ'αρεσει το καλοκαιρι" "δεν μαρεσει ο χειμώνας" ???!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.