Προς το περιεχόμενο

Μισώ το καλοκαίρι

darksize_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είναι γεγονός ότι οι ποιο ωραίες γυναίκες του κόσμου είναι οι Ελληνίδες και ειδικοτερα αυτές που γράφουν στο insomnia

και ειδικα αυτες που εχουν πανω απο 7000 ποστ

Δημοσ.

Κι εγώ πάντως προτιμώ τον χειμώνα. Αν και σαν φοιτητής, το καλοκαίρι μου έρχεται πολύ καλά :-D (είναι και ψιλοκαλά τα οικονομικά οπότε δεν εργάζομαι τα καλοκαίρια. Ούτε τους χειμώνες -μέχρι φέτος- βασικά :P )

μπανιο=γεμιζω μπανιερα με σαπουναδες κτλ

ντους=ειμα ορθιος και τρεχουν πανω μου τα νερα και τα σαπουνια

Πωπω, σύμφωνα με αυτό δεν έχω κάνει μπάνιο ΠΟΤΕ! :whistle:

τελευταια φορα που επεσε σαπουνι πανω μου ηταν χθες το βραδυ:P

pics or it didn't happen :P

Δημοσ.

να φυγει το βρωμοκαλοκαίρι,να ερθεί ο χειμώνας με την μουνταμάρα του,οι ανθρωποι δεν έχουν διάθεση για τπτ,μιζέρια παντού,θλίψη,βουβαμάρα το απόγευμα και να νυχτώνει απο τις 5 ,και γενικά γουστάρουμε χειμώνα.

Δημοσ.
είναι γεγονός ότι οι ποιο ωραίες γυναίκες του κόσμου είναι οι Ελληνίδες και ειδικοτερα αυτές που γράφουν στο insomnia

οσο γι΄αυτο ειναι 100% real!

πιστεψε με...

Δημοσ.

Σιχαίνομαι το καλοκαίρι για τους παρακάτω λόγους:

1. δουλειά + διάβασμα για εξεταστικές σχολής= διακοπές 0

2. και χρόνο να είχα δε θα είχα λεφτά να κάνω διακοπές όλο το καλοκαίρι ( όχι, δεν είμαι από τις τύπισσες που βρίσκουν έναν βλάκα για να του τρώνε τα λεφτά:devil:)

3. ντύνομαι ελαφριά λόγω ζέστης και τα λιγούρια εκδηλώνονται πιο έντονα και μου σπάνε τα νεύρα

4. το makeup και τα μαλλιά χαλάνε πιο εύκολα λόγω ζέστης

5.απλά δε μου αρέσει η ζέστη, να ιδρώνω και δε μου αρέσει η θάλασσα ( ναι ξέρω εδώ είναι Ελλάδα αλλα δε μου αρέσει, πως να το κάνουμε)

6.ναι ξέρω υπάρχουν air-condition αλλα το θέμα είναι ότι δε μου αρέσει να κλείνομαι σε ένα δωμάτιο για να έχω δροσιά+ ότι έχω έντονη αλλεργική ρινίτιδα λόγω air-condition

7. είμαι άσπρη και καίγομαι εύκολα από τον ήλιο ( εννοείται ότι φοράω αντηλιακό 40+)

8. όλοι οι καλοί γκόμενοι το καλοκαίρι είναι καβατζωμένοι και δεν είμαι της άποψης "ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει"

Μου αρέσει ο χειμώνας για τους παρακάτω λόγους:

1.το χειμώνα διαχειρίζομαι καλύτερα το χρόνο μου και γενικά λειτουργώ καλύτερα γιατί δεν έχω τη ζέστη να μου σπάει τα νεύρα

2.υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στο τι θα βάλεις, αν κρυώνεις θα ντυθείς πιο ζεστά ενώ όταν ζεσταίνεσαι όσα και να βγάλεις το air-condition δεν το γλυτώνεις

3.μπορώ να αλλάζω ευκολότερα στυλ ντυσίματος λόγω ποικιλίας σακακιών , παλτό κ.λ.π. αναλόγως της περίστασης

4.το make-up και τα μαλλιά διατηρούνται ευκολότερα

5.βγαίνω συχνότερα, έχω καλύτερη διάθεση και περνάω πιο καλά

6. οι καλοί γκόμενοι έχουν χωρίσει :P

7.δεν έχω κανέναν να με πρήζει κάθε μέρα για το που πήγα για μπάνιο, για το ότι είμαι άσπρη , για το πότε θα πάω διακοπές

Απλά σε κάποιους δεν αρέσει το καλοκαίρι!!!!!!!!

Δημοσ.

3. ντύνομαι ελαφριά λόγω ζέστης και τα λιγούρια εκδηλώνονται πιο έντονα και μου σπάνε τα νεύρα

Αυτο.Τιποτα αλλο.

That's why summer rocks!!1990_dancing.gif

:lol::devil:

Δημοσ.

7.δεν έχω κανέναν να με πρήζει κάθε μέρα για το που πήγα για μπάνιο, για το ότι είμαι άσπρη

Σε αυτό θα συμφωνήσω.

Είμαι και εγώ άσπρος, και θυμάμαι πέρσι, πρώτη μέρα σχολείο όλοι να με δουλεύουν που είχα μείνει άσπρος .(πίκρα σκέτη)

Δημοσ.

Αυτο.Τιποτα αλλο.

That's why summer rocks!!1990_dancing.gif

:lol::devil:

Ενα ακομα :P:p:p

Γιατι σου τη σπανε ?? Δε σαρεσει να τρεχουν οι αντρες απο πισω σου ??

Εμενα αν τρεχαν απο πισω μου για να μου τη πεσουν οι κοπελες θα μου αρεσε:P !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...